- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Kilo sorunum hiç olmadı cnm, ben ilk regli olduğumda düzensizdi hala düzensiz çok fazla sivilcem olur du özel hap kullandım roacutan onunla kuruttuk, o ztn pco nun göztergesiymiş yeni ögrendimKilo prblemin vrmi bndede var pko cnm bnde ayni drmdaym suan asilama ypldi bkliyrm ama gel bna sor icim icimi yiyo ne kdr dusunmeyeyim desemde olmuyo hep yazi okyrm arstryorm yumurtan kac tne oluyodu snin
Bnmde kilom var braz pko var bndede en son 7 yumurta olstu klomenle esimin sperm syisi snirda ckti bde harekette prblem vrdi ilac kllndi asilama oldk sn kac milyn spermpe hareket ne kdrla asilama yptrdnizKilo sorunum hiç olmadı cnm, ben ilk regli olduğumda düzensizdi hala düzensiz çok fazla sivilcem olur du özel hap kullandım roacutan onunla kuruttuk, o ztn pco nun göztergesiymiş yeni ögrendim
Bnm gonal f iğne ile çok sayıda yumurtam oluştu ztn pco lularda genelde böle oluyormuş dizi dizi yumurtan oluştu dedi drum.. Çoğul gebelik ben karışmam demişti düşün 1 tane bile döllenmedişaka gibi çok can sıkıcı bir olaydı dr um bile şaşırdı 2 aşılamadada.. Kısmet değilmiş yanı
Eşimde kaldı inan hatırlamıyorum ama iyiydi drum çok memnundu sonuçtan. Eşimde ürologa gitmişti aşılamadan önce ordanda gzl hbrler almıştık..Bnmde kilom var braz pko var bndede en son 7 yumurta olstu klomenle esimin sperm syisi snirda ckti bde harekette prblem vrdi ilac kllndi asilama oldk sn kac milyn spermpe hareket ne kdrla asilama yptrdniz
Rbbim yardimcimiz olsn para onmli deil ya bzde hep ozele gdyorz snuc alalmda yterki ddik bnm klomenle 7 yumurta oldu cnm bi srn yk sade pko var ama tmbllik fln yk 21 milynla yotrdk asilamayi harekette 80 di bklm ne olackEşimde kaldı inan hatırlamıyorum ama iyiydi drum çok memnundu sonuçtan. Eşimde ürologa gitmişti aşılamadan önce ordanda gzl hbrler almıştık..
Bnm klomen ile hiç yumurtam oluşmadı düşünbenim kiler çok tembel yahu anca o iğnelerle çoğalıyor. Bu iğneler tüp bebektede kullanılacak neyseki elimde var bunlarada iyi para harcadık çok nazlı bizim bebişlerimiz yahu şimdiden çektiriyorlar maddi manevi bize
Cnm uzulme yunurtan kac taneydi pko vrmi snde bde esinin dgerleri neydi ne kdrla yptrdniz asilamayikizlar ben adet oldum malesef tutmadi asilamam
4yumurtam vardi pko yok cnm sadece az tembellikvar esimin degeri 830 milyon sperm vardi totalde hareket sorunu oluyo cok olunca 1100 ilaclar dahil fiyatCnm uzulme yunurtan kac taneydi pko vrmi snde bde esinin dgerleri neydi ne kdrla yptrdniz asilamayi
Canim uzulme, napalim saglik olsun. Bundan sonraki aylarda gelecek bebislerimiz demekkikizlar ben adet oldum malesef tutmadi asilamam
insallh canim ben biraz bekleyip tup bebek yaptiracagim heralde birdaha asilama yaptiramam cok agrili oluyoCanim uzulme, napalim saglik olsun. Bundan sonraki aylarda gelecek bebislerimiz demekki
Esini dgerleri ck gzlmis dmi cnm sndede pko ykms nden olamdiki evt agrisi ck asilamanin rbbim ins tedavisiz verir cnm bnde 2 kasmda oldm asilama bkliyrm 21 mlynla yptrdk biz asilamayi harekt 80 diinsallh canim ben biraz bekleyip tup bebek yaptiracagim heralde birdaha asilama yaptiramam cok agrili oluyo
insallah olur canim seninki bizde sayi fazla oldugu icin hareket az %45 hareketliydi nasip iste zamani var demekkiEsini dgerleri ck gzlmis dmi cnm sndede pko ykms nden olamdiki evt agrisi ck asilamanin rbbim ins tedavisiz verir cnm bnde 2 kasmda oldm asilama bkliyrm 21 mlynla yptrdk biz asilamayi harekt 80 di
Ins olr snnde ya bklm bnm ne olack ya bkliyrm sabrszlkla dua et olrmu rbbm snada bnada vrsn ins hepimize isteyen herkeseinsallah olur canim seninki bizde sayi fazla oldugu icin hareket az %45 hareketliydi nasip iste zamani var demekki
Ayyy ne guzel ya ben bile bu kadar heyecanlandim seni dusunemiyorum bile :) benim de bugun ovulasyon pozitif cikti yarin arayip randevu alicam insallah yer vardir da yaparlar ultrasonu. Cuma gunu de kan vericem sonra insallah biran once doktor tedaviye baslatir. Kasim sonu dogum gunum guzel bir hediye bekliyorum doktorumdan :) ne zaman gidiceksinkz istanbula 3 aralikta mi?Canim sperm sayisi 5milyonun alti olunca direk tup bebege yonlendiriyorlarmis, hatta rapor alabilmek icin asilama sarti da olmuyor 5milyon alti olunca. Bizim hic 5milyon ustune cikmadi o yuzden direk tup bebek dediler. Bakalim canim ya, bende heyecanlandim, gerci keske regl olmadan once akil etseydik bunlari, boylelikle bu ayi pas gecmemis olurdum hemen baslardik tedaviye. Ama olsun gec olsun guc olmasin, bu ay vucudumu hazirlarim bende firsat bu firsat:) insallah canim, cok guzel olur ayni anda hamilelik haberlerimizi alsak:) canim randevuyu 3 aralik adetin ilk gunu olacam diye dusunerek aldim,zaten 3.gunu de tedaviye basliyorlarmis. Bakalim hayirlisi:)
Canim hayirlisi diyelim en azindan adet duzenin degismedi. Asilama agrili oldu demissin islem sirasinda mi agri oldu yoksa sonrasinda mi? Doktorunla gorusucek misin yakin zamanda? Bakalim o ne diyecek?insallh canim ben biraz bekleyip tup bebek yaptiracagim heralde birdaha asilama yaptiramam cok agrili oluyo
canim islem sirasinda hem agrim hemde kanamam bayagi oldu sonrasinda da kanamam devam etti 1 gun bugun gorusecegim doktorumla bakalim hayirlisi hepimizin hakkindaCanim hayirlisi diyelim en azindan adet duzenin degismedi. Asilama agrili oldu demissin islem sirasinda mi agri oldu yoksa sonrasinda mi? Doktorunla gorusucek misin yakin zamanda? Bakalim o ne diyecek?
Cnm ck svndm bnde bu gnleri yasar mym acaba yaaaa hamile msn kac ymurtan vardi asilama ne kdr spermle hareketlilikle oldu pko vrmiydiAyyy ne guzel ya ben bile bu kadar heyecanlandim seni dusunemiyorum bile :) benim de bugun ovulasyon pozitif cikti yarin arayip randevu alicam insallah yer vardir da yaparlar ultrasonu. Cuma gunu de kan vericem sonra insallah biran once doktor tedaviye baslatir. Kasim sonu dogum gunum guzel bir hediye bekliyorum doktorumdan :) ne zaman gidiceksinkz istanbula 3 aralikta mi?
Günaydın cnm, gecmiş olsun biliyorum üzülme dense bile insan bi boşluğa düşüyor.. Uzun zmndır aşılaması tutanı duymadım hayret bişe tesadüf herhaldekizlar ben adet oldum malesef tutmadi asilamam
Valla canim rapor isini halleder halletmez giderim ben istanbula, ablam arkadaslarim herkes orada zaten. Esim calisiyor,izin de alamiyor. sadece ihtiyac duyuldugunda gelecek mecburenAyyy ne guzel ya ben bile bu kadar heyecanlandim seni dusunemiyorum bile :) benim de bugun ovulasyon pozitif cikti yarin arayip randevu alicam insallah yer vardir da yaparlar ultrasonu. Cuma gunu de kan vericem sonra insallah biran once doktor tedaviye baslatir. Kasim sonu dogum gunum guzel bir hediye bekliyorum doktorumdan :) ne zaman gidiceksinkz istanbula 3 aralikta mi?
ay hadi insallah canim ya. dort gozle bekliyorum guzel haberlerini :) ben de doktorun sekreterini aradim ama hala geri donmediValla canim rapor isini halleder halletmez giderim ben istanbula, ablam arkadaslarim herkes orada zaten. Esim calisiyor,izin de alamiyor. sadece ihtiyac duyuldugunda gelecek mecburenBakalim randevuyu aldik 3 aralik gunune ama aramadilar h.sonu girdigi icin araya,bugun ararlar. Bu arada gittigim yeri sana da tavsiye edecegim, orasiyla ilgili butun topikleri okudum,cok guzel seyler yazmislar. Herkes cok memnun. Insallah bende memnun kalirsam sana da tavsiye edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?