Hadi hayirlisi olsun insallah bende cuma gunu asilama sonucumu ogrenecegim :) ama sana tavsiyem ne olur cok kendini dinleme asilamayi unut normal hayatina devam et. Ben bu defa ole yaptim zaman nasil gecti anlamadim. Agrim bile olmadi. Gecen ay kendimi dinleyip bir suru sorun cikardim kendi kendimeHayırlı akşamlar hanımlar.bayadir aranizdayim ama yazmadım bu.zamana kadar , geçen ay aşılama yaptırdım ilaçsız tutmadi rahim filmi hormon tahlilleri temiz spermiyogram da çok.iyi hiçbir sorun yok ama olmuyor bu ay menogon a başladık 3 toz.3 su olmak üzere 3 kutu bitirdim 3 yumurtam oluşmuş yarın ovitrelle vurulacam cumada öğleden sonra 15.30/ da aşılama olacam
2 başarısız aşılama cnm, bu ay dinleniyorum korunmasız ilişki yanı, bu ay gebe kalamaz isem tüp bebeğe geçiş yapacam.. Eşimin sonuçları çok iyi bende pco varInan is yerinden ogle arasina ciktim eczane bakiyodum test icin aman dedim bosver surda bir gun kaldi ertesi gun dr a gideceksin dedim geri dondum. Amin canim cumlemizin guzel haberlerini alalim insallah. Tekrar soracagim sanirim ama sizin durum neydi asilama denediniz mi?
Ah hatirladim canim bende de pco var esimin degerleride kotundegilmis doktor ole dedi. Sizler sanslisiniz tum tahlil sonuclariniz elinizde bize burda hic dr degerleri solemedi hep iyi veya kitu diye degerlendirdi o kadar. Bende turmazsa diger ay tul bebek dusunuyorum. Bu arada senin yumurtlamada problem yok mu canim. Biz dinlensek bile deneyemeyiz ilacsiz cunku yumurtam olmuyo ilac almazsam2 başarısız aşılama cnm, bu ay dinleniyorum korunmasız ilişki yanı, bu ay gebe kalamaz isem tüp bebeğe geçiş yapacam.. Eşimin sonuçları çok iyi bende pco varRabbim nzmn verirse o zmn kavuşacağız yavrularımıza...
Bende de yumurta tembelliği var onun için aşılamalarım bile iğne tedavisiyle oldu klomen bişe vücut tepki vermedi fakat üst üste okadar iğne alırsan kiste dönebiliyormuş o döllenmemiş yumurtalar malum iğne ile çok fazla yumurtan oluyor. Ben ilk aşılamadada 1 ay ara verdim regli olamadım tarlusal içtim söktürücü sonra tekrar başladım... Şimdi yine dinlenmedeyim bakalım neler bekliyor bizi...Ah hatirladim canim bende de pco var esimin degerleride kotundegilmis doktor ole dedi. Sizler sanslisiniz tum tahlil sonuclariniz elinizde bize burda hic dr degerleri solemedi hep iyi veya kitu diye degerlendirdi o kadar. Bende turmazsa diger ay tul bebek dusunuyorum. Bu arada senin yumurtlamada problem yok mu canim. Biz dinlensek bile deneyemeyiz ilacsiz cunku yumurtam olmuyo ilac almazsam
İnşallah olur canım umarım sende hayırlı sonuç alırsın cuma günü . iğne kullandinmi sen??Hadi hayirlisi olsun insallah bende cuma gunu asilama sonucumu ogrenecegim :) ama sana tavsiyem ne olur cok kendini dinleme asilamayi unut normal hayatina devam et. Ben bu defa ole yaptim zaman nasil gecti anlamadim. Agrim bile olmadi. Gecen ay kendimi dinleyip bir suru sorun cikardim kendi kendime
Bu ikinci asilamam , ilkinde iğne ilaç kullanmadim tek kendi oluşan yumurtama asilama yapildiİnşallah olur canım umarım sende hayırlı sonuç alırsın cuma günü . iğne kullandinmi sen??
Canim ben klomid gunde 3 tane bir hafta iciyorum ilac bittikten iki gun sonrada bi tane igne vuruyor doktor o igneden iki gun sonra yeterli boyuta geliyo bu seferde catlatma ignesini vuruyorlar. Ilactan sonraki igneyi vurmazlarsa yumurtam kayboluyorİnşallah olur canım umarım sende hayırlı sonuç alırsın cuma günü . iğne kullandinmi sen??
Slm benimde iki günüm kaldi insallah iyi sonuçlar aliriz bisi sormak istiyorum leke veya hafif kanaman oldumuZelihakagünüm st: 43496270 .!.:Ah insallah canim hayirlisi hakkimizda. Bu asilamada hic zorlanmadim o yuzden tutmadi gibi hissediyorum ama bakalim cumaya belli olacak insallah son iki gun kaldi
Anlam veremedim bi leke var adet olacakmisim gibi kahverengi bi leke ama cok az.hafif de agri oluyir arasira belimde ama hic sanmiyorum hamilelik oldugunu canim. Senin var mi bi leke veya bi belirti?Slm benimde iki günüm kaldi insallah iyi sonuçlar aliriz bisi sormak istiyorum leke veya hafif kanaman oldumu
Canim asla umutlandirmak istemem ama belk de yerlesme belirtisidir o :) sen gene icini rahat tut hep olumluyu dusun :)Anlam veremedim bi leke var adet olacakmisim gibi kahverengi bi leke ama cok az.hafif de agri oluyir arasira belimde ama hic sanmiyorum hamilelik oldugunu canim. Senin var mi bi leke veya bi belirti?
Canim sizin en basta ki sperm sayisi mi 5 milyon yoksa asilama icin yikama sonrasi olan mi? Bir de cok sevindim raporu hemen halletmenize ya super sen bize umut olucaksin :) benim cuma kan tahlili var haftaya bugun de doktor randevusu :) ama benim hormonlar costu sanirim boyle icim daraliyor bazen biri merhaba dese batiyor :) of biran once gecse zaman su duygusal donem bitseC
Canim 3 asilama sarti olmadi bizde, sperm sayisi 5 milyon alti olunca direk rapor veriyorlar. Onun disinda rahim filmi, fsh,progesteron gibi kadinlarin aylik donguleri icinde istenen butun testler ve erkekten de bir tanesi rapor alinacak hastanede olmak kosuluyla 3 spermiyogram testi istiyorlar canim,biz bunlarin hepsini ozelde zaten yaptirmistik, bir tek hastanede spermiyogram verdik bir tane onun disinda da hicbir seye gerek kalmadi. Kolayca halloldu
Umutlanip sonra uzulmemek icin zaten olumlu dusunmuyorum cok fazla. Olmazsa hayirlisi diyip bekliyorum kizlar. Ama hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versinCanim asla umutlandirmak istemem ama belk de yerlesme belirtisidir o :) sen gene icini rahat tut hep olumluyu dusun :)
Benim lekelenmem gece gelmisti camasirim kahverengi leke seklindeydi akinti sandim ama degildi. Sonra bi daha gelmedi. Senin nasildi canim leke? Bi de doktor madem ole cagirsaydi kan testine hemen belli olmaz miydi ki? Heyecan yaptim azcikdaBen hic boyle olmamistim doktorumu aradim o da öyle söyledi :) ama cok sevinmek istemedim hayal krkligi cok kötü oluyo Rabbim en kisa zamanda o mutlulugu yasatsin hepimize
Valla canim biz yikama oncesi sonrasi hic 5 milyonu bile gormemistik daha once, asilama yaptigimiz ay yani gecen ay yikama sonrasi 2 milyondu toplam sayi. Yani size muhtemelen asilama icin onay verilir. Bizim cok cok az.Canim sizin en basta ki sperm sayisi mi 5 milyon yoksa asilama icin yikama sonrasi olan mi? Bir de cok sevindim raporu hemen halletmenize ya super sen bize umut olucaksin :) benim cuma kan tahlili var haftaya bugun de doktor randevusu :) ama benim hormonlar costu sanirim boyle icim daraliyor bazen biri merhaba dese batiyor :) of biran once gecse zaman su duygusal donem bitse
Kizlar yani bosa sevindirmek istemem ama anlattiklariniz ayni yerlesme kanamasi gibi sanki:) insallah guzel haberler verirsiniz bize:)Benim lekelenmem gece gelmisti camasirim kahverengi leke seklindeydi akinti sandim ama degildi. Sonra bi daha gelmedi. Senin nasildi canim leke? Bi de doktor madem ole cagirsaydi kan testine hemen belli olmaz miydi ki? Heyecan yaptim azcikda
Ama iki gunum var teste o da oyle ssöyledi iki gune kadar adet olmazsan zaten teste belli olacaktir dedi benim once cok koyu kirmizi sonra kahverengi oldu bilmiyorum ya hayirlisi olsun ama bende olecem heyecandanBenim lekelenmem gece gelmisti camasirim kahverengi leke seklindeydi akinti sandim ama degildi. Sonra bi daha gelmedi. Senin nasildi canim leke? Bi de doktor madem ole cagirsaydi kan testine hemen belli olmaz miydi ki? Heyecan yaptim azcikda
Insallah allahm herkesin gonlundekini versin canimYummy33 .!.:Kizlar yani bosa sevindirmek istemem ama anlattiklariniz ayni yerlesme kanamasi gibi sanki:) insallah guzel haberler verirsiniz bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?