aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Benm yumurtlamada tembellik vardi esimle alakali sorun ise hareketlilik sikintisi vardi ama 5 gunluk klomen tedavisi hemn sonrasinda asilamaya aldlar..ins seninde benmde hayirlisi ile sonuclanir

Benm yumurtlamada tembellik vardi esimle alakali sorun ise hareketlilik sikintisi vardi ama 5 gunluk klomen tedavisi hemn sonrasinda asilamaya aldlar..ins seninde benmde hayirlisi ile sonuclanir
inshallah canim. NE zaman test yapicaksin?Ben soyle bir arastirdim da mikroenjeksiyon diye yeni bir yontem varmis (ICSI) diye de geciyor sansi bayagi artiriyormus. Bizim gittigimiz merkezde yapiliyormus ama bakalim doktor ne onerecek bize. Suan icin tek dilegim benimtestlerin temiz cikmasi gerisi Allah kerim :)

Ins istedigin gibi olur
Ins temiz cikar canm ya ben kasim 11 de yapcam testi hayirlisi baklm

Ben uc gun once yaptrdim asilamami benim toplamda ilaclar hastane parasi 350 tl ye mal oldu
Cnm sen maşallah çok uyguna yaptırmışsın,ben özelde hsg yi 300 tl aşılama 650 tl (2gün için) ödedim. İnşallah tutarda canı saolsun bebişlerin. Rabbim hayırlısını versin hepimize, vakti değilsede tutmaz isede biz üstümüze düşeni yapalımda takdir Allah'ın.

Haklisin canm ins tutar

Ill asilamamin 30 eylulde oldum ikinci asilamam da 30 ekimde yani dun. Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Ama bu asilamada yumirtam cabuk olustu doktorumda sasirdi. Ilk asilamada 3 defa denedik dogru dozu bulmak icin artik ilac dozunu ayarladik hemen hazir oldum asilamaya. Insallah hamilelige de hazirdir vucudum. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin

Bende senin gibi cok cabuk hazır oldum dedigin gibi insallah hamileligede hazirizdr umarim

Hadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah tutunur bebişlerimiz bizim de mutlugumuza mutluluk katarlar..dikkat et ağır hiçbirşeyi kaldırma Cnm

Hadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah tutunur bebişlerimiz bizim de mutlugumuza mutluluk katarlar..dikkat et ağır hiçbirşeyi kaldırma Cnm
Inaki o kadar dikkat ediyorumki olsn dye ama unutmk icn bseylerle ugrasmaya çalışıyorum olmuyo ya ins tutar rabbim su mubarek muharrem ayinda bereketini bizede verir umarm

Inaki o kadar dikkat ediyorumki olsn dye ama unutmk icn bseylerle ugrasmaya çalışıyorum olmuyo ya ins tutar rabbim su mubarek muharrem ayinda bereketini bizede verir umarm

Amin canim amin insallah. Ben yurt disindayim burda kimsem yok ilk asilamada mecbur her isimi kendim yaptim. Ama gecen ay annem denk geldi ve suan burda hic bi is yaptirmiyo. Sansimiza ikinci deneme annem burdayken denk geldi o gitmeden de sonucu alacagiz. Ama su beni rahatlatiyo hizli hazirlandi vucudum annem yanimda bana yardim ediyo Allah bu defa bana kapilari aciyor belkide ondan bu kadar kolaylik diyorum. Canim senin kacinci asilama suan bi de kacinci gunundesin?

Vallahi anneme kalsa beni yurutmeyecek bile canim annem yanimda suan beni ziyarete gelmisti yumurtalarim bize supriz yapti erkenden hazir oldular annem burdayken denedik. Bakalim artik hakkimizda hayirlisi. Ama bisey soracagim gercekten uzanip surekli dinlenmek mi gerek 1 hafta falan yoksa normal hayata devam mi etmek gerek hangisi en iyisi?

Bnde 12 g
ün önce aşılama yaptrdim sadece kasık ağrılarim var nasip artik

Cnm 2-3 gün ev işi yapma, sonrasında ağır kaldırmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin bence Cnm inşallah olumlu olacak bu sefer hepimiz için

Benm ilk asilamam ve suan 5inci gunum canm ins sonucumuz pozitif olur

Cnm 2-3 gün ev işi yapma, sonrasında ağır kaldırmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin bence Cnm inşallah olumlu olacak bu sefer hepimiz için
Canim nasilsin? Hic merak edip idrar testi yaptin mi? Ben 10.gunumu bitiriyorum, senin 12 bitiyor olsa gerek, idrarda belki cikabilir 12.gunde. ben 7.gunden beri her sabah idrar testi yapiyorum,hep negatif. Ama pozitifi gorene kadar israrla yapmaya devam:)

Çok heyacanlıyım,endişeliyim aynı zmnda hep olumsuza hzrlanmaya çalışıyorum kendimi... Bakalım sonuç ne olacak?
Ben hiç idrar testi yapmadım, kararlıyım yapmayacağım :) ben zmanında yapıp çok hayalkırıklığı yaşadım o testlerde onun için küstüm onlara :) en doğrusu kan testi dedim bi umut bekle... Dualarınıza ihtiyacım var anlayacağın

Insallah guzel haberler verirsin bize canim. Dediginde haklisin,bende bugun negatifi gordum yine, insan olumsuzluga kapiliyor oyle olunca ama daha idrarda daha belli olmamistir bir umut diye kendimi oyaliyorum. Hadi bakalim insallah once senin guzel haberlerini alacagiz, ardindan benim:) Dualarima hep sizleri de ekliyorum, insallah Allah hepimizin gonlune gore verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…