aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, inşallah bu zorlu süreci tez vakitte atlatıp hayırlısıyla meleklerimize kavuşursunuz.

Merhaba canım bende ayın 21 carsamba günü aşılama oldum.sanirim seninkide aynı gün.yanı bugün asılmadan sonra 11. Gün oluyor

Kızlar merhabalar .inşallah hepimiz tedavi sonucumuz pozitif olur.ama hamilelik ten ziyade sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi daha önemli görüyorum.iki kere 5.ayında erken doğum ile bebeklerimi kaybettim maalesef.idrar testi yapanlar ümitsizliğe kapılmayın çünkü benim bir önceki gebelikte 14. Gün kandaki sonucunda 560 ve ikiz gebelik olmasına rağmen 15.gün sabah birde idrar testi yapayim dedim ve sonuç ikinci çizgi çok silik cikmisti ve şaşırmıştır kopkoyu bekliyordum.demek istediğim kan testi en güvenilir olanı,çünkü herkesin farklı bir yapısı var

Ins hepimizn yuzu guler benmde 6 inci gunum sadece kasik agrilarim var sizin belirtileriniz neler bide asiri uyuyorum

Amın Cnm bnm, böle gzl olumlu şeyler duyunca çok Mutlu oluyorum, nedenini bilmiyorum ama bugün sinirliyim, sürekli eşime ters cvplar veriyorum... Öffff şu salı bi gelsinde öğreneyim bitsin bu belirsizlik... Rabbim hepimize sabır versin gerçekten zor bir süreç

Ayni durum bende de var,birkac gundur anormal bir sinir hali var, normal bir duruma bile sinirleniyorum. Ya stresten ya bebisten yada mens donemi yuzunden. Uc secenek var, insallah bebis yuzundendir canim. Hadi bakalim hayirlisi insallah

Merhaba canım bende ayın 21 carsamba günü aşılama oldum.sanirim seninkide aynı gün.yanı bugün asılmadan sonra 11. Gün oluyor
Evet canim, bende 21'inde asilama oldum. Bugun 11.gun, 7.gunden beri her sabah idrar testi yapiyorum hep negatif ama yine de umidimi kaybetmedim, sonuna kadar devam:) sen nasilsin? Belirti falan var mi? Bende pek bir sey yok, sadece son birkac gundur goguslerim hassaslasti o kadar, ama o da adete yakin zaten hep olan belirti. Haliyle pek bir sey hissetmiyorum, acaba yine de sans var mi cok merak ediyorum

Cok tesekkurler. Icime biraz su serpildi canim. Insallah gonlumuze gore olsun her sey

Eger bir hafta dinlenmek, agir kaldirmamak gerekiyorsa ben yandim Hic dikkat etmedim cunku

Seninkide halen ümit var da canım.benimki sinde bugün itibariyle ümitlerini bitti.lekelenme şeklinde reglim başladı sanırım yarın yoğunlaşır .adet tarihine daha bir hafta vardı ,test ise çarşamba yapacaktır çok erken başladı bende.

Cnm bugün 1 damla kahverengi lekelenme Banada oldu çok moralim bozuldu uzandım dinlendim devamı gelmedi henüz çok korkuyorum ama regliye döner diye inşallah herşey yolundadır bebişlerimiz bırakmaz bizi...
Son durumun nedir Cnm?

Canim bence adet olmayabilir o, belki de yerlesme kanamasidir. Umidini

Canim insallah yerlesme kanamasidir. Sen yine de gununde testini yaptir, yerlesme kanamasi uzun da surebiliyormus, cogu kadin adet oldum sanip hamile olmadigini dusunuyormus

Kizlar bugun 12. Gunum ve yine idrar testi negatif sanirim benim asilamam tutmadi Sonucta hamile olsam silik de olsa ikinci cizgi cikardi ama bende hicbir sey yok Gidip kan testi yaptirmak da istemiyorum cunku o da hayal kirikligi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…