- 27 Kasım 2014
- 90
- 21
- 8
- 37
Baktim simdi netten 1.20..hic ihtimal bile yok adetimin boyle olmasi da galiba ilaclardan kaynakli..bazilari dio ya yerlesme kanamasi falan..olsaydi cikardi zaten diye dusunuyorumBana doktorum bir ay ara verelim filan demedi ama demek ki var bir bildikleri sonuç çıkınca bana hbr verirsin.
Edio canim ya renk parlak kirmizi ama az az devam edio..demek ki bu ayda boyle olcakmis..Belli olmaz değer yükselebilir. Adetin ne kadar sürdü yada devam ediyormu?
Hakkinda hayirlisi olsun canim ins bu sonuncu olurBenim de parlak kırmızıydı ama ben ilk 3 gün bayağı oldum sonra kesildi denecek kadar az geldi bende cuma günü kontrole gidecem klomen kullandım yine.
Amin canim da benim adetim bitti ya hicbsy anlamadim bu isten..Amin canım inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versin...
Sadece peceteye gelecek sekilde leke leke..ped kirlenmio bile..bi de rengi niye oyle hala anlamis deglm parlak kirmizi ama ilk gun koyuydu bugun boyle..bi asilama yaptik dengem bozuldu gittiTamamen mi kesildi?
Acana birkac gun sonra gebelik testi tekrar mi yapsam ya kafam karisti iyice..benim adet bitti yani dun sadece peceteye geliodu..geceden simdiye kadar o da yok..tamamen kesildiEvt aşılama da etkiliyor. Sonuçta hormon vücut düzenimizi bozuyor.
Lekelenmeleri de sayarsam 2 gun canim..ama lekelenmelri saymazsak 1.5 gun surdu sonrasi hep leke leke peceteye geldi..ve de dun aksamdan simdiye kadar hicbisey yokŞimdi toplamda kaç gün oldun?
Bende oyle dusundum canim bir hafta sonra tekrar yapcamBence de sen bi hafta bekle tekrardan bir test yaptır ama kanda baktir.
Ama gebelik gbi ihtimal olsaydi en azindan testte biraz yuksek cikmazmiydi..bu yerlesme kanamsi yasayanlarin sonradan mi cikio kanda yoksa onceden de cikar mi kiEvt yapmalısın hiç belli olmaz bu kadar kısa sürmesi normal değil çünkü.
Yani haklisin canimBilmiyorum ki.. Ama sen yine de her ihtimale karşı yaptır bence negatifte çıkabilir pozitifte. En azından için rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?