aşılama sonrası gebelik belirtileri...

canım biz her adımda her işlemimizde hep bir negatif olacağını da unutmamalıyız hep bir seçeneğimiz var sakın umudunu yitirme senin olmama sebebi neydi ve eşinin değerleri nasıl

o hissi okadar iyi anlıyorum ki 4 yıllık evliyim her regl göz yaşı hüsran ama bir gün olacak diyorum olmayacağını hiç düşünmedim lütfen üzülme eşini de üzme

Cnm benim sol tüpüm tıkalıydı açtılar rahimde saçaklanma olmuştu onuda açtılar laparoskopi ile sonrasında da ilaö tedavisi uygulandı dogal yolla kalıcaksn bekle dediler ameliyattan 7 ay geçti kalamadım aşılama istedm her ay reglimin 4. Gnü we sonralarnda bıkmıştm doktora gitmekten dostinex kullandm sonrasnda catlatma ignesi ve nalet ilaç progeston aşılamayı oldm herşey güzeldi 2 kere kan testi yaptırdm gebesn dediler degerlerm iyiydi regli olucagm gün akşamına oldu hafif lekelenme geldi kimyasal gebelik dediler ve suanda regliyim benm anlamadıgm kimyasal gebelik önlenemezmi böle bi bilgisi olan varsa yazsn lütfen ilk 2 ay full yatsam acaba önlenirmi cnki ben hic bekleyemicem ve tekrar asılamamı yapıcam bnm neler çektigimi bir ben bir ALLAH bilir cok zor bi durum

Canım seni öyle iyi anlıyorumki benimde ameleyeatın üstünden 6 ay geçti üç ay içinde hamile kalırsın dediler hap iğne bıktım buay aşılama yaptık bizde eşime harika dedi baan çok iyi dedi sonuç yine hüsran bayram sevincini ikiye katlayacaktım ailem gelmişti test yapıp süpriz yapacaktım sonuç negatif yine göz yaşı inan bende tiksindim artık ne gün hesabı ne başka bişey vazgeçtim bünyem kaldırmıyor progestanıda bıraktım bendede rahim eğriliği kist miyom yapışıklık vardı

kimyasal gebeliği önleyemezler canım zaten biz haberimiz olmadan çoğu kez kimyasal gebe olurmuşuz sonra regl ile akıp gidiyor çünkü çok erken safha ki bunların baş düşmanı stres rahay ol biliyorum demesi kolay ama Allahım mutlaka zamanını hazırlamıştır stres yapmaya gerek yok günü geldiğinde bebeğin karnında tekmeler atacak belkide hayata bukadar müdehale etmemeliyiz

Arkadaslar ben asilamamin 10.gunu dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.35 bugun 15.gun tekrar yaptirmama gerek var mi ki cevap kesin yani artik bilemedim valla????

benimde bugün 31. günüm erken testlerden yaptım kan testi yapmadım gerçi bugün hafif bir ağrı var galiba regl geliyor öyle zor ki gün hesapla herşeye dikkat et regl günü hatta saati hesapla doktor doktor gez sorulan sorulardan insanlardan hatta bebeklerden bile kaçıyor insan katlanmak çok zor ama bizlerinde sınavı bu günü geldiğinde sağlıklı hayırlı evlat gelecek bu ay hiç birşey düşünmeyelim ne gün ne hesap olacaksa zaten olur çocuğu olan hangi insan bizim kadar hesap yapıyorki

Arkadaslar ben asilamamin 10.gunu dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.35 bugun 15.gun tekrar yaptirmama gerek var mi ki cevap kesin yani artik bilemedim valla????
biraz erken olmuş 18. gün tekrar yaptır ama değer çok düşük canım sen biraz daha bekle

Bence tekrar yaptır.
Aklında kalmasın. Keşke demessin. Emin olursun.
İnşallah Allah gönlüne göre verir.

inşallah olumlu olur canım kanmı yaptıracaksın idrar mı

Hayırlı
olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin benimde 30. günde idrar testi yaptım çıkmadı bugün 31.gün regl yok ama test erken test onlarda yanılma olmuyor sanırım değilmi

K
inşallah olumlu olur canım kanmı yaptıracaksın idrar mı
Kan yaptiricam canim idrar yapmam ben hic cok garanticiyim ki umut devam etmesin hayal kiriklgna ugramayim.10.gun yaptirdgm da kan testydi.inanr misn hastaneye o kani vermeye gderken bile mutsuz gdiyorum hep negatif sonucu duymaktan biktm artik 2 saat snra aradigmda.bence pco var esimde de sayi we hareket az ama asilama icn yeterlymis.ben hc adet olmuyorum bi kere inat yaptm adet soktrucu icmedm tam 8 ay adet gormedm dusun artik.

Ya gercekten anlamadıgm herşeyi tertemiz özenle yaptım bende doktorumda nasl kalamıyorm benmde eşimin spermi aşılamaya yeterliydi ki doktorm ins olucaksn bu ay dedi evet kaldm ama kimyasal gebe hayatmda ilk defa duydm bunuda ALLAHtan tek istedigim bi evlat ya valla artk kimsenn cocugnu sevmiyorum bende dokunamıyorm bile bekarken bebek görnce direk koklar öperdm şimdi aslaaa içimden bile gelmio cnm bakalm yarn doktora gidicem yine bitti kanamam icimde parca kaldmı die bakılcak sonrasnda yumurtalarmn calısmasna baklcak ve asılamam yapılcak doktorm bu ay rahmin dinlensin dio ama hayr kabl etmedim direk istiyorm sonc ne olrsa olsn dedm zaten hüsrana alıstm hep yıkılıyorm 3 yıldır

Ayni durumdayim canim bebek sevemiyorum artik sevdigmde de bin pisman oluyorum cunku icim sizliyor resmen aciyor.ben ogretmenim ogretmenler odasinda cogunluk bayan ve yasitiz hemen hemen millet 2.yi yapiyor artik ve odada tek muhabbet hamilelik bna da soruyolar hep var mi diye.az bi bol tisort giyeyim hemen hamile misin kizdim artik en son ya olsa niye gizleyim dedm artk sorup durmayin bunaldim dedim.her sorduklarinda 2 gun kendime gelemiyorum dusunmekten uzuntuden ayni sekilde esimin tarafi da Allahim ne olur gor halimizi yardim et bize((((

Gercekten öle daraldm artık topikleri okuorm kadınlar hemen hamile kalıo eee cocugmda olabilio isyan etmek istemiyorm ama bunalms durumdayım eşimle ilişkiye girerken zevk bile almıyorm acaba bu sefer tutcakmı düşüncesine giriyorm kafayı yemiş durumdayım inşallah bu ay tutar ya valla genelde 2. Aşılama tutuomş die duydm cnki

ya bana yumurtan hapla bile çok iyi diyor iğne bile vermiyo eşime mükemmel diyor yine sonuç yok bende öyle test alıyorum ama ağlamaya hazır vaziyette kan için korkuyorum benimde sanırım bu ilaçlar iğneler düzenimi bozdu olamaıyorum regl

lütfen canım dinlendir her şeyde hayır vardır önce kendi sağlığın çok yıprandık ilaç hap ben öyle çok şahit oldum ki aşılama yapıp olmayan sonra dinlenirken olan kendini yorma bundada var hayır sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…