aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Y Yummy33 ne gibi belirtiler var Cnm? Haftaya Çarşamba dimi test günün? Hadi hayırlısı az kaldı bnm içinde, senin içinde
Canim yaa cok uzuluyorum bende hic belirti yok sadece kasiklarimda agri oluyor asilamadan bu yana. Onu da enfeksiyona bagliyorum,cunku hsg cekiminden sonra enfeksiyon olmus demisti doktor. Hamile kalanlarin belirtilerini okuyorum yok istah acilmis yok mide bulanmis yok kabizlik yok kasikta batma bende hicbir sey yok. Acaba belirti olmasa da hamile olabilir miyim ki merak icindeyim. Dun dayanamadim test yaptim negatif cikti:) haftaya carsamba belli olacak ama ben carsambaya kadar 10 kere daha idrar testi yaparim sanirim:))

Hımmmm valla düşünmeyim diyorum ama içim içimi yiyor, keşke bu süreci yaşamadan,yıpranmadan gebe kalabilseydik...benimde karnım,göğüslerim şiş ve kasıklara batmalar devam ediyor.inşallah gebelik vardır dua edelim birbirimize Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah...

Ayyy ne guzel iste, insallah tutmustur canim. En azindan belirti var sende, bende hicbir sey yok, gerci kisiden kisiye degisir heralde belirtiler ama bakalim hayirlisi olsun canim hepimiz icin.

Nasilsin canim? Belirtiler devam ediyor mu? Ben dayanamadim idrar testi yaptim bugun, negatif cikti gerci 8.gun daha ama hic hissetmiyorum hamile oldugumu,hic belirti yok hala

Nasilsin canim? Belirtiler devam ediyor mu? Ben dayanamadim idrar testi yaptim bugun, negatif cikti gerci 8.gun daha ama hic hissetmiyorum hamile oldugumu,hic belirti yok hala
Cnm bnm 10. Gün inatla test yapmıyorum korkuyorum negatif çıkacak diye bnm kasıklara batma oluyor bazende tam regli öncesi olan Ağrı'yı hissediyorum sanki heran regli olacak gibiyim wc ye korkarak gidiyorum... Hakkı'mızda hayırlısı Cnm ya inşallah gebeyizdir...

Insallah canim hayirlisi, benim hafif akintim var ama hep oluyor zaten. Sen yapmaya korkuy
Bende kan testi yaptirmayi hic istemiyorum, o cunku kesin bir hayal kirikligi olur, idrar testinde pozitifi gormeden kan testini yaptirmayacagim.

Insallah canim hayirlisi, benim hafif akintim var ama hep oluyor zaten. Sen yapmaya korkuy

Bende kan testi yaptirmayi hic istemiyorum, o cunku kesin bir hayal kirikligi olur, idrar testinde pozitifi gormeden kan testini yaptirmayacagim.
Insallah bir hafta icinde guzel haberler aliriz canim.

Insallah bir hafta icinde guzel haberler aliriz canim.
İnşallah Cnm bnm, bnm akıntım çok yok, ilk aşılamamda çok akıntım vardı su gibi geliyordu.. Hangisi olması gereken onuda bilmiyorum ben üzüleceksem 1 kere net bişe için Üzüleyim diyorum, korkuyorum merak ediyorum hayal kuruyorum cok zor gerçekten, inşallah yüzümüz güler...

Benim de her zaman oldugu gibi geliyor. Hamileler hamile olduklarini hissediyorlarmis ya, ben hissedemiyorum hic. Umitsizlige kapiliyorum o yuzden de. Gercekten cok zor bir durum. Neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah.

Benim de her zaman oldugu gibi geliyor. Hamileler hamile olduklarini hissediyorlarmis ya, ben hissedemiyorum hic. Umitsizlige kapiliyorum o yuzden de. Gercekten cok zor bir durum. Neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah.
carsambaydi di mi senin bat canim? Carsamba ben de hsg yi cektirecegim. Bugun ilk ultasonumu yaptim, adetin 5. gunu olan. Insallah hsg de iyi cikar bakalim hayirlisi. Carsamba once senin guzel haverini aliriz sonra benig ultrason temiz cikar umarim :) umut kaybetmek hicbir zaman icin yok.

Canim hadi bakalim baslamissin surece,insallah ultrason sonucun guzeldir, hsg ye de gectiyse her sey yolunda heralde. Benim bugun asilama sonrasi 9.gunum, cok umitli degilim ama insallah hamileyimdir. Buradaki arkadaslari okuyorum herkesin belirtileri var, bende hicbir sey yok. Ya tutmadi, yada cok erken bilmiyorum. Bakalim her seyin hayirlisi:) crs gunu kan testine gidicem, ama dayanamayip daha once de gidebilirim sanki:)) zaten 2 gun once gittim cok erken daha dediler:)) diyorum ya hazirlik sureci cabuk geciyor da asilamadan sonraki surec bir turlu gecmiyor:)

aşılama 750 öncesinde rahim filmi çekildi 500 ilaçlar 550(dozuna bağlı daha fazlada olabilir) gibi tuttu nerden baksan 2000 i buldu.ancak devlet hastanesinden rapor alabiliyorsan sadece fark ödüyorsun galiba
Ben uc gun once yaptrdim asilamami benim toplamda ilaclar hastane parasi 350 tl ye mal oldu

Ben uc gun once yaptrdim asilamami benim toplamda ilaclar hastane parasi 350 tl ye mal oldu
ay ne kadar ucuz ya! ben yurt disindayim burda onde ki testler bedava hsg, kan tahlilleri vs. ama ilaclar ve asilamayi ben kendim odicem o da 850 dolar civari ama 3 defa denemeyi aldiginda 1700 dolar yani biri bedavaya gelmis olucak.Istanbulda mi yaptiriyorsunuz siz asilamayi?

Hayir antalya egitim ve araştırma da yaptm evet cok uygun oldu ins tutmustr

Hayir antalya egitim ve araştırma da yaptm evet cok uygun oldu ins tutmustr
insallah insallahh :) siz de neden asilama yapildi canim? esin kaynakli mi sorun yoksa sen kaynakli mi? Biz de esimin sperm morfolojisi ve hareketi dusuk. Simdi bana da testler yapiyolar hani durumu gormek icin 4 kasim da hsg cektiricem. Kasim sonuna da hangi tedaviye baslanacagi belli olur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…