- 3 Şubat 2015
- 4
- 0
- 6
- 36
Bugün 14. Gün yapmam lazim testi ama adetimin gecikmesini bekliycem kismetNzmn kan tahlili yaptıracaksın Cnm?
Canim carsambayi bekle ustelik bak bi arkadasin bhcg degeri 650 iken bile cok silik cikmis. Kan gelmeden umit kesmek yok. 14. Gunu bekle adet olmazsan git kan verKizlar bugun 12. Gunum ve yine idrar testi negatifsanirim benim asilamam tutmadi Sonucta hamile olsam silik de olsa ikinci cizgi cikardi ama bende hicbir sey yok Gidip kan testi yaptirmak da istemiyorum cunku o da hayal kirikligi olacak
Acikcasi artik pek umidim kalmadi ama dedigin gibi yapacagim canim. Bakalim, en kesin sonuc kan testi olur. Hatta crs adet olmazsam prs gitmeyi dusunuyorum, 15 gun gecsin kesin olsun. Sen ne durumdasin canim? Insallah tutar da bu streslerden kurtuluruzCanim carsambayi bekle ustelik bak bi arkadasin bhcg degeri 650 iken bile cok silik cikmis. Kan gelmeden umit kesmek yok. 14. Gunu bekle adet olmazsan git kan ver
Tahliller devam ediyor mu? Hsg yaptirdin mi?Canim carsambayi bekle ustelik bak bi arkadasin bhcg degeri 650 iken bile cok silik cikmis. Kan gelmeden umit kesmek yok. 14. Gunu bekle adet olmazsan git kan ver
Canim hsg yi carsamba yaptiricam sonra ovulasyon testim pozitif cikinca bir kere daha ultrason yapicam bir de 20. Gun progestoron icin kan vericem sonra herhalde doktor kasim sonuna randevu verir. Ama insallah bu arada senin guzel haberlerini alicaz :)Tahliller devam ediyor mu? Hsg yaptirdin mi?
Cnm ben tam olarak regli oldumCanim insallah yerlesme kanamasidir. Sen yine de gununde testini yaptir, yerlesme kanamasi uzun da surebiliyormus, cogu kadin adet oldum sanip hamile olmadigini dusunuyormus
Hadi bakalim canim, hayirlisi olsun. Insallah tum degerlerin cok cok guzel cikacak ve bebise giden ilk adimi atacaksin sende bir an once. Ben bu aydan cok umitsizim ama bakalim bir iki gune belli olacak hayirlisi canim:)Canim hsg yi carsamba yaptiricam sonra ovulasyon testim pozitif cikinca bir kere daha ultrason yapicam bir de 20. Gun progestoron icin kan vericem sonra herhalde doktor kasim sonuna randevu verir. Ama insallah bu arada senin guzel haberlerini alicaz :)
Olsun canim, bozma moralini benimde oyle olacak gibi zaten. Testler hep negatif. Napalim onumuzdeki aylara olur artik, ama yine de kan testi yaptirip garantiye alCnm ben tam olarak regli oldumbu sefer tutmadı drm gel kontrol edelim dedi ama sonuç ortada...
Kasık Ağrı'larım bittiği için üstümde bir rahatlama oldu Cnm çok acıyordu çünkü...
İnşallah sizlerden gzl hbrler gelir :)
canim oncelikle gecmis olsun denir mi bilmem ama gecmis olsun. Onumuzde ki maclara bakicaz. Bak ben bu ay doktor isini halledim tedavi belli olsun birlikte hamile kalalimKizlar bugun dayanamadim kanda da baktirdim. Ne yazikki hamile degilim13 gunluk heyecanli bekleyis sona erdi yani, zaten adet olmak uzereyim, neyse artik bir sonraki sefere insallah.
canim oncelikle gecmis olsun denir mi bilmem ama gecmis olsun. Onumuzde ki maclara bakicaz. Bak ben bu ay doktor isini halledim tedavi belli olsun birlikte hamile kalalimbir de benim bu gitigim yerde mesela asilama icin 3 lu paket oneriyolar yani en az 3 defa denemek lazim o yuzden tek uygulama almayin gibi birsey gordum fiyat listesinde. O yuzden hayirlisi diyelim zaten dogru zaman da olucaktir. Az daha sabir az daha umut. :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz Cnm tek değilsinMoralim cok bozuldu, ustelik en yakin arkadasim dogum yapti bugun. Ona bile dogru duzgun sevinemedim, icimde hep bir umut vardi, neyse artik sonraki aylara bakacagiz. Aslinda bu husrani birkac kez yasamaktansa direk tup bebege mi yonelsem diye dusunmedim degil. Esimin sperm sayisi ve hareketliliginde ciddi sorun var, cogu doktor direk tup bebege gidin demislerdi bize. Yeni yontemler de var artik, bu ay cok kararsizim, tupe mi yonelsem acaba diyorum. Bilemiyorum ki canim, zor bir durum. 4 sene cocuk istemedik, is guc derdine dustuk, cocuk istemiyoruz diye direttik, ben bilseydim boyle olacagini 4 sene onceden onlemini alirdim ama akil iste. Neyse Allah herkesin gonlune gore versin,sana da kolayliklar diliyorum,insallah her sey istedigin gibi olur canim
canim seni o kadar iyi anliyorum ki bir an sanki ben yazmisim zannettim. acikcasi ben mikroenjeksiyon dusunuyorum doktor ne der bilmiyorum ama umarim onu tavsiye eder. Yumurtayi alip, spermi icine enjekte ediyorlar. Tup bebekte yumurtayla spermi bir ortama koyup, spermin yumurtayi dollemesini bekliyorlar. Mikroenjeksiyonda ise spermi igneyle yumurtanin icine sokuyorlar yani isi sansa birakmak yok. Sonrasinda ise bir kac gun bekleyip yumurtanin dollenmesini takip edip yumurta dollenmisse sana veriyorlar. http://www.tupbebek.com/makaleler/tup-bebek/mikroenjeksiyon-icsi-nedir-kimlere-uygulanir surdan da okuyabilirsin. Sanirim bana direkt doktor bunu onericek ama bakalim ne cikicak. insallah biran once guzel haberlerimizi aliriz biz de.Moralim cok bozuldu, ustelik en yakin arkadasim dogum yapti bugun. Ona bile dogru duzgun sevinemedim, icimde hep bir umut vardi, neyse artik sonraki aylara bakacagiz. Aslinda bu husrani birkac kez yasamaktansa direk tup bebege mi yonelsem diye dusunmedim degil. Esimin sperm sayisi ve hareketliliginde ciddi sorun var, cogu doktor direk tup bebege gidin demislerdi bize. Yeni yontemler de var artik, bu ay cok kararsizim, tupe mi yonelsem acaba diyorum. Bilemiyorum ki canim, zor bir durum. 4 sene cocuk istemedik, is guc derdine dustuk, cocuk istemiyoruz diye direttik, ben bilseydim boyle olacagini 4 sene onceden onlemini alirdim ama akil iste. Neyse Allah herkesin gonlune gore versin,sana da kolayliklar diliyorum,insallah her sey istedigin gibi olur canim
Sagol canim. Haklisin, biraz akisina birakmak da fayda var aslinda ama bakalim,3.gunu dr.a gidecegim onun onerisi dogrultusunda hareket edecegim bende. İnsallah canim belki sende bu ay hamile kalirsin, belli mi olur, Allah buyuktur, ne yolla olursa olsun inaniyorum ki bebeklerimizi bir gun saglikla kucagimiza alacagiz insallahAynı şeyleri yaşıyoruz Cnm tek değilsinbnm eşimin herşeyi çok iyi benim miyomum var hemde alınacak kadar büyük malesef drum gebelik oluşsun sezeryan ile onuda alayım dedi yola böle çıktım... Temmuz ayından beri uğraşıyorum tedavi görüyorum 2 kere aşılama yaptırdım bugün 2.sininde tutmadığını netleştirdi dr
Bana önerisi 1 ay dinlen korunmasız ilişki önerdi eğer regli olursan gel tüp bebeğe adım atalım dedi... Eşimle konuştum olumlu baktı.. İnan şuanda çok rahatladım belirsizlik yok sıralamaya koydum, tüp bebek yaptıran 6 aylık hamile bir bayanla konuştum çok gzl anlattı evreleri aklımada yattı...
Sende hiç daralma drun ve eşinle kararı ver eminim çok gzl olacak herşey.. Ama ara ver beyninin bedenini dinlendir Cnm benden tavsiye sana
Evet canim, bende duydum o yontemi, bir de spermlerin en kalitelilerini secmeye yarayan genetik testler de varmis artik. Tr.de iyi bir tup bebek merkezi bulmak cok zor gerci, birkac ay once cogu yeri aradim bu yeni yontemlerle ilgili,sadece bir yerde bulabildim o da ist.da, ama care olacaksa onu da deneyecegiz tabiki,neyse 2 gun sonra dr randevum var, bakalim o ne onerecek bana, ona gore bir yol haritasi cizecegiz ama ben artik bir an once olsun istiyorum,cok gec kaldik gibi geliyor bir yandan dacanim seni o kadar iyi anliyorum ki bir an sanki ben yazmisim zannettim. acikcasi ben mikroenjeksiyon dusunuyorum doktor ne der bilmiyorum ama umarim onu tavsiye eder. Yumurtayi alip, spermi icine enjekte ediyorlar. Tup bebekte yumurtayla spermi bir ortama koyup, spermin yumurtayi dollemesini bekliyorlar. Mikroenjeksiyonda ise spermi igneyle yumurtanin icine sokuyorlar yani isi sansa birakmak yok. Sonrasinda ise bir kac gun bekleyip yumurtanin dollenmesini takip edip yumurta dollenmisse sana veriyorlar. http://www.tupbebek.com/makaleler/tup-bebek/mikroenjeksiyon-icsi-nedir-kimlere-uygulanir surdan da okuyabilirsin. Sanirim bana direkt doktor bunu onericek ama bakalim ne cikicak. insallah biran once guzel haberlerimizi aliriz biz de.
Canim bu arada attigin linki inceledim, cok iyi oldu. Cok tesekkurler, tekrar arastiracagiz, yalniz mikroenjeksiyon tamam da birde mikroenjeksiyondan once en kaliteli spermin secilmesini saglayan bir yontem daha var, ikisini birden uygulayan bir yer daha garanti sonuca ulastirir sanki. Yalniz o yontemin adini hatirlayamiyorum ama imsi olabilir sanki o da.canim seni o kadar iyi anliyorum ki bir an sanki ben yazmisim zannettim. acikcasi ben mikroenjeksiyon dusunuyorum doktor ne der bilmiyorum ama umarim onu tavsiye eder. Yumurtayi alip, spermi icine enjekte ediyorlar. Tup bebekte yumurtayla spermi bir ortama koyup, spermin yumurtayi dollemesini bekliyorlar. Mikroenjeksiyonda ise spermi igneyle yumurtanin icine sokuyorlar yani isi sansa birakmak yok. Sonrasinda ise bir kac gun bekleyip yumurtanin dollenmesini takip edip yumurta dollenmisse sana veriyorlar. http://www.tupbebek.com/makaleler/tup-bebek/mikroenjeksiyon-icsi-nedir-kimlere-uygulanir surdan da okuyabilirsin. Sanirim bana direkt doktor bunu onericek ama bakalim ne cikicak. insallah biran once guzel haberlerimizi aliriz biz de.
canim cok sagol sordugun icin. Bu arada ben forumun tup bebek bolumune konu acmistim mikroenjeksiyonla ilgili meger artik tum tup bebekler mikroenjeksiyonla yapiliyormus. :) iste insan bilmeyince. Bu arada sabah hsg yi cektirdim cok sukur tupler acik. Acikcasi agrim sizim da olmadi cok sukur. Simdi ovulasydon testi yapiyorum pozitif olunca bir kere daha ultrasona giricem ve 13 kasim da progestoron icin kan vericem (adetin 20. gunu) ondan sonra tum tahlilleri toplayip doktora yollicaklar sanirim ve bizim de ne yapacagimiz belli olucak. Ay sorma bana da o duygu zaman zaman geliyor. Bir de ben boyle konusuyodum bebek dusunuyoruz artik bilmem ne diye, o zaman konustuklarim hamile kaldi hatta dogurdu bile. Ama emin ol bizim de siramiz geliyor canim. Saglikli bebeklerimiz olsun da. hem bak ne guzel 2 guncuk var senin doktor randevuna. Mutlaka haberdar et beni nasil gectiginden.Evet canim, bende duydum o yontemi, bir de spermlerin en kalitelilerini secmeye yarayan genetik testler de varmis artik. Tr.de iyi bir tup bebek merkezi bulmak cok zor gerci, birkac ay once cogu yeri aradim bu yeni yontemlerle ilgili,sadece bir yerde bulabildim o da ist.da, ama care olacaksa onu da deneyecegiz tabiki,neyse 2 gun sonra dr randevum var, bakalim o ne onerecek bana, ona gore bir yol haritasi cizecegiz ama ben artik bir an once olsun istiyorum,cok gec kaldik gibi geliyor bir yandan daEtrafimdaki herkes artik en az 3 kisi oldu, insallah bize de sira gelecek gelismelerden haberdar edersin canim,bu arada rahim filmi sonucun nasil? Insallah her sey yolundadir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?