- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Cnm hayırlı olsun ins nasıl bi tedavi sureci vardı problem kım deydiMerhaba arkadaşlar bugün buraya özellikle yazmak istedim çünkü inanin gebelik belirtiler kişiden kişiye degisiyor. 5 yıllık evliyim. Bende 1 haziranda ilk aşılama mi yaptırdım . Ve 11.gun idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim tabi peşine 2. idrar tahlili mi de yaptım oda aynı şekilde hemen kan testi yaptık çok şükür pozitif . Biz ne yaparsak yapalım Allahım uygun zamanda nasip ediyor .ben en ufak bir belirti yasamadim ve hala yasamıyorum kendinizde belirti yok diye kafanıza takmayın bende ne göğüs ağrısı ne akinti hicbirsey yok . Arada Karnım ağrıyor oda normalmis adet olmadığımız için yaşadığımız bir durummus. Okadar çok blog okudum ki insan kendisi gibi olan var mı diye bakıyor hep. Allahım hepimizin Gönlündeki muradi en hayırlı zamanda nasip etsin arkadaşlar.
Yok canım ya bir ay ara verildi.. İki hafta sonra adet olmam lazım o zaman ikinci aşılamaya gecilcek ama ben bu ayda yaptırmycm bayramda ugrasmak istemiyorumNazvey ne zamandır haberleşemedik son durumun ne? İkinci asilamana geçildi mı?
Kızlar slm ayın 23 inde asılama yaptırdım salı gunu ılk gun agrı oldu ve gectı 6 .gun deyim hıc bır belirti yok henuz bu sekılde olan varmı
Zaten 3 haftadan önce belirti olmaz diye biliyorum belirti yaşayanlar genelde progesteron içeren ilaç kullananlar onların ki de zaten ilacın yan etkisi belirti filan değil. Benimde 2 aşılamam oldu sadece kasiklarimda zaman zaman ağrı hissettim hepsi o. Benimki de henüz tutmadı zaten ama bildiğim kadarıyla 3 haftadan önce gebelik belirtisi başlamaz.
Yok canım ya bir ay ara verildi.. İki hafta sonra adet olmam lazım o zaman ikinci aşılamaya gecilcek ama ben bu ayda yaptırmycm bayramda ugrasmak istemiyorum
Sagol canm sen neler kullandın tedavi suresınceZaten 3 haftadan önce belirti olmaz diye biliyorum belirti yaşayanlar genelde progesteron içeren ilaç kullananlar onların ki de zaten ilacın yan etkisi belirti filan değil. Benimde 2 aşılamam oldu sadece kasiklarimda zaman zaman ağrı hissettim hepsi o. Benimki de henüz tutmadı zaten ama bildiğim kadarıyla 3 haftadan önce gebelik belirtisi başlamaz.
Sagol canm sen neler kullandın tedavi suresınce
Sagol canım rabbım gonlune gore versın bende adet duzensızligınden var gonal f ile igne vurundum sag tarafta bı tane oldu asılama ya girmeden once menegon verdı kalcadan ogun gecede 11 bucuk ta ovitralle catlatma ignesi vuruldu m ertesi gun agrı basladı ve ondan sonraki gunde asılama ya gırdık sonrasında dusuk olmasın dıye progestan verdı vajinal cnm boyle yanı 4 yıldır olmuyo hıc olusmadı simdiye kadar bu bi umut kısmetseRica ederim canım. Ben iki aşılamamın da öncesinde klomen kullandım. Sonrasında herhangi bir şey kullanmadım.
Sagol canım rabbım gonlune gore versın bende adet duzensızligınden var gonal f ile igne vurundum sag tarafta bı tane oldu asılama ya girmeden once menegon verdı kalcadan ogun gecede 11 bucuk ta ovitralle catlatma ignesi vuruldu m ertesi gun agrı basladı ve ondan sonraki gunde asılama ya gırdık sonrasında dusuk olmasın dıye progestan verdı vajinal cnm boyle yanı 4 yıldır olmuyo hıc olusmadı simdiye kadar bu bi umut kısmetse
Sagol guzel dileklerin için ınsİnşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin, hepimiz hayırlısıyla tadalım bu duyguyu. Evt ovitrelle yi bende kullandım çünkü bende pko var. Allah yardımcımız olsun. Sana tavsiyem belirti filan takip etmeye çalışma oluruna bırak kafana takmamaya çalış rabbim nasip edecek olduktan sonra her türlü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?