aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Aynen öle strese girmeyin hic bence bende öleydm kücück kasık agrımda acaba hamilemiym diyodum ama bu kimyasal gebelikte olabilio bnm yaşadgm gibi ALLAH kmseye yaşatmasın inş hamilesinizdir cok dikkat edin yatn hep ve testinizide yapın derim böle strese giriceginize ögrenmeniz daha iyi

Cnm bende sorun yok hepsini yaptırdm walla smdi esime sabahları keci boynuzu kürü uyguluorm we ilac tedavisi uyguluorum bakalım bu ayda olmazsa eylülde kıbrısta yaptırıcam ordaki hastahnelerde daha geniş kapsamlı bence ki doktorda buldum arkadasın tanıdıgı bakalım hayırlısı artık egerki kıbrısa kalırsa işim kesinlikle ikiz yaptırıcam ya inat ettm

İnş. Hakkın
İnş.hakkında hayırlısı olur bebişlerine kavuşursun kıbrıs gerek kalmadan

Slm cnm , Keçiboynuzu kürünü nasıl uyguluyorsun? Kac Yıldır uğraşıyorsunuz merak ettim gercekten sabır isteyen bir konuymuş her ay başka bir merak beklenti içine giriyor insan. Inşallah Kıbrıs'a gitme Gereği kalmadan hamile olduğunu öğretsin cnm ...

Saçma ama sorun yok olmuyo ne yapmalı sence senin fikrin ne ?
ne kadar sürede başlandı tedavi ilk aşılama mı öncesinde hap iğne tedavisi yapıldımı bence stres yapma oyalayacak bir hobi bul sağlıklı beslen ve spor yap biliyorsun tüp bebeğin artısından çok eksisi var devlet hastanesinde bile kez aşılama yapmayınca tüpe geçmiyorlar uzun süre olmadıysa zamana bırak

Mrb arkadaslar. Bende asilamamin 2.gunundeyim.biraz belim ve kasigim agiriyor cok hafif. Rabbim herkese nasip etsin meleklerini kucaklarina almayi ins.cok heyecanliyim zaman gecmiyor

Cnm inanki o sabırın s si bile kalmadı bende öle daralmıs vaziyetteyim biraz önce bi arkadasım aradı 6 haftalık hamileymiş hic ölede ugrasmıodu keciboynuzunu kırıyorm 5 dk kaynatıyorum sonra dinlenio o suyu ac karnına iciriyorum

Walla bu ayda bekliyim diyorum sonrasında giderm eylül gibi reglim dün bitti işte ins su aldgm ilaclar ve keciboynuzu iyi gelirde eşime gitmem aradm sordm 2500 euroyms 700 euroda istersen ucak biletn gidiş dönüş konaklaman hastaheneye gidip gelirken özel aracn ws ama kesn kalırmısım orda bilgilerime baktılar

En çokta belirsizlik yoruyor ne olduğunu bilmeden beklemek sorun ne diye stresle yaşamak

Buralarda da zaten az değil ki tüp 7000 den başlıyor

Aynen özellikle regl dönemine yakın olacak mı olmayacak mı dünyadan çekiyorsun kendini

Selam kızlar; yapılacak kür,tedavi öneri ne varsa paylaşırmısınız
yumurtlama problemim yok çatlama sorunu yok günü gününe regl oluyorum kanal açık kist yok eşimin değerleri iyi benim sadece 3.5 cm miyom var sorun nedir fikri olan varmııııı

Bendede aşırı gaz var aşılama yaptırdım 9 günüm ınsallh bu belirtiler pozitif olur hepimiz icin

Bendede aşırı gaz var aşılama yaptırdım 9 günüm ınsallh bu belirtiler pozitif olur hepimiz icin
14. gün belli olur artık Benim aşıdada da bulantı gaz baş dönmesi halsizlik hersey vardı normak bence inşallah güzel sonuç olur

Mrb kzlar kıbrısta bi doktor buldm 1500 euroya indirdm bakalm eylülde regli olmamı bekliyorm normalde regli olmıyım die dua eden ben smdı regli olmak istiyorum tüp bebek hakknda bilgi sahbi olan warmı ne gibi evrelerden gecicem

selam. kizlar, ben azeri ve aşilamamin 10cu gunundeyim. aşilama olandan 3gun oncesine kadar bel ve karin agrilarim inanilmaz idi. amma 3gun once eşimle iliskiye girdim ve hemen gece doguruyormuşum gibi sancılarim 2 saat surdu
. o gun bu gun hic bir agri sizi yok bende. sadece sineler agriyir.az az da sol yumurtam. malesef her ay adetden once agriyor. sizanaqlarim da cikmis. 4 yil korummasiz bebek bekledik. cok uzgunum. 3gune kan tahlili yaptiracam.

Hiç stress yapma iyi şeyler düşün, ağrılar hep yanıltıyor.. Insallah olumlu sonuc alırsın cnm ve bizlerle paylaşırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…