- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Yok Cnm bnm 2. Aşılamam korkumda bu yüzdenSeninde ilk aşılamandi degil mi canim . kesin haberlerini bekliyorum guzel habrrlerini.
Ayy inşallah guzel sonuc olurda guzel haberler veririm canim yaa. :)ilkinde flan evde test ypmis miydin ?ama seninde olacak gibi his var insallah yanilmam canimYok Cnm bnm 2. Aşılamam korkumda bu yüzdenyaşamış biri olarak bekleyişin nekadar stresli endişeli olduğunu çok iyi biliyorum.. İnşallah hepimiz gzl hbrler veririz, ilk hbri sen ver bizede moral olsun olur mu
Ben ilkinde çok ümitliydim ve inan 14. Güne kadar test yapmadım, kan testinde olumsuz olduğunu ögrendim 17. Gün regli oldum ve acayip ağrılı sancılı yogun oldu.. 1 ay dinlendim bu ay önce rahim filimi çekildim tüplerimden biri kapalıymış çok şükür drum açtı sonra yumurta takibi çatlatma iğnesi ve aşılama... Dr um ümitli ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gerçekten zor oldu Rabbim yaşatmasın birdaha bana ve sizlere...Ayy inşallah guzel sonuc olurda guzel haberler veririm canim yaa. :)ilkinde flan evde test ypmis miydin ?ama seninde olacak gibi his var insallah yanilmam canimbebislerimiz gelsinn. Aynen yaklastikca daha farkli bi duygu.zamanda gecmiyor.. bugunde saatler sonra testte silik cizgi cikti ama geçersizdir degil mi.
Evet ayni durum bende de var, ama benim daha 4.gunİnsallah belli degildir 4. 5 saat sonra iki ci cizgi silikti ama o da geçerli degildir kucucukayrintidan umit ariyorum bide hipohipo oldugum icin adet gunu diye biseymde yok :O . ayy ne zorlu bi bekleyistirr buu
Saatler sonra cikan cizgi gecersiz bildigim kadariyla canim.Ayy inşallah guzel sonuc olurda guzel haberler veririm canim yaa. :)ilkinde flan evde test ypmis miydin ?ama seninde olacak gibi his var insallah yanilmam canimbebislerimiz gelsinn. Aynen yaklastikca daha farkli bi duygu.zamanda gecmiyor.. bugunde saatler sonra testte silik cizgi cikti ama geçersizdir degil mi.
Cnm rahim filimi çektirdin mi hiç? Bnmde ilk aşılamam başarısız sonuçlandı 1 ay dinlendim bu ay hem filim çektirdim, kısmetse 2.aşılamamı olacam... İnşallah tutar hepimizin ki ve yüzümüz güler :)[/Qçektirmiştim canım sıkıntı yok.. ben pko hastasıyım tüm soru o
12gunfe negatif pazartesi doktor ne dicek bklm ttlism sizlerede kndimede dua ediyorum.
Allah razi olsun canim herhalde olumsuz olacak biseydehissetmiyorumAh canim ayni ben gibi olmussun ama insallah sen kan testinde guzel haber alirsin duam senle
Cesaretom kalmadi artik canim idrar trstine cok korku baslafii ne zor bir bekleyistir buu. İnsallah canimcmEvet ayni durum bende de var, ama benim daha 4.gundaha cok var anlamak icin.bence sen pzt yada sali once idrar testi yap yine,ardindan da kan testine git. Insallah guzel haberlerini aliriz canim. Bize de umut olur
Cnm benim bugün 7. Günüm sendeki belirtiler yok bende, bnm hala arada kasıklarıma ağrı giriyor bide göğüslerim hem şiş hemde inanılmaz hassas acıyor resmen...Kızlar aşılamanın 7. Günü. Aşırı derecede midem ağrıyo ve bulanıyo. Benim gibi olan var mı aranızda
Ben senden umutluyum ama böle yapma yarın sabah bol dua et aklını hiç karıştırma direk kan tahliline git bence sonrada Mutlu hbri paylaş bizimleCesaretom kalmadi artik canim idrar trstine cok korku baslafii ne zor bir bekleyistir buu. İnsallah canimcm
Cnm benim bugün 7. Günüm sendeki belirtiler yok bende, bnm hala arada kasıklarıma ağrı giriyor bide göğüslerim hem şiş hemde inanılmaz hassas acıyor resmen...
Cnm benim 2 kasım :) 14.gün oluyor ben o güne kadar hiç test yapmayı düşünmüyorum sadece dua ediyorum, kafam karışmasını istemiyorumSize hangi gün dediler tahlil için? Bana 5 kasımda gel dediler
İnsallah canim kasiklarimda hafif agri var bakalım yarin ola hayrolaBen senden umutluyum ama böle yapma yarın sabah bol dua et aklını hiç karıştırma direk kan tahliline git bence sonrada Mutlu hbri paylaş bizimle
Tupler açıldıysa cocuga yaklasmak daha kolay yumurtalardada sorun yok degilmi canim hic sikma canini çocuk sahibi olabileceğimzi bilmek bile guzel doktorum bana nelerini anlatmisti oyle moral bulmustum canim. Haftaya bende guzel haberler duyacagm insallah burada .Ben ilkinde çok ümitliydim ve inan 14. Güne kadar test yapmadım, kan testinde olumsuz olduğunu ögrendim 17. Gün regli oldum ve acayip ağrılı sancılı yogun oldu.. 1 ay dinlendim bu ay önce rahim filimi çekildim tüplerimden biri kapalıymış çok şükür drum açtı sonra yumurta takibi çatlatma iğnesi ve aşılama... Dr um ümitli ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gerçekten zor oldu Rabbim yaşatmasın birdaha bana ve sizlere...
Senden iyi bir hbr almayı istiyorum haftaya o stresi bende yaşayacam sen olumlu bişe Söle ki bizde keyiflenelim
Cnm benim 2 kasım :) 14.gün oluyor ben o güne kadar hiç test yapmayı düşünmüyorum sadece dua ediyorum, kafam karışmasını istemiyorum
Benim doktorum'da reglin 2 gün geçince gel bakalım dedi..Şuan resmen psikolojik hamileyim :)) Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?