Amin insEvettt yıllardır bunu buraya yazmak istemişimdirrr sonunda bende hamileyimm RABBİM saglıkla dogurmayı nasip eylesin olmayanlarada hayırlısıyla versin inşallah hala inanamıyorum :)
Nasıl tedaviyle mi cnm bu arada allah kucağına almayı nasip etsın cnmEvettt yıllardır bunu buraya yazmak istemişimdirrr sonunda bende hamileyimm RABBİM saglıkla dogurmayı nasip eylesin olmayanlarada hayırlısıyla versin inşallah hala inanamıyorum :)
Evet cnm tabikide 6 aylık bi tedavi süreci sonrasında kaldım ama kesinlikle klomen içmedim ovitrelle igne ve dostinex kullandım RABBİM bu mübarek günde dualarımızı duysun isteyen herkese nasip etsinNasıl tedaviyle mi cnm bu arada allah kucağına almayı nasip etsın cnm
Amin cnm bende gonal f igne Sonrasında da ovitralle catlatma ignesi yaptırdım dun asılamanın 14 gunuydu test yaptırmak tan korkuyorum yaptırmadım 12 sinde hastalanmam lazım beklıcez belkı olurum hep negatıf girmekten bıktım ılk asılama mıydı senın benım sorunum adet duzensızligınden dolayı yumurtalarım catlamayip adet goremıyorumEvet cnm tabikide 6 aylık bi tedavi süreci sonrasında kaldım ama kesinlikle klomen içmedim ovitrelle igne ve dostinex kullandım RABBİM bu mübarek günde dualarımızı duysun isteyen herkese nasip etsin
Ins keseyı girmekte nasip olur cnmYk cnm benim adetim düzenli ondan hic sorunum yok ama tüpler tıkalıydı actırdm sonrasındada çikolata kisti cıktı onuda aldılar bayagı bi evreden gectm acıkcası evet ilk asılamamdı bak benmde adetime daha 8 gün var bende yaptırmıcaktm dayanamadım sende bi dene derim böle daha cok stres yapıcaksın kendine bugün tekrar gittm doktora rahim duvarın kalınlasmıs cok güZel dedi ama tabikide kesesi olmadan lütfen sevinme dedibeklicem bende 16 sına gel dedi
Canım problem olarak net bişey yoktu aslında son dönemde troid hastalığı olduğu tespit edildi oyüzden bir dönem sıkıntı yaşadım onun dışında elle tutulur net bir sebep yoktu. Ins allahım gönlünüzdeki muradi hayırlısı ile karşınıza çıkarsın .Cnm hayırlı olsun ins nasıl bi tedavi sureci vardı problem kım deydi
ben senden önce yaptırduğım halde test yapmadım kendi kendine stres yapmışsınMeraba arkadas ben o kadar mutsuzum ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bugun asilamamin 10.gunuydu ve ilk asilama okuduklarima baktim milletin hep 10.gun belli olmus ben de dayanamadim bugun kan testi yaptirdim deger 0.35 yani negatif.o kadar mutsuzum ki bu saatten son yukselmez dimi artik tabi ben doktorumun dedgi gibi 15.gun yine yaptircam ama formaliteden hc umudum kalmadi olsaydi eger gebelik az bi deger de olsa ckardi icim kan agliyor(((
Canim haklisin ama yorumlara baktim hep 10.gun atiyorum 13 cikms 12.gun 28 15.gun 90 ben de dmek 10.gunden belli oluyor dusuk deger olsa bile diye dusundum 0.35in yukselme ihtimali yok bence dunden beri o kadar mutsuzum ki icime kapandim resmen ve artik kendim icin dua etmek istemiyorum diyorum dunden beri.her namazda su ramazanda dua edyorum dun'o rakami gorunce yikildim aklima geldikce gozlerm doluyor inan arkadasimben senden önce yaptırduğım halde test yapmadım kendi kendine stres yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?