aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Zelihakan olumlu sonuctur insalah haberler iyi mi canm
Yok canim tahlil sonucu gelmeden periyodum geldi. Sonycta zaten negatif. Ama sukrediyorum hemen cuma tekrar git dedi esim. Onceleri doktora karsiydi tedaviyi kabul etmiyordu simdi aksatma diyor bu beni mutlu etti. Gerisi gelir insallah. Sizin de mi asilama yapildi ne kadardir bebis deniyorsunuz?

Canim bi de ne olur kendini cok dinleme ne olumlu ne olumsuz takma kafana. Kendini baska islere yogunlastir ve sakin doktorunun dedigi tarihren once tes yapma hatice_420

bende bugün yaptırdım aşılamamı... 3. aşılama... bakalım hayırlısı artık...
Cnm rahim filimi çektirdin mi hiç? Bnmde ilk aşılamam başarısız sonuçlandı 1 ay dinlendim bu ay hem filim çektirdim, kısmetse 2.aşılamamı olacam... İnşallah tutar hepimizin ki ve yüzümüz güler :)

Canim belirti herkeste farklilik gosterir muhakkak umarim en kisa zamanda hamilelik haberini alirsin ay ama bende de hic belirti olmadi dersin
Alah razi olsun canimcm insallah hepimizin hakinda hayrlisi seninde wn kisa zamanda mutlu haberini duyarz hwrkesin de test yapmis miydin evde hiç?

Alah razi olsun canimcm insallah hepimizin hakinda hayrlisi seninde wn kisa zamanda mutlu haberini duyarz hwrkesin de test yapmis miydin evde hiç?
Cnm sen kaçıncı günündesin? Var mı belirti? Bende Pzrtesi aşılama yaptırdım düşünmeyim diyorum ama merak ediyorum sonucu, inşallah olumlu sonuç altız

Cnm sen kaçıncı günündesin? Var mı belirti? Bende Pzrtesi aşılama yaptırdım düşünmeyim diyorum ama merak ediyorum sonucu, inşallah olumlu sonuç altız
benim asilama gununu sayarsak bugun 10. Gun canim bende dusunmeden yapamadim ama hic sıkıntı yapmıyorum sıkıntıya strese dusme en buyuk engel canim . bi kasiklarim ara ara agriyor gaz cok bide gogus uclarim hassas iki gundurde test yapiyorum evde:) senin sorun neydi canim

Hayrlisi olsun insallah canim ya ben herkesin iyi cevap olumlu guzel haber vermesini cok istiyorum dua da ediyorum. Bende asilama yaptirdim ilk denemem senin kacinci denemen

Pazartesi de kan testi icin doktorum cagrdi heyecan cokk :)

Hayrlisi olsun insallah canim ya ben herkesin iyi cevap olumlu guzel haber vermesini cok istiyorum dua da ediyorum. Bende asilama yaptirdim ilk denemem senin kacinci denemen
Benimde ilk denememdi canim simdi ikiciye hazirlaniyorum. Yarin tuplerime baktiracagim. Hakkimizdan hayirlisi oldun hepimizin

Evde 10uncu gun basladim test yapmaya ilk gunler bi golge gibiydi ikinci cizgi zaten 12inci gun kayboldu o cizgi. Anladigim kadariyla ignenin etkisiydi testlere. Cunku beta hcg vurdular o da hamilelik testinde bakilan seymis zaten dogal olarak vucutta yuksek bulunuyo 12inci gunden itibaren kayboluyomus vucuttan. O yuzden acele etmryin test icin. Var sanip umitlenip sonra husrana ugramayin o daha kotu cunku

Aynen bnimde ilk gun daha blirgindi testte bugunku yaptgmda blrgn degildia ama 6 gun de negatfti testte bn cok heveslenmemeye caliaiyorum ama icimde degsk bi heycn var snki cqnim ya olmazss ikinci denmeye artk 12. Ginu asilama gununu sayyomsn

Ama bi de su var ilac etkisjni 10gun sonra vucuttan atiyormus bide iğnenin olduğu gundeb itibaren sayarsak canım herkeste farkli oluyor

Cok faydasi oldu, gercekten cok tesekkurler. Bende dun ilk asilamami oldum ve merak icindeyim. Gerci cok umitsizim, esimin sperm sayisi cok dusuktu ama bakalim allahtan umit kesilmez. Yazdiginiz belirtileri gun gun takip edecegim bende. Bakalim insallah 14 gun sonra bende guzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…