yarin yaptiracagim cnm kan testi bugunde bekleyeyim diyorum zaten yarin adet gunum bakalim :)Canim bugun de pazar sansina,kan testi yaptirsan direk cikar ama yaptiracak yer bulamayabilirsin tabi.
Bnde asilama yaptrdm cnm bkliyrm bu bklemek o kdar zorki catlatma ignesnden snra 15 gnmu gcecek yksa asilamadn snra miyarin yaptiracagim cnm kan testi bugunde bekleyeyim diyorum zaten yarin adet gunum bakalim :)
cok zor evet beklemek asilama ile birlikte 15 gun diye biliyorum ama bana doktorum 12.gun kan testi yaptir dedi benim bugun 13.gunum cesaretim yok adetimi bekliyorum yarin bakalim allah hepimizin gonlune gore versinBnde asilama yaptrdm cnm bkliyrm bu bklemek o kdar zorki catlatma ignesnden snra 15 gnmu gcecek yksa asilamadn snra mi
Ayyyy ben heyacanlandım senin adına :) Cnm tüm evreleri paylaşırmısın bizimle bende bu ay hamile kalamaz isem tüp bebeğe yönelecem hakkımızda hayırlısı Cnm bnm :)Canim bizde isler yine degisti:) Ordu egitim arastirmadan iyi bir hoca bulduk, bu sonuclarla bizim direk tup bebege gitmemiz gerektigini soyledi, sali gunu cagirdi yanina, tup bebek icin rapor cikarticam bu ay, ay sonuna dogru da tup bebek icin Istanbul'a gececegim, orada gidecegim tup bebek merkezinden de randevu aldim, ustelik sansima rapor da geciyormus:) haliyle cok da ekonomik olacak sanirim. Bu ay asilama yaptirmayi da dusunmuyoruz artik, maddi manevi kayip olacak yine, cunku bu sayilarla normalde asilama bile yapilmiyormus. Sonuc olarak bu ay bende senin gibi kalan ovulasyon testlerimi de bitirip aralik basinda direk ist.a gececegim.
Paylasirim tabiki canim, butun detaylariyla hemde:) Yeni yila guzel haberlerle girelim insallah. Belki sen tupe kalmaz daha erken guzel haberler verirsin bize belli mi olur:))Ayyyy ben heyacanlandım senin adına :) Cnm tüm evreleri paylaşırmısın bizimle bende bu ay hamile kalamaz isem tüp bebeğe yönelecem hakkımızda hayırlısı Cnm bnm :)
Aminnnnnnnn :) inşallah hepimiz bu yıl istediğimiz yavrularımıza kavuşuruz Cnm, çok sevindim senin adınada, bişeylerin netleşmesi yolunu çizmen gerçekten önemli bir adım... Rabbim güldürsün bu çıktığımız yoldaPaylasirim tabiki canim, butun detaylariyla hemde:) Yeni yila guzel haberlerle girelim insallah. Belki sen tupe kalmaz daha erken guzel haberler verirsin bize belli mi olur:))
Ayyy hadi bakalim bak 1 gun gorusmedik neler neler olmus :) aynne guzel hemen rapor da alabiliceksiniz. Ozellikle hangi degerden dolayi tup bebek yaptirmaniz lazim dedi canim? Bakalim ben de iki uc saate bir ovulasyon testi yapicam insallah bugun pozitiftir ve yarin ultrasona gidebileyim :) randevuyu ne zamana aldin canim tup bebek merkezinden ay hadi insallah 2016 yili hamile olacagimiz yil olsun burda ki hepimiz ayni zamanda hamile kalip destek olalim birbirimize :)Canim bizde isler yine degisti:) Ordu egitim arastirmadan iyi bir hoca bulduk, bu sonuclarla bizim direk tup bebege gitmemiz gerektigini soyledi, sali gunu cagirdi yanina, tup bebek icin rapor cikarticam bu ay, ay sonuna dogru da tup bebek icin Istanbul'a gececegim, orada gidecegim tup bebek merkezinden de randevu aldim, ustelik sansima rapor da geciyormus:) haliyle cok da ekonomik olacak sanirim. Bu ay asilama yaptirmayi da dusunmuyoruz artik, maddi manevi kayip olacak yine, cunku bu sayilarla normalde asilama bile yapilmiyormus. Sonuc olarak bu ay bende senin gibi kalan ovulasyon testlerimi de bitirip aralik basinda direk ist.a gececegim.
Yok Cnm bu ay drum ara verelim dedi yanı korunmasız ilişki önerdi, hamile olmaz regli olursam druma gidip tüp bebek için tedaviye başlayacam. Bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah hepimiz müjdeli hbrler veririz en kısa zmnda...Kartanesi_26 canim sen asilama yaptirdin mi bu ay?
canim sormasi ayip kac yillik evlisin ve ne zamandir bebek dusunuyosun bende bu asilamam olmazsa direk tup bebege yonlenmek istiyorum o yuzden soruyorumYok Cnm bu ay drum ara verelim dedi yanı korunmasız ilişki önerdi, hamile olmaz regli olursam druma gidip tüp bebek için tedaviye başlayacam. Bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah hepimiz müjdeli hbrler veririz en kısa zmnda...
Sanada gecmiş olsun Cnm Rabbim şifanı verir inşallah
Canim sperm sayisi 5milyonun alti olunca direk tup bebege yonlendiriyorlarmis, hatta rapor alabilmek icin asilama sarti da olmuyor 5milyon alti olunca. Bizim hic 5milyon ustune cikmadi o yuzden direk tup bebek dediler. Bakalim canim ya, bende heyecanlandim, gerci keske regl olmadan once akil etseydik bunlari, boylelikle bu ayi pas gecmemis olurdum hemen baslardik tedaviye. Ama olsun gec olsun guc olmasin, bu ay vucudumu hazirlarim bende firsat bu firsat:) insallah canim, cok guzel olur ayni anda hamilelik haberlerimizi alsak:) canim randevuyu 3 aralik adetin ilk gunu olacam diye dusunerek aldim,zaten 3.gunu de tedaviye basliyorlarmis. Bakalim hayirlisi:)Ayyy hadi bakalim bak 1 gun gorusmedik neler neler olmus :) aynne guzel hemen rapor da alabiliceksiniz. Ozellikle hangi degerden dolayi tup bebek yaptirmaniz lazim dedi canim? Bakalim ben de iki uc saate bir ovulasyon testi yapicam insallah bugun pozitiftir ve yarin ultrasona gidebileyim :) randevuyu ne zamana aldin canim tup bebek merkezinden ay hadi insallah 2016 yili hamile olacagimiz yil olsun burda ki hepimiz ayni zamanda hamile kalip destek olalim birbirimize :)
Yazamamisim canim adetin ilk gununun 3 aralik gibi olacagini dusundugum icin o gune aldimCanim sperm sayisi 5milyonun alti olunca direk tup bebege yonlendiriyorlarmis, hatta rapor alabilmek icin asilama sarti da olmuyor 5milyon alti olunca. Bizim hic 5milyon ustune cikmadi o yuzden direk tup bebek dediler. Bakalim canim ya, bende heyecanlandim, gerci keske regl olmadan once akil etseydik bunlari, boylelikle bu ayi pas gecmemis olurdum hemen baslardik tedaviye. Ama olsun gec olsun guc olmasin, bu ay vucudumu hazirlarim bende firsat bu firsat:) insallah canim, cok guzel olur ayni anda hamilelik haberlerimizi alsak:) canim randevuyu 3 aralik adetin ilk gunu olacam diye dusunerek aldim,zaten 3.gunu de tedaviye basliyorlarmis. Bakalim hayirlisi:)
Ins sendede vardir cnm bnm dha 1 hafta oldu snde belirti olark ne varcok zor evet beklemek asilama ile birlikte 15 gun diye biliyorum ama bana doktorum 12.gun kan testi yaptir dedi benim bugun 13.gunum cesaretim yok adetimi bekliyorum yarin bakalim allah hepimizin gonlune gore versin
Esin urolojiye grndumu herhangi bir ilac kllndimi cnmCanim sperm sayisi 5milyonun alti olunca direk tup bebege yonlendiriyorlarmis, hatta rapor alabilmek icin asilama sarti da olmuyor 5milyon alti olunca. Bizim hic 5milyon ustune cikmadi o yuzden direk tup bebek dediler. Bakalim canim ya, bende heyecanlandim, gerci keske regl olmadan once akil etseydik bunlari, boylelikle bu ayi pas gecmemis olurdum hemen baslardik tedaviye. Ama olsun gec olsun guc olmasin, bu ay vucudumu hazirlarim bende firsat bu firsat:) insallah canim, cok guzel olur ayni anda hamilelik haberlerimizi alsak:) canim randevuyu 3 aralik adetin ilk gunu olacam diye dusunerek aldim,zaten 3.gunu de tedaviye basliyorlarmis. Bakalim hayirlisi:)
Esim urolojiye de gorundu, ne hormonal bir bozukluk cikti ne de baska bir sey. Her sey yolunda, yalniz tesadufen varikosel tespit edildi. Ama sperm sayisi cok az oldugu icin direkt varikoselle iliskilendirmediler, genetik bir problem oldugu dusunuluyor. O yuzden bize direk tup bebek onerildi, uzun vadede de varikosel olursa iyi olur dendi. Herhangi bir ilac kullanmadi, ilac kullanimi hormonal bozukluklarda etkili oluyormus sanirimEsin urolojiye grndumu herhangi bir ilac kllndimi cnm
Ilac onerilmediyse keciboynuzu kllansn ck faydali o bnce varikoselde ameliyt grekiyr galiba dmi ddilermi sizeEsim urolojiye de gorundu, ne hormonal bir bozukluk cikti ne de baska bir sey. Her sey yolunda, yalniz tesadufen varikosel tespit edildi. Ama sperm sayisi cok az oldugu icin direkt varikoselle iliskilendirmediler, genetik bir problem oldugu dusunuluyor. O yuzden bize direk tup bebek onerildi, uzun vadede de varikosel olursa iyi olur dendi. Herhangi bir ilac kullanmadi, ilac kullanimi hormonal bozukluklarda etkili oluyormus sanirim
Cnm 2 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedik ve korunduk, ocak ayında korunmayı bıraktık ama sıkıntılı olaylar yaşadık, çok önemsemedik, temmuz ayından bu yana dr kontrolündeyiz. Çok şükür eşimin hiç bir sıkıntısı yok ama bende pco var adet düzensizliği, yumurtlamada soruncanim sormasi ayip kac yillik evlisin ve ne zamandir bebek dusunuyosun bende bu asilamam olmazsa direk tup bebege yonlenmek istiyorum o yuzden soruyorum
Kilo prblemin vrmi bndede var pko cnm bnde ayni drmdaym suan asilama ypldi bkliyrm ama gel bna sor icim icimi yiyo ne kdr dusunmeyeyim desemde olmuyo hep yazi okyrm arstryorm yumurtan kac tne oluyodu sninCnm 2 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedik ve korunduk, ocak ayında korunmayı bıraktık ama sıkıntılı olaylar yaşadık, çok önemsemedik, temmuz ayından bu yana dr kontrolündeyiz. Çok şükür eşimin hiç bir sıkıntısı yok ama bende pco var adet düzensizliği, yumurtlamada sorunhiç bukadar sorun yaşayacağımı düşünemedim. Okadar zor bir süreçten geciyorum ki Allah'a sığınıyorum umut ediyorum,diliyorum herkes için, kendim için... Rabbim bize de nasip eder inşallah
Canim 3 aydan fazla zamandir keciboynuzu kuru yapiyoruz, bir yandan ari sutu iciyor ve her aksam taze findik,ceviz yiyiyor. Cok faydasini gorduk ozellikle hareketlilikte, ilk spermiyogramda hareketlilik %3tu, son baktirdigimizda %40 oldu. Ise yariyor, tup bebekte sansimizi cok arttirdi. Varikosel icinde cocuk istemeseydin eger sikayetin yoksa ameliyat olmana gerek yok derdim dedi doktorumuz bize. Ama cocuk istiyorsan olsan iyi olur dedi. Biz simdi tuple ilkini yapalim da ameliyati sonra dusunecegiz:)Ilac onerilmediyse keciboynuzu kllansn ck faydali o bnce varikoselde ameliyt grekiyr galiba dmi ddilermi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?