aşılama sonrası gebelik belirtileri...

kesinlikle zamanı var zamanı gelince gelir mucize
Bende bu ay dra gitmeyeceğim isterse reglim düzensiz olsun, inan tatil yapamadım 15 gün sadece uykulu hâlimle ne ev işi ne deniz, havuz yeter biraz tatil yapalım olacağı varsa olur nede olsa KaderimiZde varsa Rabbim verecek (âmin)

öyle tabi hayatı erteleme ama havuza girme mikrop kapar ben sadece denize giriyorum ama içinde az kalıyorum zaten denizde başlıyor ağrı bide enfeksiyon kapmayalım

kızlar ben bugün regl oldum agrım var ve bol miktarda sinir kararsız kaldım 2. aşıyı olsammı zamana mı bıraksam

kızlar ben bugün regl oldum agrım var ve bol miktarda sinir kararsız kaldım 2. aşıyı olsammı zamana mı bıraksam
Bende oldum canım bende inanılmaz kararsızım konyada yaşıyorum doktorum ali acar bana 2. Aşılamayı değilde tüp bebek önerdi ama ben 2.aşulamayı olmak istiyorum. Doktoruma da çok güveniyorum inanılmaz kararsızım.

Bende dün akşam oldum çok kötü bir gece yaşadım inanılmaz sancılı ve yoğundu.. Dr um hbr ver Demişti ona soracam istersen sende bilgi ver bazıları 1 ay dinlendiriyor bazıları hmn 2.yi yaptırıyor... Önemli bir soru cünkü cnm

bende konyalıyım ama antalyada yaşıyorum benim de doktorum çok meşhır şehir dışından geliyorlar 1 yıl içinde olacak tüp yapmayalım dedi.sana niye tüp dedi sorun neydi ki

ama bu ay regl oldum umudum olmadığı için ağlamadım geçen ay aşılama oldu regl olunca bunalımdan zor çıktım ümit etmek bile yoruyor artık ve ekim ayında bursaya taşınacağız benim için zor olacak taşınma hemde tedavi en iyisi bursada iyi bir doktor bulmak

bende konyalıyım ama antalyada yaşıyorum benim de doktorum çok meşhır şehir dışından geliyorlar 1 yıl içinde olacak tüp yapmayalım dedi.sana niye tüp dedi sorun neydi ki
Hiç bir problem yok oyalamayalım seni dedi ama bendr kararsızım senin doktoru kim??

Hiç bir problem yok oyalamayalım seni dedi ama bendr kararsızım senin doktoru kim??
Bnm drum 1 ay ara verelim Korunmasız ilişki önerdi, bende çok memnunum ama drumda bende çok ümitliydik bu aşılamadan o sonuc aldığım günü hiç Hatırlamak istemiyorum... Kendimi bu ay gercekten çok rahat bırakmak istiyorum demekki daha zmnı gelmemiş hayırlısı buymuş diyorum.. Iyi ki sizide tanıdım buarada dertleşmek çok iyi geliyor :)

İnan insan rahatlıyo eşimi değerieri çok iyi yumurtalatım çok iyi ama yok gonal f kullandım 4 yjmurtayla yine bişi olmadı senim gibi benm doktorumda 4 aydır bi engel yok diyo ama olmuyo zamanı var demekki peki sence 2.aşılama için beklemelimiyim hemen yaptırayımmı

İşte biz seninle aynı gün aşılama yaptırdık hmn hmn aynı gün regli olduk, ben 1 ay bekleyeceğim 2.aşılama için bunun nedeni o iğnelerin oluşturduğu yumurtalar kiste dönebiliyormuş ztn bende miyom var bide kistle ugraşmayım.. Hemde stress olmak istemiyorum çok yeni daha acısı, üzüntüsü...Kafamı bedenimi dinlendirmek istiyorum ama Drum başlayalım deseydi onu dinlerdim.. Bence dr una danış cnm...

Bu akşam gitcem zaten bi görüşeyim ne diyecek kaç yıldır evlisin canın

Bu akşam gitcem zaten bi görüşeyim ne diyecek kaç yıldır evlisin canın
Cnm 2 Yıldır Evliyim ilk yıl istemedik bende çalışıyordum hap kullandım. Karar verdik ama bu seferde adet düzensizliği yaşadım. Dra adet düzensizliği için gittim ve aşılamaya kadar ilerledik.. Inşallah doğal yolla olur bidaha okadar iğne vurulmak istemiyorum hiç

Hmm anladım canım benmde 3 bitti 4 e döndük 2 yıl bizde istemedik ama doğal yolla korunduk meğer zaten olmuyomuş bende düşünüyoruz die bi kontrole gittim sonra gerisi geldi bir buçuk 2 yıldır da uğraşıyoruz bu 3.doktorumuz sonunda iyi bi doktor bulduk bakalım ne dicek akşam hayırlısı olsu hepimizin hakkında

Âmin cnm, hbrdar edersin son durumu Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

çok saçma problem yoksa niye tüp bebekle uğraştırıyor 45 tane iğne vuruyorlar arkadaş oldu şişti kiloları kaldı bebek yine olmadı.birsürü hormon ne kadar zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…