Galiba dedigin gibi oluyor canim dun kontrole gittim solda 14 mm olmus sagda yok..pazartesi tekrar gidicem..ama bana sagdaki lazim soldaki isime yaramaz ..ins pazartesiye kadar sagda da buyurCanım hiç buyumemis değildir muhtemelen.aşılama için istenilen duzeye gelinceye kadar iğnelerle devam eettiriyorlar sanırım..bu yüzden buyumemis demiş olabilir..kafana çok takma..stresin de olumsuz etkisi çok çünkü..
Pazartesiye evet biraz daha büyümüş olur iki gün daha iğne vurunursun zaten.pazartesiye kaç gün iğne kullanmış oluyorsun? Benim 10 gün sürmüştü iğne..ama doktorum iki güne bir çağırıp iğnenin dozunu ayarliyordu.. yumurtanın gelişimine bağlı olarak catlatma iğnesi ve aşılama günü belirleniyor zaten..Galiba dedigin gibi oluyor canim dun kontrole gittim solda 14 mm olmus sagda yok..pazartesi tekrar gidicem..ama bana sagdaki lazim soldaki isime yaramaz ..ins pazartesiye kadar sagda da buyur
Pazartesiye kadar 13 gun kullanmis oluyorum..benim hep ayni dozda vuruluo 75 fostimon..pazartesi yada sali catlatma ignesi vurulur galiba..bi de catlatmayi kendimiz mi vuruyoruz..[/QUOTE]Pazartesiyec3008, post: 40885885, member: 611344"]Pazartesiye evet biraz daha büyümüş olur iki gün daha iğne vurunursun zaten.pazartesiye kaç gün iğne kullanmış oluyorsun? Benim 10 gün sürmüştü iğne..ama doktorum iki güne bir çağırıp iğnenin dozunu ayarliyordu.. yumurtanın gelişimine bağlı olarak catlatma iğnesi ve aşılama günü belirleniyor zaten..
Pazartesiye kadar 13 gun kullanmis oluyorum..benim hep ayni dozda vuruluo 75 fostimon..pazartesi yada sali catlatma ignesi vurulur galiba..bi de catlatmayi kendimiz mi vuruyoruz..
Peki catlatmadan once iliski oneriyorlar mi? Ve de asilamanin yapildigi gun iliski oluyor mu[/QUOTE]Gonal f vurundum bende..ilaçların erken maddeleri aynıdır da etki düzeyleri farklidirmuhtemelen ondan dozani farklı olabilir..Catlatma ignesini de hastanede yaptırdık doktor öyle söyledi bize..aşılama da catlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra yapılıyor genelde..
Aşılamadan önce 3-4 gün cinsel perhiz istiyorlar..asilamami yapan doktor asilamanin yapıldığı gün ilişkiye girmis gibi sayarız demişti. Benim pazartesi asilamam oldu sonrasında özellikle çarşamba ve cuma ilişki önerdi..[/QUOTE]Peki catlatmadan once iliski oneriyorlar mi? Ve de asilamanin yapildigi gun iliski oluyor mu
Aşılamadan önce 3-4 gün cinsel perhiz istiyorlar..asilamami yapan doktor asilamanin yapıldığı gün ilişkiye girmis gibi sayarız demişti. Benim pazartesi asilamam oldu sonrasında özellikle çarşamba ve cuma ilişki önerdi..
Amin canim insallah..Hayırlısı canım.Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin..
Boyle bisey basina gelen yok mu ya yumurta gelistrici igneler oule akinti yapiyor mu..yada benim catlatma ignesi vurmadan catlama olmus olabilir mi..yarin gidicem hastaneye..bir de catladi varsayarsak yarin asilama yaparlar mi yoksa tedavim iptal mi olur..nolur bilen cevap yazsin ya
Tesekkur ederim cevabin icin..dun gittim yumurtam 22 mm olmus ve dun gece catlatma ignesini yaptim..yarinda asilamam var kismetse..Çatlatma iğnen vurulmadan yumurtan çatlamış olabilir ama bu aşılamanın iptal edileceği anlamına gelmez. Benim son kontrolüm de yani aşılamadan 2 gün önce yumurta büyüklüğüm 20mm olmuştu ve doktorum belki iğneden önce bile yumurtan çatlayabilir o yüzden aşılama gününden 1 gün öncesi hariç her gün ilişki önerdi o yüzden panik yapmana gerek yok her halükarda iğneni yapılır aşılamaya geçilir.
Hadi hayirlisi olur ins.rabbim guzel sonuclandirsin..size de ilac verdiler mi..asilama sonrasinda kullanman icinRica ederim. Hayırlısı olsun inşallah tutar. Benimde aşılamam ın 3. Günü..
En onemlisi dua iste..rabbim ins dualarini kabul eder bu mubarek aylarda..doktordan doktora degisio tabi bazilari hemen verio bazilari dusuk tehlikesi olunca..Belki o ilacı tutunduktan sonra düşük tehlikesi olursa veriyorlardır. Ben şu an için normalden daha yavaş daha dikkatli hareket ediyorum. Ağır birşey taşımamaya özen gösteriyorum fırsat buldukça ayaklarımın altına yastık koyup dinleniyorum. Kendimce böyle önlemler alıp dikkat etmeye çalışıyorum bide dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?