aşılama sonrası gebelik belirtileri...

arkadaşlar dün aşılamanın 9.günüydü.kan testi yaptırdım.4.3 çıktı.sizce bu değer ne anlama geliyor?

Kizlar ben sali gunu ayptirdim asilamyi cumada dayanamdim test yaptim biliyorum cok erken ama dayanamadim bugun sabhta doktora gitim ignenin etkisi olabilir dedi prgln hormanlari etkilyordedi haftaya cumartesiyi bekleycen dedi simdi zamn gecmiyor boyle birsey yasyan varmi arnizdalutfen yasayn varsa birseyler yazsin..

Ben safiskusa 9 gün sonra yaptırdığı için bile çok erken dedim. Evt çatlatma iğneleri hormonları etkiliyor hatta hormon görevi görüyor en az 14 gün sonra kanda belli olur. Bence hiç gün saymamalısın yoksa strese girersin. Benim de pazartesi günü ikinci aşılamam yapılacak ilkinde ben adet günüme kadar test yaptırmamış beklemiştim.

Merhaba kızlar... uzun uzun takip ettim sizleri hep benimle aynı sorunu yaşayan başka kimler var diye... ben de bu ay uzun düşüncelerin ardından aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim bu gün 8. günüm. ilk günler ağrım vardı sonra ağrım değil ara ara sızlamalarım vardı ve o da bitti artık. sadece ani hareketlerde kasılıyor kasıklarım çok . hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.. bana kalırsa bizler çok kafamıza takıyoruz biliyorum kolay değil kafadan ha dediğimizde de atılmıyor ama en büyük engelmiş bu. ben bu ay aşılama sonrası hayırlısı olsun bakalım dedim ve kapattım konuyu olursa da Allah tan Olmazssa da Allah tan diyoruz artık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün buraya özellikle yazmak istedim çünkü inanin gebelik belirtiler kişiden kişiye degisiyor. 5 yıllık evliyim. Bende 1 haziranda ilk aşılama mi yaptırdım . Ve 11.gun idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim tabi peşine 2. idrar tahlili mi de yaptım oda aynı şekilde hemen kan testi yaptık çok şükür pozitif . Biz ne yaparsak yapalım Allahım uygun zamanda nasip ediyor .ben en ufak bir belirti yasamadim ve hala yasamıyorum kendinizde belirti yok diye kafanıza takmayın bende ne göğüs ağrısı ne akinti hicbirsey yok . Arada Karnım ağrıyor oda normalmis adet olmadığımız için yaşadığımız bir durummus. Okadar çok blog okudum ki insan kendisi gibi olan var mı diye bakıyor hep. Allahım hepimizin Gönlündeki muradi en hayırlı zamanda nasip etsin arkadaşlar.

Herkese slm kızlar ben 4 yıllık evliyim daha once hıc hami kalamayan lardan ım dun yanı ayın 23.de ılk asılama mı oldum 6 gun gonal f igne vuruldu m femara ilaç kullandım dr gıttım saga bı tane 16 mm olmus dedı ertesi gun kalcadan menegon igne vuruldu m ve aynı gece saat 11 bucuk ta gece ovitralle catlatma ignesi vuruldu m sonraki gun agrı basladı ve ertesi gunu yanı dun asılama yaptırdım dun agrı coştu ama artık bugun yok kesildi kısmet artık dularınıza ihtiyacım var allah herkese banada nasip eder ins rabbim cok buyuk

Merhaba kızlar , benimde ilk aşılamam 14 haziranda yaptırdım , dün 11. günümdü idrar testi negatif, adet öncesi sivilcem çıkar yine doldu yüzüm sivilce içinde ve su gibi yoğun akıntım var ... tutmadı galiba
Acaba yarın kan tahlili versem mi ? dr um cuma günü için beta tahlili vermişti..

Cnm hayırlı olsun ins nasıl bi tedavi sureci vardı problem kım deydi

Kızlar slm ayın 23 inde asılama yaptırdım salı gunu ılk gun agrı oldu ve gectı 6 .gun deyim hıc bır belirti yok henuz bu sekılde olan varmı

Kızlar slm ayın 23 inde asılama yaptırdım salı gunu ılk gun agrı oldu ve gectı 6 .gun deyim hıc bır belirti yok henuz bu sekılde olan varmı

Zaten 3 haftadan önce belirti olmaz diye biliyorum belirti yaşayanlar genelde progesteron içeren ilaç kullananlar onların ki de zaten ilacın yan etkisi belirti filan değil. Benimde 2 aşılamam oldu sadece kasiklarimda zaman zaman ağrı hissettim hepsi o. Benimki de henüz tutmadı zaten ama bildiğim kadarıyla 3 haftadan önce gebelik belirtisi başlamaz.

Be
Yok canım ya bir ay ara verildi.. İki hafta sonra adet olmam lazım o zaman ikinci aşılamaya gecilcek ama ben bu ayda yaptırmycm bayramda ugrasmak istemiyorum

Anladım canım hayırlısı olsun bende yarın gidicem 3. Aşılamaya geçecez sanırım. Bence çok fazla ara vermemelisin.

Sagol canm sen neler kullandın tedavi suresınce

Rica ederim canım. Ben iki aşılamamın da öncesinde klomen kullandım. Sonrasında herhangi bir şey kullanmadım.
Sagol canım rabbım gonlune gore versın bende adet duzensızligınden var gonal f ile igne vurundum sag tarafta bı tane oldu asılama ya girmeden once menegon verdı kalcadan ogun gecede 11 bucuk ta ovitralle catlatma ignesi vuruldu m ertesi gun agrı basladı ve ondan sonraki gunde asılama ya gırdık sonrasında dusuk olmasın dıye progestan verdı vajinal cnm boyle yanı 4 yıldır olmuyo hıc olusmadı simdiye kadar bu bi umut kısmetse

İnşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin, hepimiz hayırlısıyla tadalım bu duyguyu. Evt ovitrelle yi bende kullandım çünkü bende pko var. Allah yardımcımız olsun. Sana tavsiyem belirti filan takip etmeye çalışma oluruna bırak kafana takmamaya çalış rabbim nasip edecek olduktan sonra her türlü olur.

Sagol guzel dileklerin için ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…