keş ki haklısın. keş ki hamileyimdir ve erkendir. çok kötüyüm(((((((
çatlama iğnesiz mi yaptı aşılamayı?"SUNG, aşılama olacağın için yumurta büyültmek için hap yada iğne vermiştir yumurta büyüdüğü için ağrı olur sonra bir müddet durur iğne vurulunca çatlarken tekrar ağrı olur normal yani hatta iğneden sonra bulantı baş dönmesi kusma bile olur sakın heyecana kapılma inşallah sonuç pozitif olur
Ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadımki
notunu yeni gördüm canım benim evet insanlarçok acımasız bakışlar imalar sanki biz kadın değilmişiz gibi beceriksiz hiç birşeyden anlamıyormuşuz gibi aslında en çok bu çevre baskıları strese sokuyor sende üzülme bu sınavımız bitecek elbetKiyamam ya cok yipranmissin sen cnm bnm ya vallahi dinlen biraz rahatla.ve nolur aklindan cikar su sitresi.kendini harap etme.tup bebek icin bekle bir kac ay bencede.zaten bu sitresle tup bebek yaparsan tutmaz.o yuzden rahatla cnm bnm ya.bizimde bi akraba 5.cocuguna hamile gecen beni aradi uzuluyor falan.sinir oldum sanki kasiyli yapiyorlar gibi geliyor.millet istemeden hamile kaliyor.bizler maddi manevi emek veriyoruz yipraniyoruz ama olmuyor.ya iste kadermi nasipmi bilmiyorum.ama imtihan iste bunlar hep
jel banada olmadı boşver progestanda doktor gerek görse verirdi takılma boşverbana da hoç bir jel yada progestron tavsiyye olunmadi(((
Ya aklım almıyor bukadar yumurtlama günü çatlama günü hesapla herseyi her anı araştır yemene içmene dikkat et yine yok millet tecavüze uğrayan bile pat diye hamile kalıyor :) isyan değilde küskünlük galiba bunotunu yeni gördüm canım benim evet insanlarçok acımasız bakışlar imalar sanki biz kadın değilmişiz gibi beceriksiz hiç birşeyden anlamıyormuşuz gibi aslında en çok bu çevre baskıları strese sokuyor sende üzülme bu sınavımız bitecek elbet
2 gün önce evlenireclenmez hamile kalan arkadaşım 4. Ayında 4lü test yaptırmış ve sonuc fena! Bebeği down sendromluYa aklım almıyor bukadar yumurtlama günü çatlama günü hesapla herseyi her anı araştır yemene içmene dikkat et yine yok millet tecavüze uğrayan bile pat diye hamile kalıyor :) isyan değilde küskünlük galiba bu
eevt kesinlikle sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bazen bunları atlıyoruz Allah izin verirse ogün gelecek güzel günler gelecek çok teşekkür ederim belkide bazen şükür etmeyi unutuyoruz bunlar gerçerkten sınav2 gün önce evlenireclenmez hamile kalan arkadaşım 4. Ayında 4lü test yaptırmış ve sonuc fena! Bebeği down sendromlukac Dr göründü sonuc bu, şimdi karar aşamasındalar aldırıp aldırmamakta bence hep hayırlısını iste cnm. Bnmde ilk aşılamam negatif sonuçlandı napayım demekki zmnı değilmiş, sakın küsme ınsallah hayırlısı ile bizde o duyguyu yaşayacağız
bu ara benim yumurtlama dönemim ve sağlı sollu çekme kasık ağrısı falan var anlamadım niye reglmin 12.günü de ben unutup akciğer flmi çektirdim (rutin kontrol) sonra bin pişman oldum zararı olurmu kieevt kesinlikle sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bazen bunları atlıyoruz Allah izin verirse ogün gelecek güzel günler gelecek çok teşekkür ederim belkide bazen şükür etmeyi unutuyoruz bunlar gerçerkten sınav
Kesinlikle... Gör bak yakında bizde o müjdeli hbri vereceğiz birbirimize :)eevt kesinlikle sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bazen bunları atlıyoruz Allah izin verirse ogün gelecek güzel günler gelecek çok teşekkür ederim belkide bazen şükür etmeyi unutuyoruz bunlar gerçerkten sınav
inşallah canımKesinlikle... Gör bak yakında bizde o müjdeli hbri vereceğiz birbirimize :)
Ben olsam meraktan duramazdım, nasıl sabredeceksin 5 gün! Karar senin tabi hakkında hayırlısı olsun cnmKizlar gunaydin.benim bugun asilamanin 15.gunu ama yapmadim test.adetime 5 gun var zaten.bekliycem.hicbir agrim sancim hicbirseyim yok.umutsuzum ya
Ben olsam meraktan duramazdım, nasıl sabredeceksin 5 gün! Karar senin tabi hakkında hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?