aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Uzak degilmisiz bende amerikadayim ny ta oturuyorum ve fiyatlar cok ucuk. Sigortamizda yok kendimiz oduyoruz herseyi ama sukur karsilayacak gucumuz var. Esimi asilamaya bole zor ikna ettim tup bebege nasil ederim bilmiyorum. O benden cok istiyor bebisi o yuzden belki cabuk ikna olur. Ara vermek istemiyorum hemen tup bebege gecmek istiyirum isi sıkı tutmak lazim canim.

ay bizde aynisi sigorta yok zaten karsilamiyor da. Asilamayi rahat yapariz ama simdi ne yalan soylim tup bebekte 3 lu paket almak hep daha iyi oluyor o zaman 2 uygulama parasina 3 uygulama aliyorsun. Ama tabiki ilkinde tutarsa para yanabilir. O yuzden bilmiyorum valla bakicaz once bir doktor ne diyecek. Esim asilamadan daha cok yana ama sperm sonuclari ne gosterir bilmiyorum hayirlisi. Ama nerdeyse 1 tup bebek fiyatina Turkiye de 3 tup bebek yaptirabilirsin. Ama iste Turkiyeye gidip gelmekte masraf isten izin almak vs. Neyse bakalim haftaya belli olucak hersey :) sizin 2. asilama di mi? HAdi bakalim insallah guzel sonuclar alirsiniz :)

Benim 25 kusur cikti canim, ama catlatma ignesi kullandigim icin cok saglikli bir deger degil. Bu ay asilama yaptirmayacagim icin 20.gun tekrar baktiricam

Ah canim ben gordum senin olumsuz yorumunu elim varmadi mesaj yazmaya uzuntumden. Hangimiz verirsek hic sorun degil surdan bi kisi guzel haber versin bana cok guven verecek canim ya
Zaten benim olmayacagi cok belliydi, bir umut yaptirdik asilamayi, asil bakalim tup bebek icin umutluyum canim. Insallah ne yolla olursa olsun guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamanda

Zaten benim olmayacagi cok belliydi, bir umut yaptirdik asilamayi, asil bakalim tup bebek icin umutluyum canim. Insallah ne yolla olursa olsun guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamanda
Ole deme canim kaderin onune gecilmez. Bi bakarsin hic ummadigin amda cikmis gelmis bebisin. Bi daha umutsuz olma her neyi denersen dene umutsuzluga kapilma olur mu. Hadi tup bebekten iyi haberler al da bana da umit ol. Bende bu asilamam tutmazsa tup bebek istiyorum hayirlisi tabi

Slm cnm senin test günün nezmn? Varmı belirti? İnşallah gebesindir

Kizlar tup bebek rapor isi tamam sadece imzalar eksik kaldi:) onlari da attirdim mi aldim raporu tup bebege yolculuk baslayacak insallah aralik basi:))
ayy hayirli olsun diyelim insallah mutlu sona az kaldi senin icin biseysorucam rapor icin hangi sartlar araniyor merak ediyorum

Yok canim umutsuz degilim de dr.lar bile bu sayiyla asilama tutmaz demisti, biz yine de oylesine yaptirdik cok umitlenmeden. O yuzden dedim canim:) insallah tupte umutluyum:) hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz en kisa zamanda

C
ayy hayirli olsun diyelim insallah mutlu sona az kaldi senin icin biseysorucam rapor icin hangi sartlar araniyor merak ediyorum
Canim 3 asilama sarti olmadi bizde, sperm sayisi 5 milyon alti olunca direk rapor veriyorlar. Onun disinda rahim filmi, fsh,progesteron gibi kadinlarin aylik donguleri icinde istenen butun testler ve erkekten de bir tanesi rapor alinacak hastanede olmak kosuluyla 3 spermiyogram testi istiyorlar canim,biz bunlarin hepsini ozelde zaten yaptirmistik, bir tek hastanede spermiyogram verdik bir tane onun disinda da hicbir seye gerek kalmadi. Kolayca halloldu

Kizlar tup bebek rapor isi tamam sadece imzalar eksik kaldi:) onlari da attirdim mi aldim raporu tup bebege yolculuk baslayacak insallah aralik basi:))
Şimdiden hayırlı olsun cnm :) çok heyacanlıyım inşallah çok gzl hbrler vereceksin, bende büyük ihtimal arkandayım tüp Bebek'le ilgili herşeyi an ve an senden öğrenmek çok güzel... Rabbim güldürsün yüzünüzü

Yok canim umutsuz degilim de dr.lar bile bu sayiyla asilama tutmaz demisti, biz yine de oylesine yaptirdik cok umitlenmeden. O yuzden dedim canim:) insallah tupte umutluyum:) hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz en kisa zamanda
Ah insallah canim hayirlisi hakkimizda. Bu asilamada hic zorlanmadim o yuzden tutmadi gibi hissediyorum ama bakalim cumaya belli olacak insallah son iki gun kaldi

Slm cnm senin test günün nezmn? Varmı belirti? İnşallah gebesindir
Ah canim bende tik yok. Sabah degisik bi akinti vardi adet sandim ama simdilik bisey yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var. Cuma gunu testim iki gunum kaldi. Evde yapmak istemiyorum bu defa. Ama bi yandan da yapmak istiyorum bilemedim ne dersiniz kizlar?

Cumayı bekle cnm, yapıpta moralini bozma boşyere, kan testi en güvenilir ve şart ztn biliyorsun hiç aklını karıştırma.. Hayırlı hbrlerini bekliyoruz cnm :)

Hayırlı akşamlar hanımlar.bayadir aranizdayim ama yazmadım bu.zamana kadar , geçen ay aşılama yaptırdım ilaçsız tutmadi rahim filmi hormon tahlilleri temiz spermiyogram da çok.iyi hiçbir sorun yok ama olmuyor bu ay menogon a başladık 3 toz.3 su olmak üzere 3 kutu bitirdim 3 yumurtam oluşmuş yarın ovitrelle vurulacam cumada öğleden sonra 15.30/ da aşılama olacam

Cumayı bekle cnm, yapıpta moralini bozma boşyere, kan testi en güvenilir ve şart ztn biliyorsun hiç aklını karıştırma.. Hayırlı hbrlerini bekliyoruz cnm :)
Inan is yerinden ogle arasina ciktim eczane bakiyodum test icin aman dedim bosver surda bir gun kaldi ertesi gun dr a gideceksin dedim geri dondum. Amin canim cumlemizin guzel haberlerini alalim insallah. Tekrar soracagim sanirim ama sizin durum neydi asilama denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…