aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Benim aşılamadan sonraki 12.günde 10.7 çıktı değerim ertesi gün tekrarlamam gerekti tabi emin olmak için. Ama ben hiç bişi hissetmemiştim, sonrasında da hissetmedim. 7.haftaya kadar bulantım ya da herhangi bi farklılık olmadı

tubıs bısey dıyemıyorum artık kendımı bıle tesellı edecek kelıme yok ama sunu bılıyorum ne zman unutcam vazgeccek o zman gelecek ıns hemen olursun hamıle

tubıs bısey dıyemıyorum artık kendımı bıle tesellı edecek kelıme yok ama sunu bılıyorum ne zman unutcam vazgeccek o zman gelecek ıns hemen olursun hamıle
Dogru soyluyosn cnm ben daha yokun basindayim cok uzuldm ama yapicak birsey yok.hayrlisi demekten baskada carem yok Rabbim hepimize hayrli zaman da nasip etsin nedim

Kizlar mrb bende u asilama yaptircam zeynep kamilde..su an ignelerimi kullaniyorum..sizlere birkac sorum olacakti..ignemi bir hafta kullandim sonra kontrole gittim yumurtam hic buyumemis devam dedi doktor ve yarin yine gidicem kontrole..acaba buyumemesi neden olur ki..bir de sabahlari basim donuyor bunu da anlamis degilim sizlerde de boyle olmusmuydu..

Tatlım tabii ki net bir cevap veremem bilir kişi değilim ama yumurtlama problemin olabilir ve hekimler inşallah o iğnelerle sana çözüm bulurlar ama benden tavsiye eğer olmazsa netten araştır incir kürü yap mutlaka gerçekten ise yarıyor...

Yumurtlama problemim var da igneyle buyumemesi bi acayip ya..hayirlisi canim ya ilk asilamam olcak ve hic umidim yok..asilamayi yapiyim sonraki ay incir havuc kurunu yapcam zaten..oyle deniycem 1 2 ay

Bas donmesı ıgnelerin yan etkısıdır bende 2 kutu ıgne kullandım dewam dedı ama buyuyodu yavaş yavaş ıstenılen boyut a gelmedı demek ıstemıstır

Bas donmesı ıgnelerin yan etkısıdır bende 2 kutu ıgne kullandım dewam dedı ama buyuyodu yavaş yavaş ıstenılen boyut a gelmedı demek ıstemıstır
Olabilir tabi oyle de..bir an once asilama yapilsa da bitse artik..bi de ben igneyi hep sagdan vuruyorum artik ilac yakio resmen..oyle bi yan etki de olur mi ki..

Kızlar 14. Günde olup bi değişiklik hisseden var mı ? Ya da hiç bişey hissetmeyen? Hatta aşılaması tutan arkadaşlar okursa yardımcı olsunlar lütfen..

Kizlar bir de bu igneleri kullanirken beyaz yogun bi akintisi olan var mi..2 gundur bende boyle akinti basladi..yumurtlama gbi seffaf degil bildigin beyaz renk yogun kivamda akinti..

Olabilir tabi oyle de..bir an once asilama yapilsa da bitse artik..bi de ben igneyi hep sagdan vuruyorum artik ilac yakio resmen..oyle bi yan etki de olur mi ki..
Neden hep Sağdan ben kafama gore takılıyodum hatta bı sağ bı sol yapıyodum akıntı oluyo ara ara Dr ozellıkle her gıttıgımde akıntı var mı kasık Ağrı varmı dıe soruyodu

Neden hep Sağdan ben kafama gore takılıyodum hatta bı sağ bı sol yapıyodum akıntı oluyo ara ara Dr ozellıkle her gıttıgımde akıntı var mı kasık Ağrı varmı dıe soruyodu
Akintim oluo bir de dedigin gibi kasiklarimda batmalar olmaya basladi..galiba ilaclar ise yario..hep sagdan vuruyorum ne bileyim bende rahmin sol tarafi yok yarim rahimliyim o yuzden saga takili kaldim oyle..

Canım hiç buyumemis değildir muhtemelen.aşılama için istenilen duzeye gelinceye kadar iğnelerle devam eettiriyorlar sanırım..bu yüzden buyumemis demiş olabilir..kafana çok takma..stresin de olumsuz etkisi çok çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…