inan hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz ben bebek sevmiyorum diye eşim fesatsın diyor o derece ama elimde değil hepimiz yılları verdik vücutta yoruldu beyinde ama bu günler bitecekYa gercekten anlamadıgm herşeyi tertemiz özenle yaptım bende doktorumda nasl kalamıyorm benmde eşimin spermi aşılamaya yeterliydi ki doktorm ins olucaksn bu ay dedi evet kaldm ama kimyasal gebe hayatmda ilk defa duydm bunudaALLAHtan tek istedigim bi evlat ya valla artk kimsenn cocugnu sevmiyorum bende dokunamıyorm bile bekarken bebek görnce direk koklar öperdm şimdi aslaaa içimden bile gelmio cnm bakalm yarn doktora gidicem yine bitti kanamam icimde parca kaldmı die bakılcak sonrasnda yumurtalarmn calısmasna baklcak ve asılamam yapılcak doktorm bu ay rahmin dinlensin dio ama hayr kabl etmedim direk istiyorm sonc ne olrsa olsn dedm zaten hüsrana alıstm hep yıkılıyorm 3 yıldır
bende hatta ilişkide kasılıyorum ağrı oluyor bende bıktım o sorulardan acıyan bakışlardan günüm geçse inanmayan tavırlardan herkez bi denemede oluyor kendini suçluyor insan eşime diyorum kaç kurtar kendini benden kafayı yiycem bende artık çok zor çeken anlarGercekten öle daraldm artık topikleri okuorm kadınlar hemen hamile kalıo eee cocugmda olabilio isyan etmek istemiyorm ama bunalms durumdayım eşimle ilişkiye girerken zevk bile almıyorm acaba bu sefer tutcakmı düşüncesine giriyorm kafayı yemiş durumdayım inşallah bu ay tutar ya valla genelde 2. Aşılama tutuomş die duydm cnki
Ben klomen kullandim 13 mmde kaldi 1 tane oldu doktor o yuzden igneye gecti dedigin gibi ilaclar psikolojimizi mahvediyor cok hassaslastim hep bi dokunsalar aglarim modundayimya bana yumurtan hapla bile çok iyi diyor iğne bile vermiyo eşime mükemmel diyor yine sonuç yok bende öyle test alıyorum ama ağlamaya hazır vaziyette kan için korkuyorum benimde sanırım bu ilaçlar iğneler düzenimi bozdu olamaıyorum regl
Insallah canim ben de 2.asilamayi yaptiracagim az kaldi bu aralar adet olursam hemen basliyoruz igneye olmazsam da adet sokturucu kullancm hemen.eger tutmayacaksa elimi cabuk tutaym ki su 3 asilama bitsin hemen tup bebege gecelim.asilamada basari orani yuzde 15 20yken tup bebekte 65 70mis.az umut vaadeden seylerle vakit kaybetmek istemiyorum artikGercekten öle daraldm artık topikleri okuorm kadınlar hemen hamile kalıo eee cocugmda olabilio isyan etmek istemiyorm ama bunalms durumdayım eşimle ilişkiye girerken zevk bile almıyorm acaba bu sefer tutcakmı düşüncesine giriyorm kafayı yemiş durumdayım inşallah bu ay tutar ya valla genelde 2. Aşılama tutuomş die duydm cnki
MALESEF ÖYLE HER SÖYLENENE ÜZÜLÜP AĞLIYORUZ AMA GEÇECEK KAFANI RAHAT TUT BİLİYORSUN PSİKOLOJİ ÖNEMLİBen klomen kullandim 13 mmde kaldi 1 tane oldu doktor o yuzden igneye gecti dedigin gibi ilaclar psikolojimizi mahvediyor cok hassaslastim hep bi dokunsalar aglarim modundayim(((
SENDEDE ADET GECİKMESİ OLDU YANİ BENİMDE 5 GÜN GEÇTİInsallah canim ben de 2.asilamayi yaptiracagim az kaldi bu aralar adet olursam hemen basliyoruz igneye olmazsam da adet sokturucu kullancm hemen.eger tutmayacaksa elimi cabuk tutaym ki su 3 asilama bitsin hemen tup bebege gecelim.asilamada basari orani yuzde 15 20yken tup bebekte 65 70mis.az umut vaadeden seylerle vakit kaybetmek istemiyorum artik((((
Bende hem yumurta buyumuyor hem catlamiyor yani mudahale edilmesin oylece durur sistemhangi şehirdesin. Ben doktorumu aradım bu ay dinlenmelisin dedi aşılama yapmıyor bence sende tatilin tadını çıkar kafanı boşalt acele etme gez toz stres at yoksa psikolojimiz iyiye gitmiyor bugün sabah işe gelirken komşun kapısında bebek terliği gördüm ona bile üzüldüm kendimizi bitiriyoruz ben bu ay gezeceğim bol bol önce sağlık huzur Allah istedikten sonra aşılama falan hikaye olan herkes aşıylamı oluyor bak kafan dinlensin kendiliğinden olur yumurta büyüyüp çatlıyorsa aşı şart değil
Doktorum tutmazsa hemen yeni sirkuse baslayacaz demisti bilemedim vallaben serophone yumurta için kullanıyorum ve çatlatma iğnesi dediğim gibi bünyeni yorma yeşil sebze sağlıklı ürünler badem tüket incir ye bol spor yap bu at zihninni ve vücudunu dinlenmeye bırak
1 yildir ugrasiyoruz ve doktorum pcos oldugun icin ugrastircak bizi diyor hepBenimkide dinlendircez diyo anlamadım kaç senedir uğraşıyorsunuz
Ben doktora diyecem 2 kez daha ust uste asilama yapin sonrasinda artik asilama istemiyorum tup bebege gecelim diyecem raporlu tup bebekte 3 yil evlilik sarti varmis bizim 1.5 yil oldu daha.mecbur raporsuz yaptiracagiz artik o da cok masrafli olack ama mecbur napalim moral her seyden onemli ben kendmi anladm amaca ulasana kadar hep mutsuz olcagmevet uğraştırıcı bir hastalık malesef bizim 2 yılı geçti Allah hepimize şifa versin
26 yasindayim canim ama iste cok cok cok istemek yasa we ewlilik suresine bakmiyor ki ben cok istiyorum ve olana kadar da kafam duzelmeyecek ondan eminim.2 ay klomen kullandim olmadi hemen ardindan igneye gectik 1.asilama tutmadi yarin ya da dger gun tekrar igneye basliyorum ben sehir disinda oldugumdan doktoru aradim o da 2.ya da 3.gunu basla igneye dedi.hani asilamanidm hakki 3 diyolar ya ben bir an once su asilama asamalari bitsin istiyorum ki daha ust bi yonteme gecelm gerci ben dmedim bunu doktor hemen yeniden igneye basla dedi telefondaüzülme canım bende aynı üzüntüyü dün yaşadım çok iyi anlıyorum ama sakın takma kaptırma kendini içini boşaltana kadar ağla bitir.ama senin erken daha birde haptı ilaçtı ugrasırken kendimizi es geçiyoruz mutsuz oluyoruz biraz rahatla daha çok yenisin ben 4 yıllık evliyim önce sen önemli olan arka arkaya aşılama çok ağrı yapar bence bünye yorulur tüpe acele etme oda kolay bişey değilki 40 iğne göbekten bir sürü ilaç hormon zaman ver kendine kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?