aşılama sonrası gebelik belirtileri...

peki iğneyle kaç yumurta oluyor eşinin durumu nasıl kalitesi.İnan bana hepimiz çok istiyoruz benim her regl günüm matem kim olursa olsun yanımda ağlıyorum herkesten uzaklaştım çocuğu olmauan yada bekarlarla görüşüyorum öyle daraldım.Bende 3 kez iğne ilaç yaptım benimde ilk aşılama ilk hapta kist oldu diğerlerinden umudum çoktu ama olmadı özellikle aşılamaya çok güvenmiştimama bu ay bi ara veriyorum

Igneyle 3 yumurta olmustu canim 17 14 13 mm.esimde de sayi ve hareket azligi var.ama bak sen regl gunum diyebiliyosun ben bu kelimeyi hayatim boyunca kullanmadm hc cunku adetim olmuyor hic.buna ragmen Allaha sukur kilom iyi nrmal kadinlar 2 ay adet olwasin kilo aliyor ben hic olamiyorum ilacsiz.buna ragmen kilom 63 boyum 167.arkadas konusunda ayni skintiyi yasiyorum gorustugum arkadaslarim hep cocugu olmayanlar(((((

canım üzülme hepsi son bulacak ozaman direk tüp dene aşılama ile zaman harcama bence eşin ilaç kullanıyormu

benim eşimdede haraket azlığı vardı sigarayı boraktı spora yazıldı ekmek makarna tatlı vs gıdalar yemiyor saati saatine beslenip meyve sebze et ürünleri ve hergün bir avuş kuru yemiş yiyor ikiye katlamış doktor ne yaptın diye sordu hatta ve stresten uzak dursun sende öyle eşinle birlikte koşulara çık

Bodrumdaym cnm ya evet ama inan olmuyo ck taktm kafama migrosa gittm bugn bebelac mamalarına bakıyorm şaşırmıs gibiym bu ay yapamıcagm sanırm burda hic yatma durumum yok yemek pişir ws ws yoruluyorm bakalm nolcak dostinex aldm ama ictm peki senn doktorn ilac tedavine dewam dedimi

serophone yumurta hapı kullanmıştım reglinin 5. günü 4 adet yumurta oldu 18mm ve üzeri eşimde de sorun yoktu uygulama çok güzel oldu dedi olumlu konuştu olmadı 5 gün regl geçince tamam dedim hamileyim kan testi yaptırdık 1.20 çıktı aradım doktoru 1 ay hiç bir şey yok vücut dinlenecek dedi gelecek ay aşı yapacak ama iğne tedavisi yaptırsammı bilemedim katkısı olurmu hap yeterlimi doktor bana bıraktı kararı.Malesef bebek ile her şeye üzülüp yara alıyoruz ama bunları aşmanın zamanı geldi elbette kucağımıza alacağız ama biz sınavdayız say hepsi bitecek böyle stres beyindeki hormonları tetikliyor ve zor oluyor ilk hap tedavimde doktor stresten çaytlamıyor yumurta demişti relaks lütfen

Bende dostinex aldm tekrardan cumartesi tekrar görünüce. Doktora dn gce birlikte oldk bi mucize olsada kalsam normal yolla aşılama yaptırmaktan ck korkuyorum 1.si ck agrılıydı 2. Sne nasıl dayanıcam bilmiyorum bel kasık agrısına uyanıodum

canım ilk günler ağrı olmadı bende sonradan oldu daha çok bulantı baş dönmesi ve kasık batması aşılama değil ağrı yapan ilaçlar aşılama basit bir işlem evet artık gücümüz tükeniyor kendiliğinden çıksa herkes gibi

Tabi tabi bendede ilk günler hic bişi olmadı kendi kendime düşündm acaba tutmadımı diye ki bilgim yoktu hic zaten ama sonrasnda böyle bel agrısı kasık batması hic cekmedim tek korkumda o zaten bacaklarm bile agrıodu gögüslerim acıodu bakalm bnm aşılama bidahaki aya kalcak galiba bu ay yazlıktan dönemicem gibime gelio

Arkadaslar doktorum adetin 3.gunu tekrar igneye baslariz demisti bugun 3.gun gittm doktora.bilin bakalm ne oldu bazen diyorum ki ben secilmis miym acaba cunku uzun zamandir okuyup arastiriyorum ve bu olayi ilk kendimde gordum.3 tane kocaman yumurta gordu doktor ultrasnda hatta bri 30.1 mm yuh ya kafam kadardi ben de gordum.bu yumurtalar asilamadan sonra olusmuslar ilaca asiri cewap wermis bunyem oysa 75 kullanmistim her neyse ben buna sewinemedim cunku bunlar islevsiz yumurtaymis adetle sokulup gtmeleri gerekiyormus o yuzden bu ay asilama yok bi dahaki adetinde baslariz dedi o yumurtalar da bi dahaki adette sokulup gdermis.o sureye kadar normal yolla iliski onerdi(((((

Boyle bi ornek'olayi duyan ya da yasayan'ya da bilgisi olan var mi ben anlamadim bu isi valla

ama aslında böylesi daha iyi vücudunda zaten o kadar hap ve iğnenin etkisi kalıyor yumurtaların büyür yine hem dinlendirmek en iyisi ben de Antalyadayım çok iyi bir doktor var çok yoğun oluyor onu aradım bekle bu ay dedi hem vücut sağlığı hem akıl sağlığı için ara iyidir :) kim hamile kalsa hiç düşünmediğim anda oldu diyor ki bizim düşünmediğimiz an yok oyüz denzorlanıyoruz

evet nedense hep öyle oluyor ama buna emin ol ki ne kadar düşünürsen o kadar olmuyormuş canım ben bi güzel o deneyimi tattım kapını hiç ummadığın bir anda çalıyor

Walla bende bu ay tekrar asılamamı yapıcaktım ama istye dönemicegim icin vazgeçtim artık eylüle kaldı düşünmemek tabikide hepimiz isteriz ama yok yani her şekilde aklıma geliyo tabi tekrardan klomen kullanıyorm bittkten snra ovitrelle igneni ol dedi 36 saat snra ilişkiye gir dedi dktr bakalm nolcak belki mucize gercklesir dogal yolla olr

senin dediğin gibi bende yedi yirmidört düşünüyorum en basiti birşey anlatayım sana
ocak ayında ilk aşılamam yapıldı sonuç negatif bir ay ara verdim mart ayında ikinci aşılamam yapıldı sonuç yine negati f nisan ayında tüp bebeğe karar verdik ve hemen hazırlıklara başladık zaman kaybetmemek için herşeyi hazırlarken bir ay sonraki adetim gecikti umudum yok ya birşey olacağına neyse dedim kalktım test yaptım ınanamadım ki hamile çıktım arkasından hemen kan testi yok gerçekten hamileyim düşün o zaman ki ruh halini Allahın bana mucizesi dedim doğal yolla kendi tuttu iki aylık oldu bebeğim gittiğim doktor dış gebelik dedi inanmadım iyiki de inanmamışım normal bebekmiş dedim çok şükür beş tane doktor gezdim en sonunda kesen gelişmiyor dediler ve acilen hastahane yatırıldım altı gün hastahanede yattım sonuç bebeğim altı gün sonunda suni sancılar iççinde düşürülmeye çalıştılar inanırmısın düşmedi hemen kürtaj arkasından alındı bebeğim artık sen düşün ne halde olduğumu Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi nese pataloji sonucunu almaya gittim geçenlerde doktora sordum neden aldınız diye dediği şey rahime tutunamamış ne yapayım şimdi ben yani neyse daha fazla uzatmayayım yani bende böyle bir olay yaşadım bir buçuk ay anlayacağın ummadığın anda herşey gelebiliyor başımıza yine ALLAHA şükür diyorum herşey nasipppp

evet nedense hep öyle oluyor ama buna emin ol ki ne kadar düşünürsen o kadar olmuyormuş canım ben bi güzel o deneyimi tattım kapını hiç ummadığın bir anda çalıyor
kesinlikle umursamamak gerekiyor ama olmuyor bu ay hiç bir tedavi yapmayacağım dedim bugünlerde yumurtalar ağrı yapıyor yine takıyorsun olurmu çatlarmı tutarmı kafadan atmak nasıl olacak ki

klomen kullanmasan genelde kist yapıyor ben serophone kullanmıştım daha güzel

öfff çok kötü olmuş Allah sabır versin tutunması içinde hap vermeleri gerekiyordu oysa bazıları kendinş doktor sanıyor.Bende geçen ay aşı yaptırdım bu ay dinlenip gelecek ay yeniden yaptıracağım olmazsa tüp tabi çok yoruldum hap iğne hatta ameleyat üzen olay doktor hiç sorun yok demesi bu sefer toplum içinde kendini kötü hissediyorsun sorular bakışlar vs

Walla klomeni kullandım cnm dünde ovitrelle catlatma ignemi yaptım artkk buqn we yarn ilişkiye giricez 4 gndür eşime fındk fıstk ceviz muz bitter cikolata yedirmekten bi hal oldm artık tutarsa tutar tutmazsada yapcak bişi yok diger ay asılama yapcam gerci bu ay hic umudum yk normal yolla zor gibime gelio ama yinede yapım dedm ignemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…