aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ooo ck erken olmussn reglini neden öyle oldu acaba ben türkiyede yaptırmayı düşünmüyorum kıbrısta bi hasthane buldm orda yaptırıcam bu ay insallah kısmet olursa

Slmlar herkese bende Polikistik over var, gecen ay aşılamam başarısız olmuştu üzüldüm Ağladım ama kendimi toparladım. Buay dinlenme verdi Dr Korunmasız ilişki önerdi.. Herşey çok yolundaydı dönem olarakta bu hafta yumurtlama haftasındayım.. Dün Arkadaşımın Doğumu için bi hastaneye gittim onun Drunun ilgisi çok Hoşuma gitti, bi muayene olayım dedim ve anlattım.. Kontrol etti ve hiç yumurta gelişmemiş adet söktürücü verip yine iğne tedavisine başlayalım dedi.. Çok kararsız kaldım ve tüm ümidimi yıktı ben çok istiyordum o gzl hbri almayı ama ilacı aldım ama başlamadım öneriniz nedir kızlar ?

Slm bende aranıza katıldım benimde ilk aşılama bugün 9 günüm ama hiç belirti yok bnde inslh tutar

Slm bende aranıza katıldım benimde ilk aşılama bugün 9 günüm ama hiç belirti yok bnde inslh tutar
slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıyla

Slm kzlar bakıyormda hala bizlerden ses yok ben cuma aksamı kıbrısa ucuyorum tüp bebek icin walla kac gndr karnıma ignelerden mahvoldm bakalm sonuç ins iyi olur

Slm kzlar bakıyormda hala bizlerden ses yok ben cuma aksamı kıbrısa ucuyorum tüp bebek icin walla kac gndr karnıma ignelerden mahvoldm bakalm sonuç ins iyi olur
Hakkında hayırlısı olsun cnm, yaşadıklarını bizimle paylaşırsan sevinirim. Gonal f mi vuruldun iğne olarak ?

merhaba kızlar bende aşılama yaptım yarın 2. si yapılacak hepimiz için hayırlısı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın ilk günlerde neler oldu vücudunuzdab

Mrb kzlar cuma gcesi geldim kıbrısa cumrtesi sabah yumrta toplama işlemine aldılar beni narkozla uyutp we eşimden sperm aldılar salı günüde insallah transfer olucak ama normalde 24 ünde transferm olcaktı iş yermzde kmse olmadıgı icn ben 4. Güne aldırdm bakalım insallah hayırlısı olur doktorm cok iyi ck sıcak kanlı hasthnedeki herkes ck iyi daha dogrusu bu arada 6 tne kaliteli yumrtam olusms dua edin bana

Ayyy hadi hayırlısı cnm inşallah çabaların boşa çıkmaz... Hastanede kacgün yatılıyor?

Cnm hasthanede ilk geldigm gece yattm yumurtalarm toplandkdan snra cktm oteldeym suanda salı gnü kalıcam birde hasthnede transfer işleminden snra carsmba sabahta dönücem cuma gecesi geldigm icn bir gece yatırdılar sabah gelseydm yatmıcaktm direk toplama işlemine geciceklerdi

Slm arkdslr gebelik testi 4.gün yapılsa sonç verr mi çok mu erkn yaptm 2.çizgi silik nie böyle cıktı sizce

benimde aşılamanın 13. günü kasıklarımda ve göğüslerimde hafif ağrı var. 2-3 gün öncede yorgunluk uyku hali vardı. gebelik belirtisi var mı sizce?

Arkadaslar mrb.Asilamanin 12.gunu bugun ve benim hicbir belirtim yok.ne agri ne sanci ne akinti ne migde bulantisi.hicbirseyim yok.bu hamile kalmadigim anlamina mi geliyor.
Merhaba azrazilan benimde 14. Günüm hiçbirbelirtim yok bugün yarın adet olcam adet agrım bile hafif karın gurultusu gibi geldi geçti senin sonucun ne cok merak ettim

Malesef tutmadi aşılamam biray ara verdim tutmayinca burayi takip etmeyi unutmuşum suan ikinci aşılama bugün başladım inslh hayırlı olur bu sefer inslh sizin tutmustur
="SLaYeR_07, post: 42634426, member: 670106"]slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıyla[/QUOTE]
Males
="SLaYeR_07, post: 42634426, member: 670106"]slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıyla[/QUOTE]
Burayi

Kizlar yaklasik 7 saat sonra randevum var kan testi icin.asilamami 30 eylulde oldum 14uncu gun test yapilacak bakalim bende ya umudunu diger sefere atanlardan olacagim ya da olmayanlarada nasip etsin diye sevincten dualar edecegim. Cok umitli degilim kendimden. Ama Allahtan umit kesilmez

Bnimde bugun ucuncu gunum asilama da ilk asilamaminsallah hyrlisiyla tum isteyenlrrle birlikte bnada nasip eder Rabbim hipohipo olup asilamasi tutan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…