Doktorum özel'de ismi aylin keris hayatımda kendimi bukadar rahat hissettiğim, doktor gibi değilde anne gibi davranan başka birini görmedim... ona çok güveniyorum. Belkide bu ay tutar hayırlısıHahaha hayaller paris
İkinci gün gidersin, bana öyle demişti. Özele mi gideceksiniz devlete mi?
Doktorum özel'de ismi aylin keris hayatımda kendimi bukadar rahat hissettiğim, doktor gibi değilde anne gibi davranan başka birini görmedim... ona çok güveniyorum. Belkide bu ay tutar hayırlısı
Allah razi olsun canim herhalde olumsuz olacak biseydehissetmiyorum13gun flan test yapmis miydin
Cnm senin büyük ihtimal diğer ay başlar aşılamaya, bu ay bu testlerle uğraşırsın.. Bnm 2. Aşılamam olduğu için hsg çekildi hemen tedaviye başlandı aynı ay aşılama yapıldı. Hakkı'nda hayırlısı oldum Cnm inşallah ilk seferde tutarMerhaba kizlar birsey sorucam asilama ne zaman yapiliyor? Esimin sperm morfolojisinde sorun var. bu ay ben de bir suru ultrason cektiricem. Adetin 3. Gunu idrarimi tutup gidicem, 7. Gunu hsg cekilicek bir de ovulasyon testim pozitif olunca doktor gitmemi istedi. Sanirim yumurta takibi olucak ama sanirim bu ay tedaviye baslanmaz. Ya da baslanir mi?
Merhaba kizlar birsey sorucam asilama ne zaman yapiliyor? Esimin sperm morfolojisinde sorun var. bu ay ben de bir suru ultrason cektiricem. Adetin 3. Gunu idrarimi tutup gidicem, 7. Gunu hsg cekilicek bir de ovulasyon testim pozitif olunca doktor gitmemi istedi. Sanirim yumurta takibi olucak ama sanirim bu ay tedaviye baslanmaz. Ya da baslanir mi?
Canim cok tesekkurler ne guzel anlatmissin umarim tutar. Sormasi ayip kac yasindasin cunku ben de 33 e giricem kasim ayinda. Az kaldi yani :) insallah bugun doktorun sekreterini arayip randevulari alicam testler icin. Hakkimizda hayirlisi ve umarim senin guzel haberlerini alicaz hepimize umit olucak :)Canim merhaba, bende ayni surecin icinden gectim bu ay. Yasadiklarimi anlatayim belki sana yardimci olabilirim. Benim esimin sperm sayisi ve hareketliliginde ciddi sıkıntı var, ustune yasimdan oturu benim de fsh degerim biraz yuksek cikinca bize direk tup bebek onermislerdi. Bende tup bebek icin gereken tetkikleri simdiden halledeyim diye bu ay adetimin 3.gunu doktora gittim. Testlerimi yapti ve alttan ultrasonla yumurta sayimi yapti, her sey cok normal cikinca sende bir sorun yok yumurta sayisi ve gelisimi cok iyi, bir de rahim filmi cekelim rahim ve tuplerde de sorun yoksa asilama yapalim dedi. Adetin 8-9.gunu tekrar gittim rahim filmi cekildi cok sukur onda da bir sey cikmadi. Sonra adetin 13.gunu cagirdi tekrar, yumurta kesemin buyuyup buyumedigine bakmak icin. Sıkısıp gittim bende, ustten ultrasonla bakti, yumurtamin catlayacak kadar buyumus oldugunu gordu, yanilmak istemiyorum idrar keseni bosalt alttan da bakicam dedi, ve sonuc gercekten yumurta kesem kendiliginden 19 mm olmustu:) ardindan hemen catlatma ignesi yapti ve 2 gun sonra da gel asilama yapalim dedi:)) catlatma ignesinden 2 gun sonra da hemen asilama oldum. Ve bugun asilamanin 5.gunundeyim. Heyecanla bekliyorum:) bu ay hic asilama aklimda yoktu acikcasi, tup bebek diyorduk zaten. Bende her sey normal cikip da yumurtam buyuyunce ilac kullandirip sonraki aya bile birakmak istemedi doktor.hemen bu ay icinde her sey halloldu. yani esinin spermlerinde sorun bile olsa asilamadan once o spermler yikanip iyi olanlar ayiklaniyor ve az bile olsa asilamada rahmin icine birakiliyor. Onemli olan senin yumurta kesenin buyuyup catlamasi. Muhtemelen doktorun o tetkikleri yapmak icin seni cagirmistir. Eger isler yolundaysa bu ay icinde hemen asilamaya gidebilirsin canim sende benim gibibol sans diliyorum.
Canim cok tesekkur ederim. Ay testlerde bisey cikmasin da varsin oteki ay baslansin. :) insallah senin guzel haberlerini aliriz bu arada hepimize umut olur :)Cnm senin büyük ihtimal diğer ay başlar aşılamaya, bu ay bu testlerle uğraşırsın.. Bnm 2. Aşılamam olduğu için hsg çekildi hemen tedaviye başlandı aynı ay aşılama yapıldı. Hakkı'nda hayırlısı oldum Cnm inşallah ilk seferde tutar
Kizlarr size mutlu umutlu haberler vermeyi umit olmayi o kadar cok isterdim ki maalesef kendimdeki umudu da kaybettim( tutmadi ama bn zaten hissetmiyordum cokk mutsuzum . Rabbim size nasip edecek insallah bnimki de baska asilamalara kaldiii B hcg 2 ama bundan sonra bi daha test yap flan yap demedi . onumuzdeki ayda tekrar baslcam insallah okul hastane cok zorlaniyorum Allahm daha ol demedi benim bebisime.
Kizlarr size mutlu umutlu haberler vermeyi umit olmayi o kadar cok isterdim ki maalesef kendimdeki umudu da kaybettim( tutmadi ama bn zaten hissetmiyordum cokk mutsuzum . Rabbim size nasip edecek insallah bnimki de baska asilamalara kaldiii B hcg 2 ama bundan sonra bi daha test yap flan yap demedi . onumuzdeki ayda tekrar baslcam insallah okul hastane cok zorlaniyorum Allahm daha ol demedi benim bebisime.
Bende 33 yasindayim canim,burada gittigim ilk doktor beni oyle bir psikolojiye soktu ki hic cocugum olmayacak sandim, cok gec kalmissin bu yasta cok zor, fsh degerinde yukselmis,imkansiz normal yolla olmasi diyerek korkuttu beni.Cok uzulmustum yumurta uretemiyorum diye ama Hic de oyle degilmis.O yuzden kafayi hicbir seye takmamak akisina birakmak gerek. Ayrica benim de ilk gunler hic kanamam olmuyor gibi bir sey, ama yine de 3.gun cagirdi,sende tam 3.gun git bence,diger turlu gec gidersen 1 ay kaybedersin ne olur ne olmaz yine de 3.gun git.zaten kan testi alacak ve folikul sayimi yapacak o kadar
Doktor ara mi dedi sana gel mi dedi orayi anlamadim yalniz canim. Sadece soyleyecegim fsh,lh,e2 ve prolaktin hormonlarina adetin 2 yada 3.gunu bakiliyor,o sureyi gecirmeden hastaneye gidip baktirirsan 1 ay kazanirsin tahminimceBende 33 yasindayim canim,burada gittigim ilk doktor beni oyle bir psikolojiye soktu ki hic cocugum olmayacak sandim, cok gec kalmissin bu yasta cok zor, fsh degerinde yukselmis,imkansiz normal yolla olmasi diyerek korkuttu beni.Cok uzulmustum yumurta uretemiyorum diye ama Hic de oyle degilmis.O yuzden kafayi hicbir seye takmamak akisina birakmak gerek. Ayrica benim de ilk gunler hic kanamam olmuyor gibi bir sey, ama yine de 3.gun cagirdi,sende tam 3.gun git bence,diger turlu gec gidersen 1 ay kaybedersin ne olur ne olmaz yine de 3.gun git.zaten kan testi alacak ve folikul sayimi yapacak o kadar
Bu duyguları yaşamış biri olarak sana hiç üzülme, ağlama demiyecegim.. Sadece bütün duygularını bugün yaşa yarına taşıma olur mu? Yarın çok gzl bir gün olacak dinlenecek ve tekrar mücadele edeceksin, senin eşinin sağlığı yerinde olduktan sonra emin ol bi gün bebeğin ben geldim diyecek. Ben hep yanındayım Cnm arkadaşım...Can'ınız saolsun sizin!Kizlarr size mutlu umutlu haberler vermeyi umit olmayi o kadar cok isterdim ki maalesef kendimdeki umudu da kaybettim( tutmadi ama bn zaten hissetmiyordum cokk mutsuzum . Rabbim size nasip edecek insallah bnimki de baska asilamalara kaldiii B hcg 2 ama bundan sonra bi daha test yap flan yap demedi . onumuzdeki ayda tekrar baslcam insallah okul hastane cok zorlaniyorum Allahm daha ol demedi benim bebisime.
Canim uzulme desem de tabi uzucu bir durum ama en onemlisi yine de saglik. Allah saglik versin, onumuzdeki aylarda yine denersin. Ben inaniyorum hepimiz sonunda muradimiza erecegiz, allah daha buyuk dertler vermesin yeterkiKizlarr size mutlu umutlu haberler vermeyi umit olmayi o kadar cok isterdim ki maalesef kendimdeki umudu da kaybettim( tutmadi ama bn zaten hissetmiyordum cokk mutsuzum . Rabbim size nasip edecek insallah bnimki de baska asilamalara kaldiii B hcg 2 ama bundan sonra bi daha test yap flan yap demedi . onumuzdeki ayda tekrar baslcam insallah okul hastane cok zorlaniyorum Allahm daha ol demedi benim bebisime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?