aşılama sonrası gebelik belirtileri...

sağol canım zor bir durum tabi verdiler de ne fayda oldu yaşaması gerçekten zor altı sene sonra bide inşallah tutar seniin ki

bende öyle sürekli eşime gıda yüklemesi spor çok iyi geliyor hücre yeniliyor sigara içiyorsa bıraktır kaçıncı gün yaptırdın iğneyi birde hapla kaç yumurta oluyor kaç mm

Klomenim bitti cnm doktorumu aradım kendim yaptım hep kendim yapıyorum zaten 3 gündürde ilişkiye giriyoruz yarın progestan alıcam baslıcam 100 mg içimde gram umut yk gerci bu aydan ya eşim sigara ck icio asla bırakmaz ki en kötüsüde bende iciyorum birtürlü bırakamıyorumda

bırakamıyorum deme bırakırsın sağlıklı beslen stres asla yapma spor yap yürüyüş yap.progestanda çok ağrı yapıyor ya.yumurta kontrolüne gitmedinizmi doktor kontrol etmeden mi vurdun iğneyi yumurta tam büyümediyse

Evet walla gitmeden yaptım ugrasamadm bidaha istdeki dktorumu aradm klomen bitti dedm tamam yapabilirsn dedi oda

Evet walla gitmeden yaptım ugrasamadm bidaha istdeki dktorumu aradm klomen bitti dedm tamam yapabilirsn dedi oda
ama çok saçma ben klomeni 1 kez kullandım yumurta yeterli seviyeye ulaşmadan iğne yaptırmışım çok ağrı çektim yumurta da çatlmadı ve 50 gün regl olamadım hamileyim sandım reglinin kaçıncı gününde oldun iğne birde bu hapı her ay kullanma zaten 2 ay etkisi vücutta kalıyor ben geçen ay kullandım bu ay hap var gibi yumurta büyürken ağrı oldu iğne hap bunlar önemli kontrol olmadan müdahale etme

Ben ilk defa kullandım bu ay yalnız bişi dicem catlatma ignemi oldm 2 gn snra test yaptım cift cizgi cktı doktorumu aradm cuma sabahı ac karnına bi daha yap dedi tekrardan yaptm bugn dieri silik cıktı doktorum deilsin dedi fotosunu attm ona catlatma ignesnn etkisi ile cift cizgi cıkmış öle 2 gn öle bi hayalle yaşamıstm hayr bende igne ilk defa bu ay agrı yapmadı bende şaşırdm ne yapcagmı bıktm walla ugrasmaktan artk

canım o çatlatma iğnesinin için de beta hormonu var yani sana hamilelik hormonu yüklüyor elbette pozitif çıkar üzerinden en az 12 gün geçmeli hatta miden bulanabilir başın dönebilir bunlara takılma bekle ağrı herkeste olmaz ben o iğneyi 3 ay kullandım ilkinde çok ağrı oldu sonralarda olmadı

ben o doktora hayret ediyorum kontrol etmeden iğne vurduruyo üstelik iğneden sonra hemen test yap diyor tuhaf bi doktor

Ya sormaaa uzaktaym die sanırm evet zaten cuma tekrar yaptm ama deilmişim silik cıktı cizginin teki ki bende zatn hic hamilelik belirtisi yok yani kaldı bidahaki aya umutlarm

Ya sormaaa uzaktaym die sanırm evet zaten cuma tekrar yaptm ama deilmişim silik cıktı cizginin teki ki bende zatn hic hamilelik belirtisi yok yani kaldı bidahaki aya umutlarm
zatem o belirtiler de psikolojik bence reglm geçiyor benim midem bulanıyor aş eriyorum başım dönüyor hoop regl oluyorum hepsi anında bitiyor. bu iğneler haplar gerçekten hormon değiştiriyor şaka değilki öyle telefonla karar verilsin yumurtalığınla çatlamanla oynanıyor önemli ben mesela aşılama yaptıracağımda sadece hap içtim bir sürü iğne verecekti hapla 4 yumurta oldu iğne ile 5 olur dedi 1 yumurta daha büyüyecek diye okadar hormon alamam dedim olacaksa 1 yumurta da yeter

Ben burda acıbademe gitmstm yumurtalarm büyümstü zaten dktorma gittigm doktor sölemsti sadce rahim duvarm az kalınlasmştı oda olur bekliyelim dedi dktor snrasndada igne yaptrdm işte ya walla millet istemio catır catır hamile kalıyolar şurda kaç kadnn yazılarnı okudm neler yasayp hamile kalmslar isteynce niye bu kadar zor oluyoki anlamadm bugn sabah dktormla konsuodm öle dktora bile dedm umutumu yitirdim ben artk hic öle hevesli deilim dedm

aynen canım ya insanlar birde dalga geçer gibi istiyoruz o ay tutuyor diyorlar. Biz her türlü ödün veriyoruz bak 2 yıldır farklı kürler ameleyat ilaç iğne ne varsa yaptırdım yok yok soğuyor insan artık umut bitiyor kim bizim kadar yumurta hesabı yok çatlama hesabı yapıyorki insanlar yumurtlama dönemi ne bilmiyor demekki vakti zamanı var ne diyim

Aynen öle cıldırıyorm suanda snirden adet oldum ya walla kendime yazıklar olsun deyip isyan ediyorum kıbrısa gidicem ya en iyisi tüp bebek yapcam

Aynen öle cıldırıyorm suanda snirden adet oldum ya walla kendime yazıklar olsun deyip isyan ediyorum kıbrısa gidicem ya en iyisi tüp bebek yapcam
canım sakin ol hersey stres ten senin esasa problem neydi yumurtamı kist mi miyommu sorun ne ameleyat falan oldun mu nasip bu işler

öncelikler sorunu bulmak gerek sakin ol negatif yönünü de her ay kabul et bak ben biliyorum ki pazar günü regl olurum hayal kırıklığı yaşama bahtında varsa olur yoksa kıbrısa gitsen de olmaz.rahim flmi çektirdin mi tüpe bakıldımı yapışıklık var mı çikolata kisti yada miyom rahim eğriliği varmı yumurta 18mm den fazla oluyormu bir sürü olmama nedeni var önce adam akıllı bi doktor bul araştır ve düzenli beslen mesela geçenlerde okudum buğday da engel olurmuş hamur işi ekmek yeme un yok önce sensin unutma hayatı kendine zehir etme

Epey olmuş yazalı ama bende aşılama yaptırdım ve bufüm 14.günüm tahlil yaptırmaya korkuyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.karnımda bugun ağrı var bide sarımsı bir akıntı. Çok meraktayım.bide ilk haftalarda aşılamadan sonra acayip göğüs sancım oldu şimdi geçti olumsuz bi belirtimi sizce bu

Kızlar aranıza yeni katıldım 1 ağustosda aşılama yaptırdım bugun 14.gunum karnımda bir ağrı ve halsizlik var. Test yapamıyorum negatif olmasından korkuyorum aşılamanın 7 8 . Gunlerinde göğüslerime el değmiyodu şimdi bişi yok varmı böle olupta pozitif olan

Kendini strese sokmak test zamanı gelmiş belirti herkeste farklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…