slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıylaSlm bende aranıza katıldım benimde ilk aşılama bugün 9 günüm ama hiç belirti yok bnde inslh tutar
Hakkında hayırlısı olsun cnm, yaşadıklarını bizimle paylaşırsan sevinirim. Gonal f mi vuruldun iğne olarak ?Slm kzlar bakıyormda hala bizlerden ses yok ben cuma aksamı kıbrısa ucuyorum tüp bebek icin walla kac gndr karnıma ignelerden mahvoldm bakalm sonuç ins iyi olur
Ayyy hadi hayırlısı cnm inşallah çabaların boşa çıkmaz... Hastanede kacgün yatılıyor?Mrb kzlar cuma gcesi geldim kıbrısa cumrtesi sabah yumrta toplama işlemine aldılar beni narkozla uyutp we eşimden sperm aldılar salı günüde insallah transfer olucak ama normalde 24 ünde transferm olcaktı iş yermzde kmse olmadıgı icn ben 4. Güne aldırdm bakalım insallah hayırlısı olur doktorm cok iyi ck sıcak kanlı hasthnedeki herkes ck iyi daha dogrusu bu arada 6 tne kaliteli yumrtam olusms dua edin bana
Merhaba azrazilan benimde 14. Günüm hiçbirbelirtim yok bugün yarın adet olcam adet agrım bile hafif karın gurultusu gibi geldi geçti senin sonucun ne cok merak ettimArkadaslar mrb.Asilamanin 12.gunu bugun ve benim hicbir belirtim yok.ne agri ne sanci ne akinti ne migde bulantisi.hicbirseyim yok.bu hamile kalmadigim anlamina mi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?