aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kendini strese sokmak test zamanı gelmiş belirti herkeste farklı olur
Yani test mi yapayım ya bilemedim hafif koyu leke geliyo

Aynı gün aşılama olmuşuz cnm, dün Dr a gittim okadar ümitliydi ki benden, kan testine yolladı 2 saat sonra sonuc 0.01 cıktı yani negatif! Inanamadık haftaya regli olmazsan birdaha test yaptır dedi, dünü resmen unutmak istiyorum... Sende kabuslar göreceğine testini ol bence belkide çok sevineceksin öle düşün

Dün ve bugün kahve desem kahve değil pembe desem pembe değil akıntılar oldu şimdi bişey yok ama karnım ağrıyo hem daha yarına falan ancaydı günüm neden böle oldu anlamadım ama sanırım geliyo benim doktorda benden 4 aydır ümitli ama olmuyo ilk aşılaman mı seninde ? Probleminiz neydi??

Evet cnm ilk aşılamamdı... Bende Polikistik over var düzenli regli olamıyorum. Iğne tedavisi uyguladı, Çoklu gebelik bekleniyordu ama sonuc hüsran...hala regli olmadım bu hafta bekliyorum işte

Evet cnm ilk aşılamamdı... Bende Polikistik over var düzenli regli olamıyorum. Iğne tedavisi uyguladı, Çoklu gebelik bekleniyordu ama sonuc hüsran...hala regli olmadım bu hafta bekliyorum işte
Anladım hayırlısı olur inşaallah umarıö bebişin seninledir.günü geçtimi peki reglinin akıntı falan varmı ?

Anladım hayırlısı olur inşaallah umarıö bebişin seninledir.günü geçtimi peki reglinin akıntı falan varmı ?
Henüz lekelenme yok ama hep Şeffaf akıntım vardı ama karnım ağrıyor bakalım ne olacak hayırlısı Hakkımızda,sen test yaptırmadın dimi ?

Henüz lekelenme yok ama hep Şeffaf akıntım vardı ama karnım ağrıyor bakalım ne olacak hayırlısı Hakkımızda,sen test yaptırmadın dimi ?
Yok canım ya yapmadımda geliyo sanki sanırım yapmaya gerek kalmıycak hakkımızda hayırlısı olsun inş. Dua edelim birbirimize

bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım sonuç negatif bu ay vücudu dinlendirmek istedim yarın regl günüm arka arkaya aşılama önermiyor doktorlar aşılamadan sonra akıntı çoksa tutmuyor zaten yumurtlama olmayınca akıntım oluyor benim 14 gün sonra zaten sonuç belli oluyor bazen hamile olsak bile stresle regl şeklinde düşermiş yani kimyasal gebelik onun için rahat olmak stresiz olmak gün hesabı yapmamak gerekiyor

CNm doktorumda sonuçtan emin olduktan sonra 1 ay dinlenmeyi önerdi. Sabırlı olmamı söyledi,hiç böle zorluklar yaşayacağımı düşünmemiştim gercekten zor bir süreç.. Rabbim hepimize sabır versin dualarımızı kabul etsin...

Kesinlikle doğrusunda ahhh yapabisek şimdi 2. Aşılam için aramı verdin ?

Amin canım inş.benimde tutmadı galiba bugün hafif kanama geldi gibi peki 2.aşılama hemen ardınsan yapılmalı mı sizce ara verilmelimi fikriniz ne ?

Amin canım inş.benimde tutmadı galiba bugün hafif kanama geldi gibi peki 2.aşılama hemen ardınsan yapılmalı mı sizce ara verilmelimi fikriniz ne ?
sende 1 ay ara ver okadar hormonu arka arkaya alma ben 2 yıldır her ay yaşıyorum bu stresi ama kabullendim artık vakti zamanı var demekki.

Arkadaşımın eltisinin olmuyordu her tedaviyi yapmışlar kızın yumurtlama sorunu varmış kıbrısa bile gitmiş yok sonra demiş olmuyor zorlamıyım bu ay hamile kalmış:) zaten hamile kalan her insan bizim gibi gün ay hesabı yapmıyor düzenli ilşki sağlıklı vücut ve sağlıklı psikoloji olsun

sende 1 ay ara ver okadar hormonu arka arkaya alma ben 2 yıldır her ay yaşıyorum bu stresi ama kabullendim artık vakti zamanı var demekki.
Doğru diyosun ara vermeli cidden sitresten saldıracak yer arar oldum belkidr zamanı var biz zorluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…