aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Tamam canim, mutlaka haberdar ederim,benim arastirdigim yontemi de buldum. Bu da baska bir yontem sanirim,linki gonderiyorum. sende beni gelismelerden haberdar et, kolayliklar dliyorum canim, bu arada bende 22.gun yaptirdim progesteronu, biraz ust sinir cikti, oyle cikinca hamile olabilirsin demisti dr, bosu bosuna umitlendim 3-5 gun neyseki sen bu ay denemedin, bari icin rahat baslarsin surece.
 
 
Tamam canim, mutlaka haberdar ederim,benim arastirdigim yontemi de buldum. Bu da baska bir yontem sanirim,linki gonderiyorum. sende beni gelismelerden haberdar et, kolayliklar dliyorum canim, bu arada bende 22.gun yaptirdim progesteronu, biraz ust sinir cikti, oyle cikinca hamile olabilirsin demisti dr, bosu bosuna umitlendim 3-5 gunneyseki sen bu ay denemedin, bari icin rahat baslarsin surece canim benim. Cunku umitlenmek ve ardindan bosa cikmasi cok can sıkıcı bir seymis bol sans canim simdiden
http://tupbebek-istanbul.com/imsi-nedir-kimlere-uygulanmali.php
 
canim benim biraz moralim bozuldu ya! fiyatlara ben yanlis bakmisim ve tup bebek 20.000 dolar civari tutuyor burda. Yuh yaaa! yani 40.000 TL hatta daha fazla ve bunun icinde eminim ilaclar falan yoktur. Sen doktorunla konusup fiyat aldiginda bana da haber verebilir misin sana zahmet? off moralim bozuldu cidden
 
Offf o da ne?Canim ben istanbulda bilindik bir ozel hastaneyi aradim fiyat almak icin, ortalama 8000-9000 TL arasi tutar dediler ilaclarla birlikte. Burada cok cok daha uygun. Senin orasi cok pahaliymis canim ya. Tr'ye gelme imkaniniz yok mu? burada rapor cikartilip 300-400 TL'ye bile hallediliyormus tup bebek.
 

Bu arada bizim uzun zamandir uyguladigimiz bir kurden bahsedeyim sana, 3 ayi gecgin bir zamandir keciboynuzu suyu iciyor esim her aksam, buna ilave olarak da her aksam birer avuc taze findik ve ceviz yiyiyor, cok ciddi faydasini gorduk. Bize ilk spermiyogramdan sonra direk tup bebek demislerdi, bunlari kullanmaya basladiktan sonraki spermiyogramda asilama sansiniz da var dediler. Senin esindeki durumu bilmiyorum ama ben ilk sonucla son sonucu soyleyeyim, belki size de faydasi olur. İlk spermiyogram ml'de 2 milyon, %3 hareketlilikti ve sadece 2 ml idi sonuc. 3 ay sonraki spermiyogram ml'de 4 milyon sperme cikti, hareketlilik %40'a ulasti ve sperm orani 4ml idi. Yani cok ciddi hareketlenme ve sayida da ml basina 2 kat artis gozlendi. Dr bile her ne yapiyosaniz devam edin dedi bize:) ve sonra asilama denedik, ben asilamada uzulmustum sonuc kotu cikti diye ama yine son degerler gibi cikmis sonuc. Tup bebekte de sansimizin ciddi sekilde arttigini soyledi dr, bilgin olsun canim, eger benzer durum yasiyorsaniz ve oralarda keciboynuzu bulma imkanin varsa suyunu kaynatip her gece icirmeni tavsiye ederim. Belki asilama denersiniz o zaman, o daha uygun fiyatliydi sanirim. Yada bir sekilde buralara gelip yaptirmak daha ucuza gelecek gibi canim.
 
Cnm Bnm eşimde sorun yok maşallah değerleri çok iyi hatta emin olmak için ürologa gitti gayet iyiydi...
Bende bugün aktardan hayıt suyu ve çıvan perçemi cayı aldım inşallah bu ay gzl sonuç alırız :)
Evet bende araştırdım 7-9 bin arası Cnm tüp bebek.. Bende Ankara'yı düşünüyorum kısmetse, ama bu ay değil, aralık ayı en erken tarihimiz...
Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun
 
Canim bu fiyat tup bebek icin degil mi? Ay evet ya saka gibi valla. Yani eger o kadar pahaliysa turkiyeye geliriz esim de izin alsin biraz. Bakalim doktorla bulusalim o ne dicek. Ay o zamana insallah senin guzel haberlerini aliriz senin hastane bana referans olur :) bu arada keci boynuzunu burda bulamadim canim. Keciboynuzu ezmesi gibi bisey var ama icine baktim hep seker yapay maddeler koymuslar adami seker hastasi yapar valla :) ama kuru yemis ceviz falan ben de esim de yiyoruz. Bakalim artik ne yapicaz su kasim sonunda doktor ne dicek merakla bekliyorum valla ;( ama cok sagol yardimin icin
 

Evet canim tup bebek icin verilen fiyat. Ustelik son teknoloji imsi teknigini uyguluyorlar. Erkek kisirligi sorunu olanlara zaten artik bu yontemi kullaniyorlarmis. Benim arastirdigim iki yer var, ikisinin de basari oranlari cok yuksek ve kotu bir sey de okumadim hic haklarinda. Diger konuya gelince haklisin canim, pekmez turevi seyler sekeri yukseltiyor, hic gerek yok,faydasi oldugunu da dusunmuyorum. belki bu taraflara gelirseniz uygularsin sende bu kürü, esim hic inanmiyordu acikcasi, kocakari ilaci gibi seylere beni bulastirma dedi, sonra neticeyi gorunce simdi kendi icmek istiyor:) yarin bakalim dr randevum var, onun yonlendirmesi dogrultusunda tup bebek icin bize de istanbul yollari gozukebilir canim. Gerci 3 kere asilama denenirse tup bebek raporu cikarilabiliyor, boylelikle bosu bosuna 8000 tl de vermek durumunda kalinmiyor aslinda ama ben beklemek istemiyorum iki ay daha, zaten asilamaya karsi da bir onyargi olustu ilkinden sonra bakalim, cok kararsizim belki dr.um rahatlatir beni biraz. Hayirlisi olsun hepimiz icin
 
yok canim doktor ne derse onu dinle cunku doktoruna inanmak guvenmek en onemli asamalardan biri sonra bana hangi hastaneye vs gittigini soyler misin? Cunku Turkiye ye gelebiliriz durum tup bebek olursa. Hem ucuz hem de son teknoloji dedigin gibi. bakalim ben ne zaman doktoruma gidicem :) ovulasyon testim negatif ama daha 12. gundeyim 2-3 gune pozitifi gorurum. Insallah ilk pozitifi pazar falan gorurum ki pazartesi ultason cekilebileyim. Haftasonu calismiyo burda ki klinik.Sonra 13 kasim da kan testi ve sonrasinda doktorla gorusme. Senin ne guzel 1 gun kalmis. Benim ki de gelsin biran once :) valla dogal yoldan cocuk sahibi olanlar cok sansli. Insallah biz de gorucez guzel gunleri :)
 
U
Ustelik en sinir bozucu olan da yillarca ist.da yasadik, tayinimiz cikinca buraya geldik, burada bosluktan cocuk konusunda hemfikir olduk, ama olmuyor iste, bizde hastaneler burnumuzun dibindeyken
Tabiki canim haberdar ederim seni tum gelismelerden, zaten tup bebekle ilgili kafamda yer olustu sayilir artik, yine de buradaki dr.um ne derse ona gore hareket edecegim. Sana da kolayliklar diliyorum canim, insallah en kisa surede neticelenir senin durumunda.
 
Canm bndede bu belirtiler var ilk asilamanda mi gebe kldn pko vrmi esinin dgerleri kacti ayrntili anlatr msn bn dha once klomen ctlatma ignesi kllndm 6 ay progstrn ama snuc hep uzuldm smdi 2 kasim asilamam oldu bkliyrm ama yne korkuyrm uzulecgm die ne olr ayrntili anlatr msn
 
Y Yummy33 canim naptiniz doctor gittiniz mi?
Gittik canim, doktorum asilamalari bitirmeden tup bebegi cok onermedi, ilk seferde tutacak diye bir sey yok zaten ama ilk 3 sefer icinde %60'lara cikiyor tutma olasiligi dedi. Hatta rahim filmini yeni cektik, rahim filminden sonra ciftlere birkac ay kendi haline birakmalarini bile oneriyorum dedi. Gebelikler artiyormus bu donemde dedigine gore. Sonuc olarak yine bize birakti ama onun bakis acisi bu sekildeydi canim. Bizde bu ayda asilama yoluna gidelim dedik o zaman, 10 gun sonraya randevu verdi, yumurtam buyumusse catlatma ignesi yapip yine asilama yapilacak canim. Ben daha simdiden yine cok umitsizim ne yalan soyleyeyim. Tup bebege sartlanmis durumdayim, ama acikcasi hormon ilaclari almadan basit bir yontemle hamile kalma sansim varsa da onu da es gecmek istemiyorum. O yuzden tekrar asilama bakalim. Sende var mi bir gelisme? Neticelenen sonuc falan? Hemen gelmeyi dusunuyor musunuz canim? Belki sen benden evvel baslarsin bu surece belli olmaz:)
 
Valla canim senin adina sevindim doktoruna inanmak guvenmek cok onemli. Benim doktorum da bana o guveni verdi acikcasi ama para sorun. Ne yalan soylim keske bize asilama onerse ve onunla tutsa diyorum cunku o zaman turkiyeye gelmeden tedaviyi halledebiliriz :) ay 10 gun sonra basliyorsun ne guzel. Ben sonuclarimin hepsini doktora gidince alicam. Bana ovulasyon pozitif oldugu ilk gun ara demislerdo buyuk ihtimalle yarin pozitif olucak pazar da ikince pozitif. Bilmiyorum ne yapicaklardi ama belki kac yumurta gelismis ona bakicaklardi ama haftasonu acik degiller. Artik pazartesi ilk is aricam. 13 kasimda da kan tahlili yaptiricam progesteron icin ama esimle yarin sabah ve pazartesi sabah calisicaz tabiki. Cogu kisi hsg den sonra hamile kaliyor ama benim tupler acik oldugu icin bize islemez diye dusunuyorum. Ay bir suprize asla hayir demem :) herhalde senin tedavine baslandigi zaman ben de doktorla gorusuyo olucam buyuk ihtimalle. Ama sakin pozitif dusunmeni elden birakma. En onemlisi moral, guven ve saglik. Sonucta cozumsuz dert degil cok sukur. Zor ama imkansiz degil :) yaaa bak ben heyecanlandim senin yerine cok icime doguyor senin bu sefer olucak ve sen bana moral vericeksin :)
 
Slm Cnm merak ettim sen özele mi gidiyorsun? Bende katılıyorum dr ne derse neyi önerirse o tarafa gitmende fayda var,bide aşılama öncesi ne kullanıyorsun? Hap mı iğnemi?
 
Haklisin canim,imkansiz degil tabi ama icimdeki ses tupe dogru yol aliyorum diyor:) Tabi yine de kismet bu isler sana da kolayliklar diliyorum canim benim. bende senden guzel haberler bekliyorum
 
Slm Cnm merak ettim sen özele mi gidiyorsun? Bende katılıyorum dr ne derse neyi önerirse o tarafa gitmende fayda var,bide aşılama öncesi ne kullanıyorsun? Hap mı iğnemi?
Evet canim ozele gidiyorum ben, gittigim dr esimin bir arkadasi. Oyle oldugu icin asilamadaki normal proseduru uygulamiyor bana. Gecen ay icinde 3-7-10-13. gunlerde takip etti, folikul sayim ve sonrasinda gelisen yumurtam her sey normaldi, klomen veya benzeri tedaviye ihtiyac duymadan yumurtam yeterli buyukluge ulasinca direk catlatma ignesi verip sonra asilama yapti. Bu ay da ayni yolu izleyecegiz, istersen ilac kullanip daha cok yumurtani buyutelim dedi ama ben ihtimali zaten dusuk olan bir yol icin normal calisan hormonlarimi bozmak istemiyorum, eninde sonunda bu ilaclari tup bebekte kullanacagim eger asilamalarda olmazsa. O yuzden su an dogal seyrine birakip asilamayi yapiyoruz. Bir de canim kucuk yerdeyiz, burada bir tane ozel hastane var ve o da cok iyi degil acikcasi. Haliyle dr.umu sevsem bile isin icine daha teknik ve tecrube gerektiren seyler girince deneyimli ve isinin ehli yerlerde bu islemleri yapmayi tercih ederim. Sadece asilama ve tup bebek isini yapan, mukemmel donanima sahip bir suru yer var, benim gittigim yerde her ay sadece bir kisiye -o da olursa tabi- asilama yapiyorlar. Cok guven duymadigim icin bu sekilde devam edecegim, zaten sonrasinda da Istanbul yollari gozukuyor bize. Sen tekrar deneyecek misin peki asilama? Kacinci olacak canim?
 
Cnm ben 2 kere aşılama denedim ilk aşılamamdan sonra 1 ay dinlenelim dedi dr, işte 2. Aşılamada tutmadı şimdi dinlen ıyorum, korunmasız ilişki yanı... Benim yumurta gelişimi sıkıntılı düzensiz regli oluyorum klomen fayda etmedi ben hep iğne ile tedavi oldum sonrada aşılama işte... Bende iğneler ile çok fazla yumurtam gelişiyor herseferinde çoğul gebeliğe hzrlıklı ol diyor ama sonuç negatif oluyor 3. Aşılamaya gerek duymadı drum... Bnm drum bu konuda uzman normal kadın doğumcu değil yanı. İnşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırım olmadı tüp bebeğe geçiş olacak ztn, elimde bol miktarda iğne var ztn inşallah gzl hbrler veririz, senin yumurtlaman ne gzl düzenliymiş inşallah en kısa zmnda Rabbim tüm isteyenlere versin (amin)
 
Insallah canim. Simdi boyle bir surecte oldugumuz icin mi daha cok dikkat ediyorum bilmiyorum ama cevremdeki herkes hamile yada yeni dogum yapmis. Gorunce onlar adina sevinsem de icim ciz etmiyor degil. Esim de bende mahsunlasiyoruz her hamilelik haberi aldigimizda Ustelik ben hamilelikten ve dogumdan cok korkan biriydim,yillarca istememistim ama geldigimiz noktaya bak simdi Sabah konusuyoruz esimle acaba hata mi yaptik hic uzatmadan tup bebege mi gitseydik diye, bir yandan pismanliklar bir yandan olmamasinin getirdigi stres,bir yandan da ne yapacagimizi bilemememiz psikolojik olarak cok yoruyor. Insallah allah herkesin gonlune gore versin canim. Bizlerde burada guzel haberler paylasalim, tabi oncelikle allah saglik versin ki saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…