aşılama sonrası gebelik belirtileri...

bugun 12.gunum ama hic bir belirti yok hatta regl zamani 1 adet kist seklinde sivilcem cikardi oda cikti

Canim sakin hata olarak gorme. Hem en azindan vucudunuzun calismasini anliyorsunuz. Maalesef bu tedaviler sans. Tup bebekte bile tutmayan o kadar cok kisi var ki. Ustelik biz de bebek olmamasinin sebepleri belli ya kadin ya erkek odakli. Ama bir o kadar kisi de nedensiz infertilite var. dusunsene herseyi normal ama olmuyor. Hem bak 10 gun sonra yeni asilaman baslicak o bile bir umut bence. Ben de herhalde 10 gun sonra doktorla bulusurum. Ay tahlil sonuclarimi bile bilmiyorim. Ya ovulasyon testi pozitif olunca ultrason yapalim demislerdi ama benim ovulasyon bugun pozitif olucak sanirim. Haftasonu calismuyolar. Yumurta catladiktan sonra bakilabolir mi acaba? 13 kasim da yani 20. Gunum de progestoron hormonuna bakicaklar kanda. Bu arada bugunden itibaren gun asiri calisicaz 1 hafta belli mi olur bakarsin tutar :)

İnşallah tutar ve sürpriz yapar bebişiniz size :) hsg çekilince şans artıyor ztn Rabbim dualarımızı kabul etsin

bugun 12.gunum ama hic bir belirti yok hatta regl zamani 1 adet kist seklinde sivilcem cikardi oda cikti
O kadar cok belirtisiz hamile olan var ki adet olmadan ne cok umutlan ne de umutsuzluga kapil canim. Ilk asilama miydi senin? Asilama tedavisi olma sebebiniz neydi? Benim de tahliller yapiliyor iki haftaya doktoru gorucem diye umut ediyorum :) sonra tedavi seklini karaastiricaz. Ben yurt disindayim ve tup bebek burda 30.000-40.000 dolar arasi yani napariz o zaman bilmiyorim

O sivilce çok gıcık Bnmde yanağımda çıkmıştı bu sabahta reglim bittiği halde dudağımın kenarından çıktı...
İnşallah pozitif çıkar test sonucun, bende çok fazla belirti vardı negatif çıktı, Rabbim tez zmnda bebişlerimizi verir inşallah

insallah soyledigin gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin bizim sebepsiz aslinda tani kisminda oyle yaziyor benim yumurtalar tembel biraz gonal f ile 4 yumurtam olustu esimdede sperm sayisi cook fazla 830 milyon cikti asilama yapilacagi zaman 360 milyonu yikama sonrasi enjekte edildi ilk asilamam doktorum cok iyi dedi ama nasip iste insallah herkesin bebisi olur

turkiyeye gelme gibi bi imkanin yok mu canim cok fazlaymis insallah tup bebege gerek kalmadan gelir bebisin

hic umudum yok bu sivilce ne zaman ciksa 4 gun sonra regl olurum insallah tersi olur bu defa pazartesini bekleyecegim

İnşallah tutar ve sürpriz yapar bebişiniz size :) hsg çekilince şans artıyor ztn Rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin canim insallah inan hepimiz icin dua ediyorum hani kendime ne kadar ediyorsak tum evlat hasreti cekenlere de o kadar dua ediyorum. Ovulasyon testim pozitif cikinca doktor ara demisti herhalfe yarin pozitif cikar pazartesi de ultrason cekilir. Sonra 13 kasim yani adetin 20. Gunu progestorona bakilicak kanda sonra doktorla konusucaz. Bakalim ne onericek. Hsg de cok sukur tupler acik cikti o yuzden hic canim acimadi bile. Bilmem hsg yarar mi bize cunku esimin sperm morfolojisi ve sayisi dusuk. Ama hayirlisi biz deneyelim de :)

Bakalim canim eger tup bebek onerirse anca yazs turkiyeye gelebiliriz hayirlisi artik napalim. Hay masallah siz de esinin masallah cok iyiymis. Senin tembel yumurtalarini da canlandirmak cok kolaydir canim hic merak etme. Insallah guzel haberlerini aliriz sen de bize umut olursun :)

spermin fazla olmasi da iyi degil aslinda hareket azaliyo ama bakalim bekliyoruz umitle rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldursun :)

bugun 13.gunum hic bir belirti yok yine sadece gosuslerim catlatma ignesinden sonra sismisti simdi sadece agri var

bugun 13.gunum hic bir belirti yok yine sadece gosuslerim catlatma ignesinden sonra sismisti simdi sadece agri var
Yarın mı test yaptıracaksın Cnm? Ayyy kendi yaşadığım geldi aklıma Allah yardımcın olsun inşallah Mutlu hbrlerle dönersin Cnm

Canim bizde isler yine degisti:) Ordu egitim arastirmadan iyi bir hoca bulduk, bu sonuclarla bizim direk tup bebege gitmemiz gerektigini soyledi, sali gunu cagirdi yanina, tup bebek icin rapor cikarticam bu ay, ay sonuna dogru da tup bebek icin Istanbul'a gececegim, orada gidecegim tup bebek merkezinden de randevu aldim, ustelik sansima rapor da geciyormus:) haliyle cok da ekonomik olacak sanirim. Bu ay asilama yaptirmayi da dusunmuyoruz artik, maddi manevi kayip olacak yine, cunku bu sayilarla normalde asilama bile yapilmiyormus. Sonuc olarak bu ay bende senin gibi kalan ovulasyon testlerimi de bitirip aralik basinda direk ist.a gececegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…