aşılama sonrası gebelik belirtileri...

kızlar merhaba...
ben 2 kez aşılama yaptırdım ve 2si de negatif ... cok degerli hekimlerim eşimde de bende de problem bulamadılar...yoktu çünkü... sona bu ay adetimin 2. gününü bekliyordum testler için ama olmadı :) hamileyimmmm :) tedavisiz :) bu ay tüp bebek yaptıracaktık bir şey olmamasına rağmen ...
2 senedir belkliyorduk... bekleyişimiz boyut değiştirdi... :)
belirti sorarsanız,
her zaman çıkan sivilcem çkmadı,
baş ağrım olmadı.
baygın gibi uyuyordum ve biraz gergindim.
son günlerde tuvalet ihtiyacım artmıştı ve hafif bir koku vardı idrarımda.
adetim gecmeden ve gectikten sonra da adet ağrılarım oldu hafif hafif ...
adet olacagım günlerde bir demir kokusu aldım kendi vücudumdan geliyordu ama benden başka kmse kokuyu almıyordu :)
birkaç kere kulaklarımda bir uğuldama oldu .
adetimin 29. gününde idrar testi yaptım çıkmadı :)
oysa ertesi gün kanda 386 çıktı :))
bir de dizimden aşağısında kas vekemik ağrıları var hala ve bir anda ayakta duramayacak kadar çok yorgun hissediyorum kendimi ...
baska bişey yok şimdilik :)

Mrblar bende 3 yıldır tedavi süreci içerisindeyim geçen sene ilk doktora gittigimde tüpün tıkalı dediler laparoskopi yaptrdm actılar kist var dediler aldılar sonrasında doktor bekle gör tedavisi uygulıcaz dedi ama bunun yannda ilaç kullanmam gerektigni biliodm sonra bigün bi kz arkadasım bana bi doktor önerdi ve gittm bana dier dktrlarn aksıne anne olabilcegmi söledi tedaviye basladk normal yolla olamadı esimden dolayı asılamayı denedik gecen hafta 2 gündür asırı agrım var kasıklarım yerinden cıkıcakmıs gibi hissediyorum ve inanılmaz bi akıntı basladı doktorumu aradm gel dedi bugn gittigimde mercimek tanesi kdr bişi gözüktü ama daha belli deil insallah salı gnü herşey netlesicek ALLAH benm gibi ewlat isteyen herkese nasip etsn insallah

Evettt yıllardır bunu buraya yazmak istemişimdirrr sonunda bende hamileyimm RABBİM saglıkla dogurmayı nasip eylesin olmayanlarada hayırlısıyla versin inşallah hala inanamıyorum :)
Nasıl tedaviyle mi cnm bu arada allah kucağına almayı nasip etsın cnm

Nasıl tedaviyle mi cnm bu arada allah kucağına almayı nasip etsın cnm
Evet cnm tabikide 6 aylık bi tedavi süreci sonrasında kaldım ama kesinlikle klomen içmedim ovitrelle igne ve dostinex kullandım RABBİM bu mübarek günde dualarımızı duysun isteyen herkese nasip etsin

Evet cnm tabikide 6 aylık bi tedavi süreci sonrasında kaldım ama kesinlikle klomen içmedim ovitrelle igne ve dostinex kullandım RABBİM bu mübarek günde dualarımızı duysun isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm bende gonal f igne Sonrasında da ovitralle catlatma ignesi yaptırdım dun asılamanın 14 gunuydu test yaptırmak tan korkuyorum yaptırmadım 12 sinde hastalanmam lazım beklıcez belkı olurum hep negatıf girmekten bıktım ılk asılama mıydı senın benım sorunum adet duzensızligınden dolayı yumurtalarım catlamayip adet goremıyorum

Yk cnm benim adetim düzenli ondan hic sorunum yok ama tüpler tıkalıydı actırdm sonrasındada çikolata kisti cıktı onuda aldılar bayagı bi evreden gectm acıkcası evet ilk asılamamdı bak benmde adetime daha 8 gün var bende yaptırmıcaktm dayanamadım sende bi dene derim böle daha cok stres yapıcaksın kendine bugün tekrar gittm doktora rahim duvarın kalınlasmıs cok güZel dedi ama tabikide kesesi olmadan lütfen sevinme dedi beklicem bende 16 sına gel dedi

Ins keseyı girmekte nasip olur cnm

kızlar selam ben cuma günü aşılama yaptırdım ilk günler ağrım yoktu ama arttı batma kasık vb ve kullandığım hap bulantı yapıyor kahvaltı bile yapamıyorum sonucunuz ne oldu ne zaman belli oldu lütfen bana yardım edin

Cnm hayırlı olsun insallah tutar o agrıların hicbişi daha sonrasında bel ve kasık agrın daha cok olucak tabi katlanılmıcak kadar degil ama uykndan uyanıcaksn agrınla o derece

Meraba arkadas ben o kadar mutsuzum ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bugun asilamamin 10.gunuydu ve ilk asilama okuduklarima baktim milletin hep 10.gun belli olmus ben de dayanamadim bugun kan testi yaptirdim deger 0.35 yani negatif.o kadar mutsuzum ki bu saatten son yukselmez dimi artik tabi ben doktorumun dedgi gibi 15.gun yine yaptircam ama formaliteden hc umudum kalmadi olsaydi eger gebelik az bi deger de olsa ckardi icim kan agliyor(((

Hic ornegi var mi acaba 10.gun negatif cikip 15.gun pozitif cikan her ikisi de kan tahlili

Cnm hayırlı olsun ins nasıl bi tedavi sureci vardı problem kım deydi
Canım problem olarak net bişey yoktu aslında son dönemde troid hastalığı olduğu tespit edildi oyüzden bir dönem sıkıntı yaşadım onun dışında elle tutulur net bir sebep yoktu. Ins allahım gönlünüzdeki muradi hayırlısı ile karşınıza çıkarsın .

iyide çok erken doktor bana 16. gün test yaptır dedi daha önceki bi yorumda görmüştüm 10. gün negatif sonra pozitif bekler biraz canım üzülme

bir kaç gün daha bekle benim geçen ay negatif olduğunda 0,1 di bajk senin yüksek

ben senden önce yaptırduğım halde test yapmadım kendi kendine stres yapmışsın

ben senden önce yaptırduğım halde test yapmadım kendi kendine stres yapmışsın
Canim haklisin ama yorumlara baktim hep 10.gun atiyorum 13 cikms 12.gun 28 15.gun 90 ben de dmek 10.gunden belli oluyor dusuk deger olsa bile diye dusundum 0.35in yukselme ihtimali yok bence dunden beri o kadar mutsuzum ki icime kapandim resmen ve artik kendim icin dua etmek istemiyorum diyorum dunden beri.her namazda su ramazanda dua edyorum dun'o rakami gorunce yikildim aklima geldikce gozlerm doluyor inan arkadasim

O kadar mutsuzumki bugün kanamam geldi ve doktora gittm 4.98 çıktı düşük oldu gebelik yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…