kanama kaçıncı gününde geldiO kadar mutsuzumki bugün kanamam geldi ve doktora gittm 4.98 çıktı düşük oldu gebelik yok dediler
biraz erken olmuş 18. gün tekrar yaptır ama değer çok düşük canım sen biraz daha bekleArkadaslar ben asilamamin 10.gunu dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.35 bugun 15.gun tekrar yaptirmama gerek var mi ki cevap kesin yani artik bilemedim valla????
Bence tekrar yaptır.Arkadaslar ben asilamamin 10.gunu dayanamadim kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.35 bugun 15.gun tekrar yaptirmama gerek var mi ki cevap kesin yani artik bilemedim valla????
Insallh canimBence tekrar yaptır.
Aklında kalmasın. Keşke demessin. Emin olursun.
İnşallah Allah gönlüne göre verir.
olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin benimde 30. günde idrar testi yaptım çıkmadı bugün 31.gün regl yok ama test erken test onlarda yanılma olmuyor sanırım değilmikızlar merhaba...
ben 2 kez aşılama yaptırdım ve 2si de negatif ... cok degerli hekimlerim eşimde de bende de problem bulamadılar...yoktu çünkü... sona bu ay adetimin 2. gününü bekliyordum testler için ama olmadı :) hamileyimmmm :) tedavisiz :) bu ay tüp bebek yaptıracaktık bir şey olmamasına rağmen ...
2 senedir belkliyorduk... bekleyişimiz boyut değiştirdi... :)
belirti sorarsanız,
her zaman çıkan sivilcem çkmadı,
baş ağrım olmadı.
baygın gibi uyuyordum ve biraz gergindim.
son günlerde tuvalet ihtiyacım artmıştı ve hafif bir koku vardı idrarımda.
adetim gecmeden ve gectikten sonra da adet ağrılarım oldu hafif hafif ...
adet olacagım günlerde bir demir kokusu aldım kendi vücudumdan geliyordu ama benden başka kmse kokuyu almıyordu :)
birkaç kere kulaklarımda bir uğuldama oldu .
adetimin 29. gününde idrar testi yaptım çıkmadı :)
oysa ertesi gün kanda 386 çıktı :))
bir de dizimden aşağısında kas vekemik ağrıları var hala ve bir anda ayakta duramayacak kadar çok yorgun hissediyorum kendimi ...
baska bişey yok şimdilik :)
Kan yaptiricam canim idrar yapmam ben hic cok garanticiyim ki umut devam etmesin hayal kiriklgna ugramayim.10.gun yaptirdgm da kan testydi.inanr misn hastaneye o kani vermeye gderken bile mutsuz gdiyorum hep negatif sonucu duymaktan biktm artik 2 saat snra aradigmda.bence pco var esimde de sayi we hareket az ama asilama icn yeterlymis.ben hc adet olmuyorum bi kere inat yaptm adet soktrucu icmedm tam 8 ay adet gormedm dusun artik.inşallah olumlu olur canım kanmı yaptıracaksın idrar mı
Ayni durumdayim canim bebek sevemiyorum artik sevdigmde de bin pisman oluyorum cunku icim sizliyor resmen aciyor.ben ogretmenim ogretmenler odasinda cogunluk bayan ve yasitiz hemen hemen millet 2.yi yapiyor artik ve odada tek muhabbet hamilelik bna da soruyolar hep var mi diye.az bi bol tisort giyeyim hemen hamile misin kizdim artik en son ya olsa niye gizleyim dedm artk sorup durmayin bunaldim dedim.her sorduklarinda 2 gun kendime gelemiyorum dusunmekten uzuntuden ayni sekilde esimin tarafi da Allahim ne olur gor halimizi yardim et bizeYa gercekten anlamadıgm herşeyi tertemiz özenle yaptım bende doktorumda nasl kalamıyorm benmde eşimin spermi aşılamaya yeterliydi ki doktorm ins olucaksn bu ay dedi evet kaldm ama kimyasal gebe hayatmda ilk defa duydm bunudaALLAHtan tek istedigim bi evlat ya valla artk kimsenn cocugnu sevmiyorum bende dokunamıyorm bile bekarken bebek görnce direk koklar öperdm şimdi aslaaa içimden bile gelmio cnm bakalm yarn doktora gidicem yine bitti kanamam icimde parca kaldmı die bakılcak sonrasnda yumurtalarmn calısmasna baklcak ve asılamam yapılcak doktorm bu ay rahmin dinlensin dio ama hayr kabl etmedim direk istiyorm sonc ne olrsa olsn dedm zaten hüsrana alıstm hep yıkılıyorm 3 yıldır
ya bana yumurtan hapla bile çok iyi diyor iğne bile vermiyo eşime mükemmel diyor yine sonuç yok bende öyle test alıyorum ama ağlamaya hazır vaziyette kan için korkuyorum benimde sanırım bu ilaçlar iğneler düzenimi bozdu olamaıyorum reglK
Kan yaptiricam canim idrar yapmam ben hic cok garanticiyim ki umut devam etmesin hayal kiriklgna ugramayim.10.gun yaptirdgm da kan testydi.inanr misn hastaneye o kani vermeye gderken bile mutsuz gdiyorum hep negatif sonucu duymaktan biktm artik 2 saat snra aradigmda.bence pco var esimde de sayi we hareket az ama asilama icn yeterlymis.ben hc adet olmuyorum bi kere inat yaptm adet soktrucu icmedm tam 8 ay adet gormedm dusun artik.
lütfen canım dinlendir her şeyde hayır vardır önce kendi sağlığın çok yıprandık ilaç hap ben öyle çok şahit oldum ki aşılama yapıp olmayan sonra dinlenirken olan kendini yorma bundada var hayır sağlıklı olsun inşallahYa gercekten anlamadıgm herşeyi tertemiz özenle yaptım bende doktorumda nasl kalamıyorm benmde eşimin spermi aşılamaya yeterliydi ki doktorm ins olucaksn bu ay dedi evet kaldm ama kimyasal gebe hayatmda ilk defa duydm bunudaALLAHtan tek istedigim bi evlat ya valla artk kimsenn cocugnu sevmiyorum bende dokunamıyorm bile bekarken bebek görnce direk koklar öperdm şimdi aslaaa içimden bile gelmio cnm bakalm yarn doktora gidicem yine bitti kanamam icimde parca kaldmı die bakılcak sonrasnda yumurtalarmn calısmasna baklcak ve asılamam yapılcak doktorm bu ay rahmin dinlensin dio ama hayr kabl etmedim direk istiyorm sonc ne olrsa olsn dedm zaten hüsrana alıstm hep yıkılıyorm 3 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?