aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaslar mrb.Asilamanin 12.gunu bugun ve benim hicbir belirtim yok.ne agri ne sanci ne akinti ne migde bulantisi.hicbirseyim yok.bu hamile kalmadigim anlamina mi geliyor.

Arkadaslar mrb.Asilamanin 12.gunu bugun ve benim hicbir belirtim yok.ne agri ne sanci ne akinti ne migde bulantisi.hicbirseyim yok.bu hamile kalmadigim anlamina mi geliyor.
Cnm aşılamada herkesin farklı oluyor, bnm çok akıntım ve kasık sancım vardı sonuc negatif cıktı belkide sendeki belirtiler olumludur.. Mide bulantısı için çok erken, sana tavsiyem 14. Günden önce test yapıp Kafanı karıştırma... Inşallah gzl müjdeli hbri paylaşırsın bizimle :)

Ins canim benim ya.ilk gunden beri okuyorum herkes farkli farkli seyler yaziyor o yuzden umutsuzluga kapildim bende.hicbir belirti olmadigi icin.eylulun 6 sinda veya 7 sinde dr a gidicem.ins hayirli haberlerle donerim.rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

aşılama olacağın için yumurta büyültmek için hap yada iğne vermiştir yumurta büyüdüğü için ağrı olur sonra bir müddet durur iğne vurulunca çatlarken tekrar ağrı olur normal yani hatta iğneden sonra bulantı baş dönmesi kusma bile olur sakın heyecana kapılma inşallah sonuç pozitif olur

benim yumurtlama olmadığı zaman akıntı olur akıntının ağrının olmaması güzel.bulantı arkadaşın dediği gibi çok erken çoğu insan aylar sonra bulantı hissediyor şuan hiç kendini kasma 14. gün belli olur

Cok tesekkur ederim arkadaslar ya.burada ayni kaderi paylasan insanlarla konusmak iyi geliyor.bugun 13.gun oldu hayirli haberler alalim ins hepimiz.tum isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk

Cok tesekkur ederim arkadaslar ya.burada ayni kaderi paylasan insanlarla konusmak iyi geliyor.bugun 13.gun oldu hayirli haberler alalim ins hepimiz.tum isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk
Âmin inşallah :) bende bu formdan çok şey ögrendim soramadığım soruların cvplarını buldum... Rabbim hepinize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır ınsallah. Senden o gzl hbri bekliyoruz

Âmin inşallah :) bende bu formdan çok şey ögrendim soramadığım soruların cvplarını buldum... Rabbim hepinize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır ınsallah. Senden o gzl hbri bekliyoruz

Ins cnm benm ya.Sonucu alir almaz haber veririm burada zaten.Peki sendemi yaptirdin asilama kartanesi

elbette canım fikir paylaşımı güzel. İnşallah hepimizin kucağı mutluluk dolar :)

hap iğne ilaç aşı bitki kürleri herseyi denedim olmadı dün bi doktoru aradım tıpbın yapacağı birşey yok artık geriye sadece tüp kaldı dedi ama hiç bi problem bulamıyorlar zamana bırakmam gerek galiba

elbette canım fikir paylaşımı güzel. İnşallah hepimizin kucağı mutluluk dolar :)

Aminn ins rabbim nasip eder hepimize cnm bnm.Ama sana tavsiyem zamana falan birakma.yas gectikce tedavi olma oraninda azaliyor.o yuzden maddi imkanlarin varsa eger tup bebek yaptir.bende yurtdisindayim eger bu asilama tutmazsa ki ins tutar tup bebek dusunuyorum ama cok pahali.bilmiyorum artik napacaz.rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ins.

ya bilmiyorum sanki benim her şey stres den sanki ne eşimde ne bende sorun kalmadı tüp beni korkutuyor çok fazla hormun yükleniyor buna gücüm yok 45 tane iğne buna hazır değilim zaten bu aşılama bile beni bunalıma soktu en azından birkaç ay sonra düşünüyorum tüp önce kendi sağlığımız

Bikac aydan bisey olmaz.tabi bekle bikac ay cnm.dinlen sakinlesmeye calis.kendini hazir hissedince yaptir.yas kac senin cnm bu arada.bide kac yillik evlisin

yaşım 28 4.5 yıllık evliyiz ama 3 yıl istemedik sonra biz istedik o gelmedi:) bir sürü hastaneye gittim sonra doktorun biri ameleyatla bakcam içine dedi kist vardı rahim eğriliği yapışıklık hepsini tedavi etti sonra 3 ay içinde kalırsın dedi 8 ay oldu olmadı iğne ilaç sonra aşı yine yok ve çok strese girdim bir çok kişi ile görüşmemeye başladım (bebeği olan) şuan tüp yaparsam biterim

Kiyamam ya cok yipranmissin sen cnm bnm ya vallahi dinlen biraz rahatla.ve nolur aklindan cikar su sitresi.kendini harap etme.tup bebek icin bekle bir kac ay bencede.zaten bu sitresle tup bebek yaparsan tutmaz.o yuzden rahatla cnm bnm ya.bizimde bi akraba 5.cocuguna hamile gecen beni aradi uzuluyor falan.sinir oldum sanki kasiyli yapiyorlar gibi geliyor.millet istemeden hamile kaliyor.bizler maddi manevi emek veriyoruz yipraniyoruz ama olmuyor.ya iste kadermi nasipmi bilmiyorum.ama imtihan iste bunlar hep

kızlaaarrr aşılamamın 11günü ve hcg testim negativ(((((( ... erkenmi gitdim yoksa artik tam zamanımı

"SUNG, aşılama olacağın için yumurta büyültmek için hap yada iğne vermiştir yumurta büyüdüğü için ağrı olur sonra bir müddet durur iğne vurulunca çatlarken tekrar ağrı olur normal yani hatta iğneden sonra bulantı baş dönmesi kusma bile olur sakın heyecana kapılma inşallah sonuç pozitif olur

Ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…