Canim sakin hata olarak gorme. Hem en azindan vucudunuzun calismasini anliyorsunuz. Maalesef bu tedaviler sans. Tup bebekte bile tutmayan o kadar cok kisi var ki. Ustelik biz de bebek olmamasinin sebepleri belli ya kadin ya erkek odakli. Ama bir o kadar kisi de nedensiz infertilite var. dusunsene herseyi normal ama olmuyor. Hem bak 10 gun sonra yeni asilaman baslicak o bile bir umut bence. Ben de herhalde 10 gun sonra doktorla bulusurum. Ay tahlil sonuclarimi bile bilmiyorim. Ya ovulasyon testi pozitif olunca ultrason yapalim demislerdi ama benim ovulasyon bugun pozitif olucak sanirim. Haftasonu calismuyolar. Yumurta catladiktan sonra bakilabolir mi acaba? 13 kasim da yani 20. Gunum de progestoron hormonuna bakicaklar kanda. Bu arada bugunden itibaren gun asiri calisicaz 1 hafta belli mi olur bakarsin tutar :)Insallah canim. Simdi boyle bir surecte oldugumuz icin mi daha cok dikkat ediyorum bilmiyorum ama cevremdeki herkes hamile yada yeni dogum yapmis. Gorunce onlar adina sevinsem de icim ciz etmiyor degil. Esim de bende mahsunlasiyoruz her hamilelik haberi aldigimizdaUstelik ben hamilelikten ve dogumdan cok korkan biriydim,yillarca istememistim ama geldigimiz noktaya bak simdi Sabah konusuyoruz esimle acaba hata mi yaptik hic uzatmadan tup bebege mi gitseydik diye, bir yandan pismanliklar bir yandan olmamasinin getirdigi stres,bir yandan da ne yapacagimizi bilemememiz psikolojik olarak cok yoruyor. Insallah allah herkesin gonlune gore versin canim. Bizlerde burada guzel haberler paylasalim, tabi oncelikle allah saglik versin ki saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim.
İnşallah tutar ve sürpriz yapar bebişiniz size :) hsg çekilince şans artıyor ztn Rabbim dualarımızı kabul etsinCanim sakin hata olarak gorme. Hem en azindan vucudunuzun calismasini anliyorsunuz. Maalesef bu tedaviler sans. Tup bebekte bile tutmayan o kadar cok kisi var ki. Ustelik biz de bebek olmamasinin sebepleri belli ya kadin ya erkek odakli. Ama bir o kadar kisi de nedensiz infertilite var. dusunsene herseyi normal ama olmuyor. Hem bak 10 gun sonra yeni asilaman baslicak o bile bir umut bence. Ben de herhalde 10 gun sonra doktorla bulusurum. Ay tahlil sonuclarimi bile bilmiyorim. Ya ovulasyon testi pozitif olunca ultrason yapalim demislerdi ama benim ovulasyon bugun pozitif olucak sanirim. Haftasonu calismuyolar. Yumurta catladiktan sonra bakilabolir mi acaba? 13 kasim da yani 20. Gunum de progestoron hormonuna bakicaklar kanda. Bu arada bugunden itibaren gun asiri calisicaz 1 hafta belli mi olur bakarsin tutar :)
O kadar cok belirtisiz hamile olan var ki adet olmadan ne cok umutlan ne de umutsuzluga kapil canim. Ilk asilama miydi senin? Asilama tedavisi olma sebebiniz neydi? Benim de tahliller yapiliyor iki haftaya doktoru gorucem diye umut ediyorum :) sonra tedavi seklini karaastiricaz. Ben yurt disindayim ve tup bebek burda 30.000-40.000 dolar arasi yani napariz o zaman bilmiyorimbugun 12.gunum ama hic bir belirti yok hatta regl zamani 1 adet kist seklinde sivilcem cikardi oda cikti
O sivilce çok gıcık Bnmde yanağımda çıkmıştıbugun 12.gunum ama hic bir belirti yok hatta regl zamani 1 adet kist seklinde sivilcem cikardi oda cikti
insallah soyledigin gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin bizim sebepsiz aslinda tani kisminda oyle yaziyor benim yumurtalar tembel biraz gonal f ile 4 yumurtam olustu esimdede sperm sayisi cook fazla 830 milyon cikti asilama yapilacagi zaman 360 milyonu yikama sonrasi enjekte edildi ilk asilamam doktorum cok iyi dedi ama nasip iste insallah herkesin bebisi olurO kadar cok belirtisiz hamile olan var ki adet olmadan ne cok umutlan ne de umutsuzluga kapil canim. Ilk asilama miydi senin? Asilama tedavisi olma sebebiniz neydi? Benim de tahliller yapiliyor iki haftaya doktoru gorucem diye umut ediyorum :) sonra tedavi seklini karaastiricaz. Ben yurt disindayim ve tup bebek burda 30.000-40.000 dolar arasi yani napariz o zaman bilmiyorim
turkiyeye gelme gibi bi imkanin yok mu canim cok fazlaymisO kadar cok belirtisiz hamile olan var ki adet olmadan ne cok umutlan ne de umutsuzluga kapil canim. Ilk asilama miydi senin? Asilama tedavisi olma sebebiniz neydi? Benim de tahliller yapiliyor iki haftaya doktoru gorucem diye umut ediyorum :) sonra tedavi seklini karaastiricaz. Ben yurt disindayim ve tup bebek burda 30.000-40.000 dolar arasi yani napariz o zaman bilmiyorim
hic umudum yok bu sivilce ne zaman ciksa 4 gun sonra regl olurumO sivilce çok gıcık Bnmde yanağımda çıkmıştıbu sabahta reglim bittiği halde dudağımın kenarından çıktı...
İnşallah pozitif çıkar test sonucun, bende çok fazla belirti vardı negatif çıktı, Rabbim tez zmnda bebişlerimizi verir inşallah
Amin canim insallah inan hepimiz icin dua ediyorum hani kendime ne kadar ediyorsak tum evlat hasreti cekenlere de o kadar dua ediyorum. Ovulasyon testim pozitif cikinca doktor ara demisti herhalfe yarin pozitif cikar pazartesi de ultrason cekilir. Sonra 13 kasim yani adetin 20. Gunu progestorona bakilicak kanda sonra doktorla konusucaz. Bakalim ne onericek. Hsg de cok sukur tupler acik cikti o yuzden hic canim acimadi bile. Bilmem hsg yarar mi bize cunku esimin sperm morfolojisi ve sayisi dusuk. Ama hayirlisi biz deneyelim de :)İnşallah tutar ve sürpriz yapar bebişiniz size :) hsg çekilince şans artıyor ztn Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bakalim canim eger tup bebek onerirse anca yazs turkiyeye gelebiliriz hayirlisi artik napalim. Hay masallah siz de esinin masallah cok iyiymis. Senin tembel yumurtalarini da canlandirmak cok kolaydir canim hic merak etme. Insallah guzel haberlerini aliriz sen de bize umut olursun :)insallah soyledigin gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin bizim sebepsiz aslinda tani kisminda oyle yaziyor benim yumurtalar tembel biraz gonal f ile 4 yumurtam olustu esimdede sperm sayisi cook fazla 830 milyon cikti asilama yapilacagi zaman 360 milyonu yikama sonrasi enjekte edildi ilk asilamam doktorum cok iyi dedi ama nasip iste insallah herkesin bebisi olur
spermin fazla olmasi da iyi degil aslinda hareket azaliyo ama bakalim bekliyoruz umitle rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldursun :)Bakalim canim eger tup bebek onerirse anca yazs turkiyeye gelebiliriz hayirlisi artik napalim. Hay masallah siz de esinin masallah cok iyiymis. Senin tembel yumurtalarini da canlandirmak cok kolaydir canim hic merak etme. Insallah guzel haberlerini aliriz sen de bize umut olursun :)
En doğru cevabı 14. Gün kan testiyle alırsın Cnm... Sonuçta çift çizgide görsen kan tahlili yapacaksın onun için acele davranmana gerek yok bence, hayalini söndürmeBenm bugun 11 gunum bitti idrar testi yaptim negatf cikti sizce erkenmi cvp yazin lutfen
bencede kan testini bekle canim kesin sonuc icin ins.pozitif olurBenm bugun 11 gunum bitti idrar testi yaptim negatf cikti sizce erkenmi cvp yazin lutfen
Yarın mı test yaptıracaksın Cnm? Ayyy kendi yaşadığım geldi aklıma Allah yardımcın olsun inşallah Mutlu hbrlerle dönersin Cnmbugun 13.gunum hic bir belirti yok yine sadece gosuslerim catlatma ignesinden sonra sismisti simdi sadece agri var
evet yarin test yaptiracagim olumlu veya olumsuz haber verecegim :) insallah guzel haberler veririrmYarın mı test yaptıracaksın Cnm? Ayyy kendi yaşadığım geldi aklıma Allah yardımcın olsun inşallah Mutlu hbrlerle dönersin Cnm
Canim bizde isler yine degisti:) Ordu egitim arastirmadan iyi bir hoca bulduk, bu sonuclarla bizim direk tup bebege gitmemiz gerektigini soyledi, sali gunu cagirdi yanina, tup bebek icin rapor cikarticam bu ay, ay sonuna dogru da tup bebek icin Istanbul'a gececegim, orada gidecegim tup bebek merkezinden de randevu aldim, ustelik sansima rapor da geciyormus:) haliyle cok da ekonomik olacak sanirim. Bu ay asilama yaptirmayi da dusunmuyoruz artik, maddi manevi kayip olacak yine, cunku bu sayilarla normalde asilama bile yapilmiyormus. Sonuc olarak bu ay bende senin gibi kalan ovulasyon testlerimi de bitirip aralik basinda direk ist.a gececegim.Canim sakin hata olarak gorme. Hem en azindan vucudunuzun calismasini anliyorsunuz. Maalesef bu tedaviler sans. Tup bebekte bile tutmayan o kadar cok kisi var ki. Ustelik biz de bebek olmamasinin sebepleri belli ya kadin ya erkek odakli. Ama bir o kadar kisi de nedensiz infertilite var. dusunsene herseyi normal ama olmuyor. Hem bak 10 gun sonra yeni asilaman baslicak o bile bir umut bence. Ben de herhalde 10 gun sonra doktorla bulusurum. Ay tahlil sonuclarimi bile bilmiyorim. Ya ovulasyon testi pozitif olunca ultrason yapalim demislerdi ama benim ovulasyon bugun pozitif olucak sanirim. Haftasonu calismuyolar. Yumurta catladiktan sonra bakilabolir mi acaba? 13 kasim da yani 20. Gunum de progestoron hormonuna bakicaklar kanda. Bu arada bugunden itibaren gun asiri calisicaz 1 hafta belli mi olur bakarsin tutar :)
Canim bugun de pazar sansina,kan testi yaptirsan direk cikar ama yaptiracak yer bulamayabilirsin tabi.bugun 13.gunum hic bir belirti yok yine sadece gosuslerim catlatma ignesinden sonra sismisti simdi sadece agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?