Uzak degilmisiz bende amerikadayim ny ta oturuyorum ve fiyatlar cok ucuk. Sigortamizda yok kendimiz oduyoruz herseyi ama sukur karsilayacak gucumuz var. Esimi asilamaya bole zor ikna ettim tup bebege nasil ederim bilmiyorum. O benden cok istiyor bebisi o yuzden belki cabuk ikna olur. Ara vermek istemiyorum hemen tup bebege gecmek istiyirum isi sıkı tutmak lazim canim.kanada canim siz? offf di mi ya iste hepsi para aslinda bakalim bizim doktor ne diyecek. yani guvendim doktora ya asilama derse giderim asilamaya sanki :) esim de asilamaya daha sicak bakiyor tup bebek cok pahali diye. Vallahi kendiliginden hamile kalanlar elindekininkiymetini bilmeli :)
ay bizde aynisi sigorta yok zaten karsilamiyor da. Asilamayi rahat yapariz ama simdi ne yalan soylim tup bebekte 3 lu paket almak hep daha iyi oluyor o zaman 2 uygulama parasina 3 uygulama aliyorsun. Ama tabiki ilkinde tutarsa para yanabilir. O yuzden bilmiyorum valla bakicaz once bir doktor ne diyecek. Esim asilamadan daha cok yana ama sperm sonuclari ne gosterir bilmiyorum hayirlisi. Ama nerdeyse 1 tup bebek fiyatina Turkiye de 3 tup bebek yaptirabilirsin. Ama iste Turkiyeye gidip gelmekte masraf isten izin almak vs. Neyse bakalim haftaya belli olucak hersey :) sizin 2. asilama di mi? HAdi bakalim insallah guzel sonuclar alirsiniz :)Uzak degilmisiz bende amerikadayim ny ta oturuyorum ve fiyatlar cok ucuk. Sigortamizda yok kendimiz oduyoruz herseyi ama sukur karsilayacak gucumuz var. Esimi asilamaya bole zor ikna ettim tup bebege nasil ederim bilmiyorum. O benden cok istiyor bebisi o yuzden belki cabuk ikna olur. Ara vermek istemiyorum hemen tup bebege gecmek istiyirum isi sıkı tutmak lazim canim.
Benim 25 kusur cikti canim, ama catlatma ignesi kullandigim icin cok saglikli bir deger degil. Bu ay asilama yaptirmayacagim icin 20.gun tekrar baktiricambiraz once geldim canim hemsire soldan yumurtlamis gibi gozukuyorsun dedi ama yumurta ne kadar buyuklukte fa;an bahsetmedi herhalde coktan catlamis yumurta :) cuma ya kan testi kaldi birtek ay insallah o da iyi cikar. Sen progesteronuna baktirmis miydin degerin kac cikmisti?
Zaten benim olmayacagi cok belliydi, bir umut yaptirdik asilamayi, asil bakalim tup bebek icin umutluyum canim. Insallah ne yolla olursa olsun guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamandaAh canim ben gordum senin olumsuz yorumunu elim varmadi mesaj yazmaya uzuntumden. Hangimiz verirsek hic sorun degil surdan bi kisi guzel haber versin bana cok guven verecek canim ya
Ole deme canim kaderin onune gecilmez. Bi bakarsin hic ummadigin amda cikmis gelmis bebisin. Bi daha umutsuz olma her neyi denersen dene umutsuzluga kapilma olur mu. Hadi tup bebekten iyi haberler al da bana da umit ol. Bende bu asilamam tutmazsa tup bebek istiyorum hayirlisi tabiZaten benim olmayacagi cok belliydi, bir umut yaptirdik asilamayi, asil bakalim tup bebek icin umutluyum canim. Insallah ne yolla olursa olsun guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamanda
Slm cnm senin test günün nezmn? Varmı belirti? İnşallah gebesindirOle deme canim kaderin onune gecilmez. Bi bakarsin hic ummadigin amda cikmis gelmis bebisin. Bi daha umutsuz olma her neyi denersen dene umutsuzluga kapilma olur mu. Hadi tup bebekten iyi haberler al da bana da umit ol. Bende bu asilamam tutmazsa tup bebek istiyorum hayirlisi tabi
ayy hayirli olsun diyelim insallah mutlu sona az kaldi senin icinKizlar tup bebek rapor isi tamamsadece imzalar eksik kaldi:) onlari da attirdim mi aldim raporu tup bebege yolculuk baslayacak insallah aralik basi:))
Yok canim umutsuz degilim de dr.lar bile bu sayiyla asilama tutmaz demisti, biz yine de oylesine yaptirdik cok umitlenmeden. O yuzden dedim canim:) insallah tupte umutluyum:) hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz en kisa zamandaOle deme canim kaderin onune gecilmez. Bi bakarsin hic ummadigin amda cikmis gelmis bebisin. Bi daha umutsuz olma her neyi denersen dene umutsuzluga kapilma olur mu. Hadi tup bebekten iyi haberler al da bana da umit ol. Bende bu asilamam tutmazsa tup bebek istiyorum hayirlisi tabi
Canim 3 asilama sarti olmadi bizde, sperm sayisi 5 milyon alti olunca direk rapor veriyorlar. Onun disinda rahim filmi, fsh,progesteron gibi kadinlarin aylik donguleri icinde istenen butun testler ve erkekten de bir tanesi rapor alinacak hastanede olmak kosuluyla 3 spermiyogram testi istiyorlar canim,biz bunlarin hepsini ozelde zaten yaptirmistik, bir tek hastanede spermiyogram verdik bir tane onun disinda da hicbir seye gerek kalmadi. Kolayca hallolduayy hayirli olsun diyelim insallah mutlu sona az kaldi senin icinbiseysorucam rapor icin hangi sartlar araniyor merak ediyorum
Şimdiden hayırlı olsun cnm :) çok heyacanlıyım inşallah çok gzl hbrler vereceksin, bende büyük ihtimal arkandayım tüp Bebek'le ilgili herşeyi an ve an senden öğrenmek çok güzel... Rabbim güldürsün yüzünüzüKizlar tup bebek rapor isi tamamsadece imzalar eksik kaldi:) onlari da attirdim mi aldim raporu tup bebege yolculuk baslayacak insallah aralik basi:))
Ah insallah canim hayirlisi hakkimizda. Bu asilamada hic zorlanmadim o yuzden tutmadi gibi hissediyorum ama bakalim cumaya belli olacak insallah son iki gun kaldiYok canim umutsuz degilim de dr.lar bile bu sayiyla asilama tutmaz demisti, biz yine de oylesine yaptirdik cok umitlenmeden. O yuzden dedim canim:) insallah tupte umutluyum:) hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz en kisa zamanda
Ah canim bende tik yok. Sabah degisik bi akinti vardi adet sandim ama simdilik bisey yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var. Cuma gunu testim iki gunum kaldi. Evde yapmak istemiyorum bu defa. Ama bi yandan da yapmak istiyorum bilemedim ne dersiniz kizlar?Slm cnm senin test günün nezmn? Varmı belirti? İnşallah gebesindir
Cumayı bekle cnm, yapıpta moralini bozma boşyere, kan testi en güvenilir ve şart ztn biliyorsun hiç aklını karıştırma.. Hayırlı hbrlerini bekliyoruz cnm :)Ah canim bende tik yok. Sabah degisik bi akinti vardi adet sandim ama simdilik bisey yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var. Cuma gunu testim iki gunum kaldi. Evde yapmak istemiyorum bu defa. Ama bi yandan da yapmak istiyorum bilemedim ne dersiniz kizlar?
Naptın cnm test yaptırdın mı?Benmde 13.gunum bugun iki gun sonra test yapcam dua edin
Evet canim merak ettim test sonucun ne oldu guzel haber ver bizeNaptın cnm test yaptırdın mı?
Inan is yerinden ogle arasina ciktim eczane bakiyodum test icin aman dedim bosver surda bir gun kaldi ertesi gun dr a gideceksin dedim geri dondum. Amin canim cumlemizin guzel haberlerini alalim insallah. Tekrar soracagim sanirim ama sizin durum neydi asilama denediniz mi?Cumayı bekle cnm, yapıpta moralini bozma boşyere, kan testi en güvenilir ve şart ztn biliyorsun hiç aklını karıştırma.. Hayırlı hbrlerini bekliyoruz cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?