aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ama bi de su var ilac etkisjni 10gun sonra vucuttan atiyormus bide iğnenin olduğu gundeb itibaren sayarsak canım herkeste farkli oluyor

Evet canim on gun sonra ilaclar vucuttan atiliyor. Ama inan takmadim niyeyse ben. Simdi sakin kafayla ikinci asilamama hazirlaniyorum. Bugun hsg cektirdim onda da sorun yok sukur. Pazartesi randevum var bakalim yumurtalar buyumus mu

Cnm sen kaçıncı günündesin? Var mı belirti? Bende Pzrtesi aşılama yaptırdım düşünmeyim diyorum ama merak ediyorum sonucu, inşallah olumlu sonuç altız
Bende carsamba gunu ilk asilamami yaptirdim. Cok heyecanliyim,gunler gecmek bilmiyor. Oncesinde rahim filmi de cektirmistim, belki sansi arttirmistir diyorum. Insallah hepimizin gonlune gore olsun her sey.

Bende carsamba gunu ilk asilamami yaptirdim. Cok heyecanliyim,gunler gecmek bilmiyor. Oncesinde rahim filmi de cektirmistim, belki sansi arttirmistir diyorum. Insallah hepimizin gonlune gore olsun her sey.
Bende bu ay hem rahim filimi çektirdim hem aşılamamı oldum, inşallah tutar hepimiz o Mutlu hbri alırız ve paylaşırız ayın 2 sinde test yaptıracam şimdiden heyacanlıyım

Bende bu ay hem rahim filimi çektirdim hem aşılamamı oldum, inşallah tutar hepimiz o Mutlu hbri alırız ve paylaşırız ayın 2 sinde test yaptıracam şimdiden heyacanlıyım
Hadi bakalim insallah guzel haberler aliriz ilerleyen gunlerde. Yalniz bir sey kafama takildi, asilamadan sonra doktor genelde 2 saat dinlendirmis herkesi. Ben 20 dk yattim sadece, bir sorun olur mu acaba?

Hadi bakalim insallah guzel haberler aliriz ilerleyen gunlerde. Yalniz bir sey kafama takildi, asilamadan sonra doktor genelde 2 saat dinlendirmis herkesi. Ben 20 dk yattim sadece, bir sorun olur mu acaba?
Cnm bende 15 dkka yattım sadece sonra evime geldim uzandım, özel hastanede yaptırdım anestezi fln almadım toplam 15-20 dkka sürdü ztn

Evet canim on gun sonra ilaclar vucuttan atiliyor. Ama inan takmadim niyeyse ben. Simdi sakin kafayla ikinci asilamama hazirlaniyorum. Bugun hsg cektirdim onda da sorun yok sukur. Pazartesi randevum var bakalim yumurtalar buyumus mu
Aymen Rabbim hayrli olacagi zamani biliyordur insallahhayrli haberleeini aliriCanm bugun idrar testi yaptm negatif

Cnm bende 15 dkka yattım sadece sonra evime geldim uzandım, özel hastanede yaptırdım anestezi fln almadım toplam 15-20 dkka sürdü ztn
Benim de oyle oldu. Demekki normal bir durum. Insallah guzel haberler aliriz. Cok heyecanliyim. Sen benden iki gun daha erken oldugun icin acaba hic belirti basladi mi? :)) Herhangi bir degisiklik var mi?

Benim de oyle oldu. Demekki normal bir durum. Insallah guzel haberler aliriz. Cok heyecanliyim. Sen benden iki gun daha erken oldugun icin acaba hic belirti basladi mi? :)) Herhangi bir degisiklik var mi?
Cnm bnm ilk gün karnım kasıklarım çok ağrıdı, bugün ilk defa rahatlamış uyandım sol kasıgım da biraz batma var bide dikkatimi çeken bugün çok halsizdim kalkmadan yatmak istedim hep. İnşallah tutmuştur Cnm hepimizin inan hem korku hem endişe hem umut var içimde..

Ayni durumdayim bende inan, cok karmasik duygular icindeyim:) Insallah canim hepimizin dualari kabul olsun. Mutlaka sonuclardan haberdar edelim birbirimizi ilerleyen gunlerde.

12gunfe negatif pazartesi doktor ne dicek bklm ttlism sizlerede kndimede dua ediyorum.
Cnm bnm ya seni okadar iyi anlıyorum ki haftaya pzrteside ben yaptıracam kan testi bi yanım karalar bağlıyor bir yanım sevinç çığlıkları atıyor.. Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun benimde dualarımdasınız Cnm , Rabbim duysun sesimizi

11 gun de 12gunde nehgatif normalmi bilemedim canim pazartrsi kan trstinde ne olack ama gidesim test yptirasim yok Rabbim caremiz olsun
Bence daha sonuc kesin belli olmamis olabilir, en garanti sonuc adet gecikince cikar. Bazi arkadaslarin kan testinde bile negatif cikmis 11-12.gunde, 3-5 gun sonra pozitife donmus. Umitsizlige kapilmak icin erken bence. Ayrica hepsinden once hayirlisi olsun. Her seyin hayirlisi olsun hepimiz icin

İnsallah belli degildir 4. 5 saat sonra iki ci cizgi silikti ama o da geçerli degildir kucucukayrintidan umit ariyorum bide hipohipo oldugum icin adet gunu diye biseymde yok :O . ayy ne zorlu bi bekleyistirr buu

Seninde ilk aşılamandi degil mi canim . kesin haberlerini bekliyorum guzel habrrlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…