Igneyle 3 yumurta olmustu canim 17 14 13 mm.esimde de sayi ve hareket azligi var.ama bak sen regl gunum diyebiliyosun ben bu kelimeyi hayatim boyunca kullanmadm hc cunku adetim olmuyor hic.buna ragmen Allaha sukur kilom iyi nrmal kadinlar 2 ay adet olwasin kilo aliyor ben hic olamiyorum ilacsiz.buna ragmen kilom 63 boyum 167.arkadas konusunda ayni skintiyi yasiyorum gorustugum arkadaslarim hep cocugu olmayanlarpeki iğneyle kaç yumurta oluyor eşinin durumu nasıl kalitesi.İnan bana hepimiz çok istiyoruz benim her regl günüm matem kim olursa olsun yanımda ağlıyorum herkesten uzaklaştım çocuğu olmauan yada bekarlarla görüşüyorum öyle daraldım.Bende 3 kez iğne ilaç yaptım benimde ilk aşılama ilk hapta kist oldu diğerlerinden umudum çoktu ama olmadı özellikle aşılamaya çok güvenmiştimama bu ay bi ara veriyorum
Kullanmiyor canim ya doktor bunu dedi sadececanım üzülme hepsi son bulacak ozaman direk tüp dene aşılama ile zaman harcama bence eşin ilaç kullanıyormu
kesinlikle umursamamak gerekiyor ama olmuyor bu ay hiç bir tedavi yapmayacağım dedim bugünlerde yumurtalar ağrı yapıyor yine takıyorsun olurmu çatlarmı tutarmı kafadan atmak nasıl olacak kievet nedense hep öyle oluyor ama buna emin ol ki ne kadar düşünürsen o kadar olmuyormuş canım ben bi güzel o deneyimi tattım kapını hiç ummadığın bir anda çalıyor
klomen kullanmasan genelde kist yapıyor ben serophone kullanmıştım daha güzelWalla bende bu ay tekrar asılamamı yapıcaktım ama istye dönemicegim icin vazgeçtim artık eylüle kaldı düşünmemek tabikide hepimiz isteriz ama yok yani her şekilde aklıma geliyo tabi tekrardan klomen kullanıyorm bittkten snra ovitrelle igneni ol dedi 36 saat snra ilişkiye gir dedi dktr bakalm nolcak belki mucize gercklesir dogal yolla olr
öfff çok kötü olmuş Allah sabır versin tutunması içinde hap vermeleri gerekiyordu oysa bazıları kendinş doktor sanıyor.Bende geçen ay aşı yaptırdım bu ay dinlenip gelecek ay yeniden yaptıracağım olmazsa tüp tabi çok yoruldum hap iğne hatta ameleyat üzen olay doktor hiç sorun yok demesi bu sefer toplum içinde kendini kötü hissediyorsun sorular bakışlar vssenin dediğin gibi bende yedi yirmidört düşünüyorum en basiti birşey anlatayım sana
ocak ayında ilk aşılamam yapıldı sonuç negatif bir ay ara verdim mart ayında ikinci aşılamam yapıldı sonuç yine negati f nisan ayında tüp bebeğe karar verdik ve hemen hazırlıklara başladık zaman kaybetmemek için herşeyi hazırlarken bir ay sonraki adetim gecikti umudum yok ya birşey olacağına neyse dedim kalktım test yaptım ınanamadım ki hamile çıktım arkasından hemen kan testi yok gerçekten hamileyim düşün o zaman ki ruh halini Allahın bana mucizesi dedim doğal yolla kendi tuttu iki aylık oldu bebeğim gittiğim doktor dış gebelik dedi inanmadım iyiki de inanmamışım normal bebekmiş dedim çok şükür beş tane doktor gezdim en sonunda kesen gelişmiyor dediler ve acilen hastahane yatırıldım altı gün hastahanede yattım sonuç bebeğim altı gün sonunda suni sancılar iççinde düşürülmeye çalıştılar inanırmısın düşmedi hemen kürtaj arkasından alındı bebeğim artık sen düşün ne halde olduğumu Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi nese pataloji sonucunu almaya gittim geçenlerde doktora sordum neden aldınız diye dediği şey rahime tutunamamış ne yapayım şimdi ben yani neyse daha fazla uzatmayayım yani bende böyle bir olay yaşadım bir buçuk ay anlayacağın ummadığın anda herşey gelebiliyor başımıza yine ALLAHA şükür diyorum herşey nasipppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?