aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kilo prblemin vrmi bndede var pko cnm bnde ayni drmdaym suan asilama ypldi bkliyrm ama gel bna sor icim icimi yiyo ne kdr dusunmeyeyim desemde olmuyo hep yazi okyrm arstryorm yumurtan kac tne oluyodu snin
Kilo sorunum hiç olmadı cnm, ben ilk regli olduğumda düzensizdi hala düzensiz çok fazla sivilcem olur du özel hap kullandım roacutan onunla kuruttuk, o ztn pco nun göztergesiymiş yeni ögrendim
Bnm gonal f iğne ile çok sayıda yumurtam oluştu ztn pco lularda genelde böle oluyormuş dizi dizi yumurtan oluştu dedi drum.. Çoğul gebelik ben karışmam demişti düşün 1 tane bile döllenmedi şaka gibi çok can sıkıcı bir olaydı dr um bile şaşırdı 2 aşılamadada.. Kısmet değilmiş yanı

Bnmde kilom var braz pko var bndede en son 7 yumurta olstu klomenle esimin sperm syisi snirda ckti bde harekette prblem vrdi ilac kllndi asilama oldk sn kac milyn spermpe hareket ne kdrla asilama yptrdniz

Bnmde kilom var braz pko var bndede en son 7 yumurta olstu klomenle esimin sperm syisi snirda ckti bde harekette prblem vrdi ilac kllndi asilama oldk sn kac milyn spermpe hareket ne kdrla asilama yptrdniz
Eşimde kaldı inan hatırlamıyorum ama iyiydi drum çok memnundu sonuçtan. Eşimde ürologa gitmişti aşılamadan önce ordanda gzl hbrler almıştık..
Bnm klomen ile hiç yumurtam oluşmadı düşün benim kiler çok tembel yahu anca o iğnelerle çoğalıyor. Bu iğneler tüp bebektede kullanılacak neyseki elimde var bunlarada iyi para harcadık çok nazlı bizim bebişlerimiz yahu şimdiden çektiriyorlar maddi manevi bize

Rbbim yardimcimiz olsn para onmli deil ya bzde hep ozele gdyorz snuc alalmda yterki ddik bnm klomenle 7 yumurta oldu cnm bi srn yk sade pko var ama tmbllik fln yk 21 milynla yotrdk asilamayi harekette 80 di bklm ne olack

Cnm uzulme yunurtan kac taneydi pko vrmi snde bde esinin dgerleri neydi ne kdrla yptrdniz asilamayi
4yumurtam vardi pko yok cnm sadece az tembellikvar esimin degeri 830 milyon sperm vardi totalde hareket sorunu oluyo cok olunca 1100 ilaclar dahil fiyat

insallh canim ben biraz bekleyip tup bebek yaptiracagim heralde birdaha asilama yaptiramam cok agrili oluyo
Esini dgerleri ck gzlmis dmi cnm sndede pko ykms nden olamdiki evt agrisi ck asilamanin rbbim ins tedavisiz verir cnm bnde 2 kasmda oldm asilama bkliyrm 21 mlynla yptrdk biz asilamayi harekt 80 di

Esini dgerleri ck gzlmis dmi cnm sndede pko ykms nden olamdiki evt agrisi ck asilamanin rbbim ins tedavisiz verir cnm bnde 2 kasmda oldm asilama bkliyrm 21 mlynla yptrdk biz asilamayi harekt 80 di
insallah olur canim seninki bizde sayi fazla oldugu icin hareket az %45 hareketliydi nasip iste zamani var demekki

Ayyy ne guzel ya ben bile bu kadar heyecanlandim seni dusunemiyorum bile :) benim de bugun ovulasyon pozitif cikti yarin arayip randevu alicam insallah yer vardir da yaparlar ultrasonu. Cuma gunu de kan vericem sonra insallah biran once doktor tedaviye baslatir. Kasim sonu dogum gunum guzel bir hediye bekliyorum doktorumdan :) ne zaman gidiceksinkz istanbula 3 aralikta mi?

insallh canim ben biraz bekleyip tup bebek yaptiracagim heralde birdaha asilama yaptiramam cok agrili oluyo
Canim hayirlisi diyelim en azindan adet duzenin degismedi. Asilama agrili oldu demissin islem sirasinda mi agri oldu yoksa sonrasinda mi? Doktorunla gorusucek misin yakin zamanda? Bakalim o ne diyecek?

Canim hayirlisi diyelim en azindan adet duzenin degismedi. Asilama agrili oldu demissin islem sirasinda mi agri oldu yoksa sonrasinda mi? Doktorunla gorusucek misin yakin zamanda? Bakalim o ne diyecek?
canim islem sirasinda hem agrim hemde kanamam bayagi oldu sonrasinda da kanamam devam etti 1 gun bugun gorusecegim doktorumla bakalim hayirlisi hepimizin hakkinda

Cnm ck svndm bnde bu gnleri yasar mym acaba yaaaa hamile msn kac ymurtan vardi asilama ne kdr spermle hareketlilikle oldu pko vrmiydi

kizlar ben adet oldum malesef tutmadi asilamam
Günaydın cnm, gecmiş olsun biliyorum üzülme dense bile insan bi boşluğa düşüyor.. Uzun zmndır aşılaması tutanı duymadım hayret bişe tesadüf herhalde iyi yönden bakalım hep beraber tüp bebeğe geçeceğiz yine dertleşeceğiz... Allah hepimizin tüm isteyenlerin yardımcısı olsun

Valla canim rapor isini halleder halletmez giderim ben istanbula, ablam arkadaslarim herkes orada zaten. Esim calisiyor,izin de alamiyor. sadece ihtiyac duyuldugunda gelecek mecburen Bakalim randevuyu aldik 3 aralik gunune ama aramadilar h.sonu girdigi icin araya,bugun ararlar. Bu arada gittigim yeri sana da tavsiye edecegim, orasiyla ilgili butun topikleri okudum,cok guzel seyler yazmislar. Herkes cok memnun. Insallah bende memnun kalirsam sana da tavsiye edecegim

ay hadi insallah canim ya. dort gozle bekliyorum guzel haberlerini :) ben de doktorun sekreterini aradim ama hala geri donmedi yumurtlamam pozitifti dun bugun insallah ultrason cektirebilecegim. bu arada dun denedik bugun hemsireye sorucam ne zaman yapalim diye ay minicik bir ihtimal belki ihtimal bile degil ama keske bir supriz yapsa bizim bebe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…