aşılama sonrası gebelik belirtileri...

çatlama iğnesiz mi yaptı aşılamayı?

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum.bana asilama yapildiktan sonra tutunmasi icin progrstan falan vermedi.yani hicbisey vermedi aslinda dr.asilama yapildi eve geldim bekliyorum.neden vermedi acaba yada benim gibi olan varmi aranizda

notunu yeni gördüm canım benim evet insanlarçok acımasız bakışlar imalar sanki biz kadın değilmişiz gibi beceriksiz hiç birşeyden anlamıyormuşuz gibi aslında en çok bu çevre baskıları strese sokuyor sende üzülme bu sınavımız bitecek elbet

Ya aklım almıyor bukadar yumurtlama günü çatlama günü hesapla herseyi her anı araştır yemene içmene dikkat et yine yok millet tecavüze uğrayan bile pat diye hamile kalıyor :) isyan değilde küskünlük galiba bu

2 gün önce evlenireclenmez hamile kalan arkadaşım 4. Ayında 4lü test yaptırmış ve sonuc fena! Bebeği down sendromlu kac Dr göründü sonuc bu, şimdi karar aşamasındalar aldırıp aldırmamakta bence hep hayırlısını iste cnm. Bnmde ilk aşılamam negatif sonuçlandı napayım demekki zmnı değilmiş, sakın küsme ınsallah hayırlısı ile bizde o duyguyu yaşayacağız

eevt kesinlikle sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bazen bunları atlıyoruz Allah izin verirse ogün gelecek güzel günler gelecek çok teşekkür ederim belkide bazen şükür etmeyi unutuyoruz bunlar gerçerkten sınav

bu ara benim yumurtlama dönemim ve sağlı sollu çekme kasık ağrısı falan var anlamadım niye reglmin 12.günü de ben unutup akciğer flmi çektirdim (rutin kontrol) sonra bin pişman oldum zararı olurmu ki eşim spermleri falan öldürür diyo bu dönemlerde yasakmış falan filan gerildim

Kesinlikle... Gör bak yakında bizde o müjdeli hbri vereceğiz birbirimize :)

Kizlar gunaydin.benim bugun asilamanin 15.gunu ama yapmadim test.adetime 5 gun var zaten.bekliycem.hicbir agrim sancim hicbirseyim yok.umutsuzum ya

Ben olsam meraktan duramazdım, nasıl sabredeceksin 5 gün! Karar senin tabi hakkında hayırlısı olsun cnm

Amin ins cnm.ins guzel sonuclar alir burda sizinle paylasirim.rabbim isteyen herkese yasatsin ne diyim.bende heycanliyim gitmek istiyorum aslinda ama bekliycem bi sekilde.rabbim sabir versin ins

kizlar aşılamanın 14 gunu adet oldum((((((((... tup bebek deniyecem. amma bana Turkiyede en iyi tup bebek uzmani onerirsiz cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…