aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Cnm ck svndm bnde bu gnleri yasar mym acaba yaaaa hamile msn kac ymurtan vardi asilama ne kdr spermle hareketlilikle oldu pko vrmiydi
ay canim ben pozitifi sadece yumurtlama testinde goruyorum hamilelikte nasip olmadi henuz :) Esime sperm testi yaptirmistik. Morfolojisi ve hareketlilik dusuk cikmisti. Sperm sayisi da dusuk 22 milyon. Ama ben hic test yaptirmamistim simdi onlari yapiyoruz. Adetin 3. gunu kan verdim, 4 kasimda ultrason cektirdim (herhalde yumurtalar icindi), gecen carsamba hsg cektirdim (cok sukur acik cikti), dun yumurtlama testim pozitif cikmisti doktor pozitif cikinca ertesi gun randevu al demisti bakalim insallah bugun onun icin ultrason yapicaklar, cuma da progesteron testi icin kan vericem. Sonra tum testleri toplayip doktorla tedaviyi konusucaz. ama ben yurt disindayim ve tup bebek cok pahali. Ne yapicaz bilemiyorum valla

Y Yummy33 canim 45678 kere sormusumdur belki kusura bakma ama senin esinin sperm sayisi kacti? Ben simdi eski testlere baktirdim Turkiye de yaptidigimiz da 30 milyon cikmis (sinir 15 milyon), burda yaptirdigimiz bir teste toplam sayi 22 milyon cikmis (sinir 2o milyon). gerci simdi ki doktorumuz testi tekrar ettirdi kendi hastanelerinde. bakalim onda ne cikicak. Benim esim hala asilama olur diye dusunuyor ama haliyle biz daha fazla okuyup arastiriyoruz :) hatta ben isi gucu biraktim bunlari okuyorum yeniden universiteye baslicam valla :) ama sanirim tup bebek olucak gibi napariz bilmiyorum. Annemler sagolsun biz destek oluruz dediler ama esim de ben de ona sicak bakmiyoruz ay neyse hayirlisi ya sana uyarsa mumkunse bana hastanenin ve doktorunun adini yazabilir misin? (mesajla da atabilirsin canim). en azindan annemler bir baksin. Bizde de herhalde ben once giderim esim sadece bikac gunlugune gelir. 12-13 saatlik yok istanbul burdan aman neyse simdiden moralimizi bozmayalim di mi :)

Olur mu olur belli olmaz canim bu isler, insallah diyelim canim benim, bu ara calismalara devam bence

Canim bizim cok cok dusuk size gore, sizin gibi olsa asilamalari deneriz kesinlikle. Bizim 2 milyondan 4 milyona anca cikti, bize direk tup bebek dendi zaten ama sizde durum asilama icin yeterli gayet. Senin testlerin de iyi cikarsa direk asilamayi deneyin canim ya. Fena degil cunku degerler. Tutar gibi sanki asilamayla. Tup bebek olayini msj atarim ayrica sana

Ayrica gelirsiniz canim ya, hem aileni gorursun, sanirim abd.de yasiyosunuz, benim arkadasim orayi yol etti, gidip geliyo surekli
canim eger sizin durumunuzda olsaydim 3 asilamayi da denerdim ne yalan soyleyeyim. Dr.una da danis mutlaka ama bence asilama icin ideal gibi sayilar

ay canim bak iste her mesaj ayri bir umut oluyor hepsinde moralim ne zaman dusse bak bir mesajinla yukseliyor. Allah razi olsun cidden. biraz once sekreteri aradim randevuyu aldim 2 saat sonraya cuma da pregestoron testi var.Haftaya carsamba da doktordan randevu aldik bakalim ne diyecek.Hakkimizda hayirlisi :)

Selam kizlar bugun 10uncu gunu ikinci asilamamin. Ama hic ilk asilama gibi degil. Bu ay iki yumurtam olustu ama ne asilamadan hemen sonra ne de su 10 gundur ufacik bi agrim olmadi be defa. Arasira belim agriyor ama o kadar. Bu sefer soz vermistim kendime forum sitelerinde gezinip kafama takmayacagim diye ama artik son gunler dayanamadim yine geldim kader arkadaslarimin sayfasina

Hoşgeldin cnm inşallah gebesindir ne zor geçer bu 4 gün şimdi perşembe kan tahlili yaptıracak misin?

Merhaba zeliha75 :) burasi oyle ya en azindan kafa dagitmata yardim ediyor. Sizde asilama tedavisine esin dolayisiyla mi yoksa yumurtlama yuzunden mi yoneldiniz? Ben daha asilama mi yaptiricam yoksa tup bebek mi bilmiyorum haftaya carsamba belli olucak :)

Selam zeliha75 1 hafta once bende senin durumundaydim:) sonuc negatif gerci ama olsun canim ya, saglik olsun. Elbet olacak hepimizin bebisleri, ayrica insallah burada yazistigimiz arkadaslarimizin arasinda ilk guzel haberi senden alacagiz:) az kalmis birkac gun daha sabir

Hadi bakalim canim, guzel haberler ver bize insallah:)

Hadi bakalim canim, guzel haberler ver bize insallah:)
biraz once geldim canim hemsire soldan yumurtlamis gibi gozukuyorsun dedi ama yumurta ne kadar buyuklukte fa;an bahsetmedi herhalde coktan catlamis yumurta :) cuma ya kan testi kaldi birtek ay insallah o da iyi cikar. Sen progesteronuna baktirmis miydin degerin kac cikmisti?

Bende pcos var canim dr esimde problem yok desi bende de tupler falan acikmis. Ama asilama denemek istememistim esim yok once asilama yapalim dedi ilki tutmadi simdi ikinciyi bekliyoruz haber icin. Ama en verimli sonuc tup bebekte. Asilamada basari orani dusuk. Tabi Allah ol derse her halukarda olur. Sizin sorun neydi?ne kadar suredir ugrasiyirsunuz

Ah canim ben gordum senin olumsuz yorumunu elim varmadi mesaj yazmaya uzuntumden. Hangimiz verirsek hic sorun degil surdan bi kisi guzel haber versin bana cok guven verecek canim ya

Hoşgeldin cnm inşallah gebesindir ne zor geçer bu 4 gün şimdi perşembe kan tahlili yaptıracak misin?
Kan tahlilimi cuma yapacak dr. Vallahi geri sayim basladi iste bakalim. Hic kendimi gebe gibi hissetmiyorum ama hayirlisi. Eger yune tutmamissa esimi tup bebege ikna wdecegim bu gerfinlik hic cekilmiyor

Canim biz mayis ayinda basladik calismalara yurt disinda yasiyorum olmayinca bir turlu yazin dedik bir test napalm turkiyedeyken. Sonra esimin sperm mobilitesi sinirda cikti hatta dusuk gibi ama morfolojisi cok dusuk. Sonra yasadigimizz sehirde doktora gittik bizi tup bebek merkezine yonlendirdiler. Simdi iste testler yapiliyor. Esim tekrar sperm testi verdi. Benim de adetin 3. gunu kan testi yapildi ve normal ultrason yapild, 11. gun hsg cekindim tupler acik cikti cok sukur, dun yumurtlama testi pozitifti bugun tekrar ultrasonda bakildi yumurtluyormusum cok sukur. Hatta belim cok agridi bu sefer ilk defa bu kadar agridi belim. Cuma gunu adetin 20. gunu progestoron hormonuna bakilcak ve haftaya carsamba doktorla konusup tedaviye karar vericez. Yani esimden kaynakli gibi gozukuyor suan icin. Ama burda tup bebek cok pahali eger aslima olursa kendimiz bi sekilde ustesinden gelebiliriz ama tup bebek olursa belki yaza turkiye de dusunebiliriz. O kisim biraz karisik. BAkalim doktor ne dicek dort gozle bekliyorum valla. Insallah senden guzel haberleri aliriz da bize de umut olur :) bu arada tabiki belki bebek bir supriz yapar diye calismalara devam ediyoruz. Gun asiri sekilde hayirlisi artik elbet olucak ama insallah cok uzatmadan saglikli bebeklerimiz olur tek duam bu :)

Bende yurt disindayim canim tup bebek 15000 dolar falan ama bole asilamaya verdigimiz paralar suan tup bebegin yarisini buldu. Bosa vakit kaybi ayni zamanda morel bozuklugu asilama. Siz nerdesiniz yurtdisinda

Bende yurt disindayim canim tup bebek 15000 dolar falan ama bole asilamaya verdigimiz paralar suan tup bebegin yarisini buldu. Bosa vakit kaybi ayni zamanda morel bozuklugu asilama. Siz nerdesiniz yurtdisinda
kanada canim siz? offf di mi ya iste hepsi para aslinda bakalim bizim doktor ne diyecek. yani guvendim doktora ya asilama derse giderim asilamaya sanki :) esim de asilamaya daha sicak bakiyor tup bebek cok pahali diye. Vallahi kendiliginden hamile kalanlar elindekininkiymetini bilmeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…