- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
Benm yumurtlamada tembellik vardi esimle alakali sorun ise hareketlilik sikintisi vardi ama 5 gunluk klomen tedavisi hemn sonrasinda asilamaya aldlar..ins seninde benmde hayirlisi ile sonuclanirinsallah insallahh :) siz de neden asilama yapildi canim? esin kaynakli mi sorun yoksa sen kaynakli mi? Biz de esimin sperm morfolojisi ve hareketi dusuk. Simdi bana da testler yapiyolar hani durumu gormek icin 4 kasim da hsg cektiricem. Kasim sonuna da hangi tedaviye baslanacagi belli olur umarim
inshallah canim. NE zaman test yapicaksin?Ben soyle bir arastirdim da mikroenjeksiyon diye yeni bir yontem varmis (ICSI) diye de geciyor sansi bayagi artiriyormus. Bizim gittigimiz merkezde yapiliyormus ama bakalim doktor ne onerecek bize. Suan icin tek dilegim benimtestlerin temiz cikmasi gerisi Allah kerim :)Benm yumurtlamada tembellik vardi esimle alakali sorun ise hareketlilik sikintisi vardi ama 5 gunluk klomen tedavisi hemn sonrasinda asilamaya aldlar..ins seninde benmde hayirlisi ile sonuclanir
Ins istedigin gibi olurinshallah canim. NE zaman test yapicaksin?Ben soyle bir arastirdim da mikroenjeksiyon diye yeni bir yontem varmis (ICSI) diye de geciyor sansi bayagi artiriyormus. Bizim gittigimiz merkezde yapiliyormus ama bakalim doktor ne onerecek bize. Suan icin tek dilegim benimtestlerin temiz cikmasi gerisi Allah kerim :)
Ins temiz cikar canm ya ben kasim 11 de yapcam testi hayirlisi baklminshallah canim. NE zaman test yapicaksin?Ben soyle bir arastirdim da mikroenjeksiyon diye yeni bir yontem varmis (ICSI) diye de geciyor sansi bayagi artiriyormus. Bizim gittigimiz merkezde yapiliyormus ama bakalim doktor ne onerecek bize. Suan icin tek dilegim benimtestlerin temiz cikmasi gerisi Allah kerim :)
Cnm sen maşallah çok uyguna yaptırmışsın,ben özelde hsg yi 300 tl aşılama 650 tl (2gün için) ödedim. İnşallah tutarda canı saolsun bebişlerin. Rabbim hayırlısını versin hepimize, vakti değilsede tutmaz isede biz üstümüze düşeni yapalımda takdir Allah'ın.Ben uc gun once yaptrdim asilamami benim toplamda ilaclar hastane parasi 350 tl ye mal oldu
Haklisin canm ins tutarCnm sen maşallah çok uyguna yaptırmışsın,ben özelde hsg yi 300 tl aşılama 650 tl (2gün için) ödedim. İnşallah tutarda canı saolsun bebişlerin. Rabbim hayırlısını versin hepimize, vakti değilsede tutmaz isede biz üstümüze düşeni yapalımda takdir Allah'ın.
Bende senin gibi cok cabuk hazır oldum dedigin gibi insallah hamileligede hazirizdr umarimIll asilamamin 30 eylulde oldum ikinci asilamam da 30 ekimde yani dun. Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Ama bu asilamada yumirtam cabuk olustu doktorumda sasirdi. Ilk asilamada 3 defa denedik dogru dozu bulmak icin artik ilac dozunu ayarladik hemen hazir oldum asilamaya. Insallah hamilelige de hazirdir vucudum. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin
Hadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah tutunur bebişlerimiz bizim de mutlugumuza mutluluk katarlar..dikkat et ağır hiçbirşeyi kaldırma CnmIll asilamamin 30 eylulde oldum ikinci asilamam da 30 ekimde yani dun. Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Ama bu asilamada yumirtam cabuk olustu doktorumda sasirdi. Ilk asilamada 3 defa denedik dogru dozu bulmak icin artik ilac dozunu ayarladik hemen hazir oldum asilamaya. Insallah hamilelige de hazirdir vucudum. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin
Inaki o kadar dikkat ediyorumki olsn dye ama unutmk icn bseylerle ugrasmaya çalışıyorum olmuyo ya ins tutar rabbim su mubarek muharrem ayinda bereketini bizede verir umarmHadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah tutunur bebişlerimiz bizim de mutlugumuza mutluluk katarlar..dikkat et ağır hiçbirşeyi kaldırma Cnm
Inaki o kadar dikkat ediyorumki olsn dye ama unutmk icn bseylerle ugrasmaya çalışıyorum olmuyo ya ins tutar rabbim su mubarek muharrem ayinda bereketini bizede verir umarm
Hadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah tutunur bebişlerimiz bizim de mutlugumuza mutluluk katarlar..dikkat et ağır hiçbirşeyi kaldırma Cnm
ün önce aşılama yaptrdim sadece kasık ağrılarim var nasip artikHerkese Günaydınlar...Hepinize umut olsun :) size aşılama serüvenimi aktarıyorum:
Eylül 2013'ten beri bebek istiyoruz..2 yıllık evliyim..1 yılı tamamladıktan sonra bebek sahibi olmak istedik..6 ay öyle denedik..Olmadı..O sırada regl düzensizlikleri yaşadım,olmama sebebini ona bağlayarak doktora gittim. İlk gittiğim doktor daha erken bir 6 ay daha deneyin dedi gönderdi.Sonra ben başka bir doktora gittim.Bütün testlerimizi yaptı,rahim filmi ,hsg,hormon testleri... eşime spermiogarm..Benim yumurtlamam olmuyor,eşimde sperme sayısı 19 milyon( yarısı hareketli).Doktor iki sıkıntı yan yana gelince gecikir aşılama yapalım dedi.İlk ay yaptırdım hüsran..İkinci ay yine klomen+çatltma+aşılama ama yine hüsran...Tabi her ay tedavi yapamıyoruz..Bir soraki ay yumurta kiste dönebiliyor.Doğum knotrol hapı ile onu yok ediyoruz temizleyip yine başlıyoruz tedaviye...Doktor 2 klomenden sonra gonal+f iğne yapacağız 2 kere daha olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendireceğiz dedi..Bu iğneler işe yarar üzülme dedi..Neyse her gün iğneleri bir heves vuruldum ben..Nerdeyse 10 gün sürdü..Ama yine 1 yumurtam oluştu..Yine de çok heveslenmitim..İğneyi vurulmaya başladıktan 5 gün sonra 13 mm lik bi yumurtam vardı. Bir 5 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Gittim bu sefer yumurta yoktu..Doktor ya çatladı süresini kaçırdık ya da yumurta büyümeyi durdurdu dedi..Çok üzüldüm o gün.İğneler yeni bir nefes olur demiştim.Kendimi o kdr hazırladığım 3.aşılamam da iptal oldu...Ben artık çok yorulmuştum..Bütün bunları ekim 2014(geçtiğimiz ay) yaşadım..Artık tedavi filan gitmem her şey nasip dedim geçen ay...Çok üzüldüm ama napalım dedim.Sonra bu ay regl olmadım yani 1 gün geciktim bir umut dedim...Kan verdim..Pozitif çıktı...Benim yumurtam kaybolmuştu yaa aslında o döllenmeye geçmiş,doktorlar her şeyi bilecek diye bir kaide yok :) doktor tam 5 haftalık hamilesin dedi...şu an 6. haftadayım..her şey yolunda gözüküyor..Allahım size de nasip etsin.Ben de sizin şu an yaşadığınız her süreci yaşadım.Neler hissetiğinizi biliyorum.Ama inanın Allah herşeyin zamanını biliyor..Ben o kdr aşılama yaptırdım oömadı hiç ummadığım ay kendiliğinden oldu..siz de çok yormayın ben bıraktığımda nasip oldu :)
Nzmn kan tahlili yaptıracaksın Cnm?Bnde 12 g
ün önce aşılama yaptrdim sadece kasık ağrılarim var nasip artik
Cnm 2-3 gün ev işi yapma, sonrasında ağır kaldırmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin bence CnmVallahi anneme kalsa beni yurutmeyecek bile canim annem yanimda suan beni ziyarete gelmisti yumurtalarim bize supriz yapti erkenden hazir oldular annem burdayken denedik. Bakalim artik hakkimizda hayirlisi. Ama bisey soracagim gercekten uzanip surekli dinlenmek mi gerek 1 hafta falan yoksa normal hayata devam mi etmek gerek hangisi en iyisi?
Benm ilk asilamam ve suan 5inci gunum canm ins sonucumuz pozitif olurAmin canim amin insallah. Ben yurt disindayim burda kimsem yok ilk asilamada mecbur her isimi kendim yaptim. Ama gecen ay annem denk geldi ve suan burda hic bi is yaptirmiyo. Sansimiza ikinci deneme annem burdayken denk geldi o gitmeden de sonucu alacagiz. Ama su beni rahatlatiyo hizli hazirlandi vucudum annem yanimda bana yardim ediyo Allah bu defa bana kapilari aciyor belkide ondan bu kadar kolaylik diyorum. Canim senin kacinci asilama suan bi de kacinci gunundesin?
Canim nasilsin? Hic merak edip idrar testi yaptin mi? Ben 10.gunumu bitiriyorum, senin 12 bitiyor olsa gerek, idrarda belki cikabilir 12.gunde. ben 7.gunden beri her sabah idrar testi yapiyorum,hep negatif. Ama pozitifi gorene kadar israrla yapmaya devam:)Cnm 2-3 gün ev işi yapma, sonrasında ağır kaldırmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin bence Cnminşallah olumlu olacak bu sefer hepimiz için
Amin canim insallah hepimiz o mutlu gunu goruruzBenm ilk asilamam ve suan 5inci gunum canm ins sonucumuz pozitif olur
Tesekkurler canim insallah hepimizin son denemesi olir bu denemeler hamile oluruz insallahCnm 2-3 gün ev işi yapma, sonrasında ağır kaldırmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin bence Cnminşallah olumlu olacak bu sefer hepimiz için
Çok heyacanlıyım,endişeliyim aynı zmnda hep olumsuza hzrlanmaya çalışıyorum kendimi... Bakalım sonuç ne olacak?Canim nasilsin? Hic merak edip idrar testi yaptin mi? Ben 10.gunumu bitiriyorum, senin 12 bitiyor olsa gerek, idrarda belki cikabilir 12.gunde. ben 7.gunden beri her sabah idrar testi yapiyorum,hep negatif. Ama pozitifi gorene kadar israrla yapmaya devam:)
Çok heyacanlıyım,endişeliyim aynı zmnda hep olumsuza hzrlanmaya çalışıyorum kendimi... Bakalım sonuç ne olacak?
Ben hiç idrar testi yapmadım, kararlıyım yapmayacağım :) ben zmanında yapıp çok hayalkırıklığı yaşadım o testlerde onun için küstüm onlara :) en doğrusu kan testi dedim bi umut bekle... Dualarınıza ihtiyacım var anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?