aşılama sonrası gebelik belirtileri...

hay Allahim ya 33 olmakta ne varsa :) aradim doktorun sekreterini yarin kan tahlili yapilcak, persembe gunu baseline ultrasona giricekmisim. Idrari tutup gelmem gerekiyormus, 4 kasima da hsg cektiricem. Oncesinde antibiyotik almam gerekmis. Sen cektitiriken cok agri oldu mu? Ay insallah onemli birseyim cikmaz. Sanirim bu ay bizim testlere bakilicak artik aralik ayinda tedaviye baslanir. HAyirlisi... tabiki bu arada once sizlerden guzel haberler aliriz ki bize de umut olur

Canim hsg agrili bir islem,agrisi olmuyor dersem yalan soylemis olurum. Bana doktorum anestezili yapmayi onerdi ama bosu bosuna anestezi almak istemedim,dayanirim dedim. Aci oluyor ama cok kisa sureli bir aci duyuyorsun. Normal alttan muayenede kullanilan alet takiyorlar once, o biraz rahatsiz edici ama dayanilmayacak bir sey degil. Bir de iceriye ilaci enjekte ettiklerinde anlik bir yogun agri duyuyorsun ama o da 10 sn bile surmuyor. Haliyle bence cok da korkulacak bir durum degil, baslangic anindan bitise kadar toplam 5dk.lik bir surec, bana antibiyotigi islemden sonra verdi,oncesinde kullanmadim. Ama ne yazikki yine de enfeksiyon kapmisim asilama esnasinda farkettik Ayrica genelde asilama islemini kadinlarda kontrollu olsun diye ilacli yapiyorlar canim, eger sana da ilac verecekse bir sonraki ay baslar ama benim doktor esimin arkadasiydi, bosuna ilac kullanmaya gerek yok yumurtayi takip edelim dedi, hsg.den 3-4 gun sonra da kendiliginden buyudu zaten,akabinde de hemen catlatma ignesi yapip asilamaya gecti.Insallah senin surecinde rahat gecer ve bebise giden ilk adimi atarsiniz canim bir an once. Yalniz sonrasinda beklemek de zor, bugun 5.gun oldu zaman gecmek bilmiyor, dayanamadim bir test yaptim tabi ki negatif cikti:) bakalim mecburen sabredip bekleyecegim ama hic belirti yok cok da umitlenmemeye calisiyorum.

Ben senin yerinde olsam solugu hastanede alirdim canim, bence bir kam testi yaptirmanda fayda var, yerlesme kanamasiysa eger kanda kesin cikar

Cok tesekkur ederim cok aciklayici yorumlar yapiyorsun :) aman teste birsey cikmasin da varsin bir ay sonra baslasin :) bana doktor anesteziden bahsetmedi herhalde gerek gormediler. Hsg icin de oncesinde o gun ve sonrasinda antibiyotik kullanicam bir de gelmeden agri kesici al dedi doktor.

Senin sinavin da ayriymis canim Allagim hayrlisini insallah nasip esin insallah mutlu haber verirsin. Ama bn kndimi toparlayamiyorum uyuyamadm da her istenilwmemen olmuyor aglamaktan kndimi alamiyorum Allah razi olsun inan moral buluyorum burda

Canim uzulme desem de tabi uzucu bir durum ama en onemlisi yine de saglik. Allah saglik versin, onumuzdeki aylarda yine denersin. Ben inaniyorum hepimiz sonunda muradimiza erecegiz, allah daha buyuk dertler vermesin yeterki
Aynen canim bnim artik umidim sizlerdee .insallah agzina saglik canim zor da olsa sabretmye calisiyorym ama tutamiyorum kndimo

Canim arkadasim Allah razi olsunn ilk sonucu esim aldi onaanlattim su sonuç cikarsa hamiletm dedim olsa gelir sarilirdi bakti yuzume hyrlisi ddi guldu yine umitlndim sonra hmsire bakti sonucu soyledi cok kotu oldum kndim baksaydim blki daha iyi olurdu ama toparlayamadm gozlerim sisti bugun okulda napacagim bilmiyorum hicbisey yapasim yok. İnsallah umutlu haberlrrinle umut verirsn inanitorum

insalalh seninki tutarda umudum siz olursuniz canım duaada edecegim size herkese isteyenlere. İyi haberler verirskn insallah canim

Yanimda oldugunuzu bilmek bile inanin beni mutlu etti az da olsa kndime geldim sizlere cokk tesekkur ederimmm Rabbim insallah size en kisa surede nasip etsin sizin haberlerle daha cok sevineyim.umudum yıkılsa da aglasamda elden bisey gelmiyo Bi de doktor ilac verdi adet olunca gel dedi neye bakacakki boyle.

Yeniden baslayacak sanirim asilama islemlerine,bana da adet olursan gel yeniden baslayalim demisti,moralini yuksek tut canim benim. belki hayirlisi olan onumuzdeki ay hamileligindir. Allahin bir bildigi vardir, daha buyuk dertler olmasindansa varsin bu ay boyle olsun onumuzdeki aylarda insallah hepimiz hamile forumlarinda sohbete baslayacagiz:)

İnşallah canim var ya Allah razı olsun senden gece gece umut oldun bana:))
Moralini yuksek tut canim, oncelikle her seyin hayirlisini versin Allah hepimize. Ama kesin sonucu ogrenmeden de karamsar olma, benim bir arkadasimin da basina geldi senin gibi bir durum, sonra doktoruyla konustu.implantasyondan birkac gun sonra hcg kana salgilanmaya basliyormus,cok daha sonra da idrara. Yani hala umut var, guzel haberlerini bekliyoruz

Ben Fatsa'da yasiyorum,burada cok secenegim yoktu dogal olarak ama Istanbul'da yasiyorsan eger orada Radyomar diye bir yer var, cok arastirdik biz orayi,hatta kalkip ist.a gitmeyi bile dusundum hsg icin:) yeni rontgen aletleriyle agrisiz hsg cekimi yapiyorlarmis, eger cok tedirgin oluyorsan orayi arastirmani da tavsiye edebilirim,ama biraz disimi sikarim dersen 5dk.da biter sancin sonuc olarak:) ben cektirmeden once karalari bagladim yorumlari okuyup okuyup, ta istanbul'a gidecektim o derece:) sonra bu kadar panik yaptigima degmezmis dedim gerci.

Ayrica bu kadar aciklayici yorumlar yapmamin sebebi bu surece baslamadan once ne yapacagimi,surecin nasil isleyecegini, hicbir seyi bilmiyordum canim. Ve insan bilmedigi zaman daha cok kafasina takiyor ne olacak nasil olacak diye. O yuzden kim sorarsa en ince detayina kadar anlatmak icin soz verdim kendime:) Cunku o kadar da zor bir surec degilmis anlatildigi kadar, aksine en zor kismi her sey bitip de bekledigin kisim:)

tekrardan cok sagol canim. aynen oyle valla benim de su surecler hayirlisiyla tamamlansin ben de elimden geldigince yardimci olucam. Ben yurt disinda yasiyorum.Bizim yasadigimiz yerde de tek bir yere yonlendiriyorlar ama bayagi guzel bir yer yani hani kanim kaynadi oyle soylim. Ama su bir gercek ki Turkiye tip alaninda ozellikle tup bebek vs. konularinda dunyada ilk sirada. Burda ki doktorum da oyle dedi. bakalim hayirlisi. Bu arada tum kan testlerini vs yine bu merkezde yaptiriyorum genel laboratuvara gitmiyorum. Bugun gittigim de kan vermek icin o kadar cok sira vardi ki bir an icin sasirdim ne kadar cok ayni dertten muzdarip insan varmis diye :) simdi persembe gidip ilk ultrasonu cektiricem. Onda ilk basta meshaneni doldurup gel dediler. ay su testler sorunsuz ciksin da gerisi hallolur :) Senin testlerin de temiz cikmisti di mi Y Yummy33 ? bu arada insallah 14. gun ne zaman doluyor?

Senin sinavin da ayriymis canim Allagim hayrlisini insallah nasip esin insallah mutlu haber verirsin. Ama bn kndimi toparlayamiyorum uyuyamadm da her istenilwmemen olmuyor aglamaktan kndimi alamiyorum Allah razi olsun inan moral buluyorum burda

Senin morrlinin yuksek olmasi lazim. Diger deneme icin kendini hemencecik toparla. Normal yollardan hamile kalanlar bile ilk gecedrn hamile kalmiyor. Kalanlarda istemedrn kaliyor biz cok istiyoruz kafaya takiyoruz o da engel oluyor. Bu arada ben yumurta sorunumu ikinci denemede attim gibi gorunuyor. 3lu ictim ilaci bittikten 4 gun sonra gittim 14.5 olmus simdi de igne verdi biraz daha buyumesi icin. Sonra catlatma sonrada asilama bu sefer kafama takmiyorum herseyde sanki cabuk gidiyo gibi geliyo

Benim fsh degerim biraz yuksek cikti, ilk baktirdigimda 12 idi, 2.kez baktirdigimda 10,6 cikti. Normal degeri 10'un alti olmaliymis ama fsh yuksek diye daha detayli testler de yaptilar. Hepsi normal cikti cok sukur. Doktor da bu durumda fsh cok kafaya takilacak bir deger degil dedi. Yumurtam kendi kendine buyuyup catliyormus,kalitesi de olmasi gerektigi gibiymis. Eskisi kadar kaygilanmiyorum o yuzden. Ben inaniyorum ki sende de hicbir sıkıntı cikmayacak, yuregini ferah tut, oranin laboratuari da buradakilere gore kat kat iyidir eminim. Gonlun rahat alirsin sonuclari, burada laboratuardan laboratuara degisiyor sonuclar, o yuzden guvenilir hastane bulmak gerekiyor, ama dedigine katiliyorum. Tip alaninda buradaki hekimler cok daha iyi ve deneyimliler. Sartlar daha ilkel olsa da tabi. Benim bugun 6.gunumdu, 8 gun sonra sonuc belli olacak bakalim. Hayirlisi insallah, tupe gerek kalmasin diye dua ediyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…