- 27 Kasım 2014
- 90
- 21
- 8
- 37
Cok saol canim ya..rabbim hakkimda ve hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..Amin cümlemizin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Yarın ki aşılaman için de bol şans..
canım benimde 17 sinde yapıldı düşün bende de neredeyse yok denecek kadar az belirti var. belirtiler bazen geç çıkabiliyorki sen daha yeni yaptırmışsın aşılamayı. bu benim ikinci aşılamam ilkindede 10. gün gibi iyice ortaya çıkmıştı belritilerim ve tutmuştu ama sonu gelmedi, o yüzden hemen ümitsiz olma pozitif düşün :) benim akşam 9 da çatlatma iğnem yapıldı birgün bekledik ertesi gün saat 10 da aşılama yapıldı, öncekide aynı düzende yapılmıştı.Merhaba lar..beninde asila oldu. .pazartesi günü. .ama hic umidim yok..belirtim zaten yok..iki yumurtam vardi..sizlerin catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi uygulamaniz ?
benim gece 11 de çatlatma yapıldı.bir gün geçdi diğer gün 1,2 gibide aşılama oldu..canım benimde 17 sinde yapıldı düşün bende de neredeyse yok denecek kadar az belirti var. belirtiler bazen geç çıkabiliyorki sen daha yeni yaptırmışsın aşılamayı. bu benim ikinci aşılamam ilkindede 10. gün gibi iyice ortaya çıkmıştı belritilerim ve tutmuştu ama sonu gelmedi, o yüzden hemen ümitsiz olma pozitif düşün :) benim akşam 9 da çatlatma iğnem yapıldı birgün bekledik ertesi gün saat 10 da aşılama yapıldı, öncekide aynı düzende yapılmıştı.
benimki gibi olmuş seninde. her doktorun yöntemi değişik ama genelde yorumlarda herkesinki bu şekilde oluyor ilk başladığımda tedavîye çok merak edip araştırmıştımbenim gece 11 de çatlatma yapıldı.bir gün geçdi diğer gün 1,2 gibide aşılama oldu..
ama bende hiç ümid yok gibi geliyorbenimki gibi olmuş seninde. her doktorun yöntemi değişik ama genelde yorumlarda herkesinki bu şekilde oluyor ilk başladığımda tedavîye çok merak edip araştırmıştım
Daha test yapmadim canim ya korkuyorum yapmaya..cuma gunu adet gunumdu ve o gun adet sancisi gibi karin agrim oldu tam bir saat sonra gecti..bi daha da olmadi..normalde hic boyle olmazdim adet agrisi cekmezdim ben ama o gun oyle oldu devami da gelmedi..bende pek belirti de yok sadece dikkatimi ceken sabahki ilk idrarim koyu sari oluo ve gun icinde arada kasikta batma ani ayaga kalktgmda basim donuo ve de dun birdenbire kabiz oldum..icimden bi ses yine olmadigini soyluo ama bakalim..senin sonucun ne oldu ins hamilesindir canim yaNazvey aşılaman tuttu mu? Senin de benim gibi ilk aşılamandı sanırım.
Hayirlisi olsun canim ya ins bu sefer olur..catlatma ignesinin etkisi coktan gecmistir bence ya o belirtilerim 3 4 gundur olmaya basladi..asilamanin 17.gunu benim ya..Maalesef canım olmadı bu ay. Bakalım tekrar başladım klomene bide pko varmış bende yeni öğrendim. Benimde kasık ağrılarım oluyordu belim ağrıyordu ama tutmadı o birazda ilacın çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyorum ben. Hayırlısı olsun hakkında inşallah tutmuştur. Normalde kaç günde bir adet oluyorsun, aşılamanın kaçıncı günündesin?
Galiba adet oluyorum az az sadece peceteye gelecek kadar kanamam var..galiba tutmadiAnladım canım inşallah tutmuştur. Bende 17. Günümde adet olmuştum zaten şu bir iki gün içinde olmazsan demek ki bebiş yolda...
Az once geldim doktordan..gebelik testi yapti gonderdi beni..hem aksam ve sabah ---------------- bu cizgi uzunlugunda et parcasi geldi ve de adetim bugun parlak kirmizi sanki sulu gibi..nomalde yogun ve koyu olurdu ama bugn oyle degil..doktora sordun bisey demedi hem bir ay ara verilecekmis bir ay dinlencekmisimEvt benimde adet olmadan önce senin gibi belirtilerim vardı sonra oldum işte. Hayırlısı olsun hakkımızda demek ki zamanı gelmemiş. Gittin mi peki doktora? Ben tekrar ilaca başladım.
Sordum bisey demediler test yaptilar bir ay sonra ikinci asilama yapilcakmisBenim de bu ay adetim hem çok geldi ilk günden itibaren hemde çok kırmızıydı normalde daha yoğun ve koyu olur. Peki o et parçaları neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?