İnş.hakkında hayırlısı olur bebişlerine kavuşursun kıbrıs gerek kalmadanCnm bende sorun yok hepsini yaptırdm walla smdi esime sabahları keci boynuzu kürü uyguluorm we ilac tedavisi uyguluorum bakalım bu ayda olmazsa eylülde kıbrısta yaptırıcam ordaki hastahnelerde daha geniş kapsamlı bence ki doktorda buldum arkadasın tanıdıgı bakalım hayırlısı artık egerki kıbrısa kalırsa işim kesinlikle ikiz yaptırıcam ya inat ettm
Slm cnm , Keçiboynuzu kürünü nasıl uyguluyorsun? Kac Yıldır uğraşıyorsunuz merak ettim gercekten sabır isteyen bir konuymuş her ay başka bir merak beklenti içine giriyor insan. Inşallah Kıbrıs'a gitme Gereği kalmadan hamile olduğunu öğretsin cnm ...Cnm bende sorun yok hepsini yaptırdm walla smdi esime sabahları keci boynuzu kürü uyguluorm we ilac tedavisi uyguluorum bakalım bu ayda olmazsa eylülde kıbrısta yaptırıcam ordaki hastahnelerde daha geniş kapsamlı bence ki doktorda buldum arkadasın tanıdıgı bakalım hayırlısı artık egerki kıbrısa kalırsa işim kesinlikle ikiz yaptırıcam ya inat ettm
Günaydın cnm naptın karar verdinizmi bu ay nasıl bir yol izleyeceginize?İnş. Hakkın
İnş.hakkında hayırlısı olur bebişlerine kavuşursun kıbrıs gerek kalmadan
ne kadar sürede başlandı tedavi ilk aşılama mı öncesinde hap iğne tedavisi yapıldımı bence stres yapma oyalayacak bir hobi bul sağlıklı beslen ve spor yap biliyorsun tüp bebeğin artısından çok eksisi var devlet hastanesinde bile kez aşılama yapmayınca tüpe geçmiyorlar uzun süre olmadıysa zamana bırakSaçma ama sorun yok olmuyo ne yapmalı sence senin fikrin ne ?
Buralarda da zaten az değil ki tüp 7000 den başlıyorWalla bu ayda bekliyim diyorum sonrasında giderm eylül gibireglim dün bitti işte ins su aldgm ilaclar ve keciboynuzu iyi gelirde eşime gitmem aradm sordm 2500 euroyms 700 euroda istersen ucak biletn gidiş dönüş konaklaman hastaheneye gidip gelirken özel aracn ws ama kesn kalırmısım orda bilgilerime baktılar
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBuralarda da zaten az değil ki tüp 7000 den başlıyor
Aynen özellikle regl dönemine yakın olacak mı olmayacak mı dünyadan çekiyorsun kendiniCnm inanki o sabırın s si bile kalmadı bende öle daralmıs vaziyetteyim biraz önce bi arkadasım aradı 6 haftalık hamileymiş hic ölede ugrasmıodu keciboynuzunu kırıyorm 5 dk kaynatıyorum sonra dinlenio o suyu ac karnına iciriyorum
Bendede aşırı gaz var aşılama yaptırdım 9 günüm ınsallh bu belirtiler pozitif olur hepimiz icinne güzel yazmısıın benimde 8 günüm. valla belirtiler aynı gibi gaz sorunumda var bunlara ek olarak.akıntım cokgeliyor adet olcam gibi kasık agrım var. bilemiyorum 14. güne kadar beklemem gerek değilmi kan testi için?ilk günüm bira leke geldi kahverengi.yumurta büyüklüğün ne kadardı asılama olurken? bide tekmi ikizmi kac yumurtan ardı merak ettim.
14. gün belli olur artık Benim aşıdada da bulantı gaz baş dönmesi halsizlik hersey vardı normak bence inşallah güzel sonuç olurBendede aşırı gaz var aşılama yaptırdım 9 günüm ınsallh bu belirtiler pozitif olur hepimiz icin
Hiç stress yapma iyi şeyler düşün, ağrılar hep yanıltıyor.. Insallah olumlu sonuc alırsın cnm ve bizlerle paylaşırsın :)selam. kizlar, ben azeri ve aşilamamin 10cu gunundeyim. aşilama olandan 3gun oncesine kadar bel ve karin agrilarim inanilmaz idi. amma 3gun once eşimle iliskiye girdim ve hemen gece doguruyormuşum gibi sancılarim 2 saat surdu
. o gun bu gun hic bir agri sizi yok bende. sadece sineler agriyir.az az da sol yumurtam. malesef her ay adetden once agriyor. sizanaqlarim da cikmis. 4 yil korummasiz bebek bekledik. cok uzgunum. 3gune kan tahlili yaptiracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?