Cnm aşılamada herkesin farklı oluyor, bnm çok akıntım ve kasık sancım vardı sonuc negatif cıktıArkadaslar mrb.Asilamanin 12.gunu bugun ve benim hicbir belirtim yok.ne agri ne sanci ne akinti ne migde bulantisi.hicbirseyim yok.bu hamile kalmadigim anlamina mi geliyor.
Cnm aşılamada herkesin farklı oluyor, bnm çok akıntım ve kasık sancım vardı sonuc negatif cıktıbelkide sendeki belirtiler olumludur.. Mide bulantısı için çok erken, sana tavsiyem 14. Günden önce test yapıp Kafanı karıştırma... Inşallah gzl müjdeli hbri paylaşırsın bizimle :)
aşılama olacağın için yumurta büyültmek için hap yada iğne vermiştir yumurta büyüdüğü için ağrı olur sonra bir müddet durur iğne vurulunca çatlarken tekrar ağrı olur normal yani hatta iğneden sonra bulantı baş dönmesi kusma bile olur sakın heyecana kapılma inşallah sonuç pozitif olurselam. kizlar, ben azeri ve aşilamamin 10cu gunundeyim. aşilama olandan 3gun oncesine kadar bel ve karin agrilarim inanilmaz idi. amma 3gun once eşimle iliskiye girdim ve hemen gece doguruyormuşum gibi sancılarim 2 saat surdu
. o gun bu gun hic bir agri sizi yok bende. sadece sineler agriyir.az az da sol yumurtam. malesef her ay adetden once agriyor. sizanaqlarim da cikmis. 4 yil korummasiz bebek bekledik. cok uzgunum. 3gune kan tahlili yaptiracam.
benim yumurtlama olmadığı zaman akıntı olur akıntının ağrının olmaması güzel.bulantı arkadaşın dediği gibi çok erken çoğu insan aylar sonra bulantı hissediyor şuan hiç kendini kasma 14. gün belli olurCnm aşılamada herkesin farklı oluyor, bnm çok akıntım ve kasık sancım vardı sonuc negatif cıktıbelkide sendeki belirtiler olumludur.. Mide bulantısı için çok erken, sana tavsiyem 14. Günden önce test yapıp Kafanı karıştırma... Inşallah gzl müjdeli hbri paylaşırsın bizimle :)
benim yumurtlama olmadığı zaman akıntı olur akıntının ağrının olmaması güzel.bulantı arkadaşın dediği gibi çok erken çoğu insan aylar sonra bulantı hissediyor şuan hiç kendini kasma 14. gün belli olur
Âmin inşallah :) bende bu formdan çok şey ögrendim soramadığım soruların cvplarını buldum... Rabbim hepinize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır ınsallah. Senden o gzl hbri bekliyoruzCok tesekkur ederim arkadaslar ya.burada ayni kaderi paylasan insanlarla konusmak iyi geliyor.bugun 13.gun oldu hayirli haberler alalim ins hepimiz.tum isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk
Âmin inşallah :) bende bu formdan çok şey ögrendim soramadığım soruların cvplarını buldum... Rabbim hepinize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır ınsallah. Senden o gzl hbri bekliyoruz
elbette canım fikir paylaşımı güzel. İnşallah hepimizin kucağı mutluluk dolar :)Cok tesekkur ederim arkadaslar ya.burada ayni kaderi paylasan insanlarla konusmak iyi geliyor.bugun 13.gun oldu hayirli haberler alalim ins hepimiz.tum isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk
elbette canım fikir paylaşımı güzel. İnşallah hepimizin kucağı mutluluk dolar :)
ya bilmiyorum sanki benim her şey stres den sanki ne eşimde ne bende sorun kalmadı tüp beni korkutuyor çok fazla hormun yükleniyor buna gücüm yok 45 tane iğne buna hazır değilim zaten bu aşılama bile beni bunalıma soktu en azından birkaç ay sonra düşünüyorum tüp önce kendi sağlığımız
yaşım 28 4.5 yıllık evliyiz ama 3 yıl istemedik sonra biz istedik o gelmedi:) bir sürü hastaneye gittim sonra doktorun biri ameleyatla bakcam içine dedi kist vardı rahim eğriliği yapışıklık hepsini tedavi etti sonra 3 ay içinde kalırsın dedi 8 ay oldu olmadı iğne ilaç sonra aşı yine yok ve çok strese girdim bir çok kişi ile görüşmemeye başladım (bebeği olan) şuan tüp yaparsam biterim
kızlaaarrr aşılamamın 11günü ve hcg testim negativ(((((( ... erkenmi gitdim yoksa artik tam zamanımı
ama şimdiye kanda görünmesi gerekirdi(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?