aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kizlar yani bosa sevindirmek istemem ama anlattiklariniz ayni yerlesme kanamasi gibi sanki:) insallah guzel haberler verirsiniz bize:)
Ay hadi bakalim cidden hangu tedavi secilicek o hile heyecan benim icin :) hayirlisi cabugu sagliklisi neyse o olsun hepimiz icin :)

Valla cnm benim önemli günlerim başlıyor, kısmetse bol bol calışma yapacağız inşallah gzl hbrler veririz ay sonunda.. Olmadı hep beraber tüp bebeğe başlıyoruz ztn
Hadi bakalim insallah canim, bu arada rapor cikarttik ya biz, konustum gidecegimiz yerle raporlu 5000'i bulacak ilaclar da icinde raporsuz 8000'i buluyor zaten. Ben raporla daha duser fiyat demistim ama neyse buna da sukur artik ne diyeyim

Hadi bakalim insallah canim, bu arada rapor cikarttik ya biz, konustum gidecegimiz yerle raporlu 5000'i bulacak ilaclar da icinde raporsuz 8000'i buluyor zaten. Ben raporla daha duser fiyat demistim ama neyse buna da sukur artik ne diyeyim
Cnm iğneler pahalı bende 4 kutu iğne var aşılamalarıda iğne ile yapmıştık, fazla yazmıştı raporlu 1000 tl ye aldım düşün, raporsuz 3500 tl miş iğneler... Bnmde rahat 6000 tl tutar diye düşünüyorum... Ben raporsuz yaptıracam inşallah gerek kalmaz kısmet artık cnm

asilama burda 850 dolar. ama eger uclu paket alirsam 1700 dolar, yani bir tanesi bedavaya geliyor. ama icinde ilaclar dahil degil. Sanirim eger benim yumurtlama normalse belki ilac kullanmayabilirim.
Eger tup bebege kalirsa isimiz embryo dondurmali 3 lu paket 30.000 dolar civarinda ilaclar dahil degil. Valla insallah doktorun onerecegi yontem ilk sefer de tutarda bizi hem maddi hem manevi zorlamaz. Hayirlisini diliyorum hepimiz icin. Insallah boyle topluca guzel haberlerimizi paylasiriz :)

Ne kdr guzl hamilesiniz bn korkuyrm adt blirtilerim bsladi 2 kasimda asilama oldm adt olacm die korkuym hmde ckkkk

Hayırlı hbrlerini bekliyorum cnm , inşallah güzel hbrlerle dönersin kaçta dr randevun?
Canim sabah sekizde butanin saatiyle ama turkiyede oglen 3 olmus oluyo randevum. Sadece kan alacaklar o saatte oglene dogruda arariz demislerdi bi oncekinde . Ama sanirim benim adetim geliyor gibi sabahi bulmaz gelir gibi hissediyorum. Hic sivilce cikmazdi sivilcem bile cikti

Ah canim F Ftm1217 sen adet tarihini biliyosun en azindan benim o bile belli degil cok duzensiz oldugu icin. Ne adet belirtisi ne hamislik belirtisi var bende. Bi sivilce cikti yuzumde goguslerim biraz agriyo yururken bile. Bi de ara sira kasiklarim agriyo ama cok kisa suruyor. Gecen sefer asilamadan 14 gun sonra adet olmustum bu defa da ole olursa sabaha gelecek demektir. Bakalim artik o gelmeden sonucu ogrenirim insallah

Bnmde hoc umidim yk ck krkuyrm adet gnum 15 kasim gcen ay oyle oldu yani 14 leke 15 kan sklinde 2 kasimda asilama tarihm adt blirtilerm var
Bu arada ilk asilama mi canim. Hic belli olmaz kimisi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi ayni oluyor diyor. Sabret bakalim elden baska bisey gelmiyo

İns glmez uzulme bnmde dznli deilki cok gun olarak atyo progstn kllndm o btince 4 5 gune olyrdm blrtiler bsladi olmaktn krkuyrm ins tutar hpimiznki yaaa ins ins

Evet ilk asilamam cnm snin ilk mi bgun kan tsti mi yotrcktn sperm syiniz kcti ymurta syiniz pko vrmi
Canim bizim ikinci asilamamiz sperm sayisi 38 milyon bu ay cift yumurtam vardi ve bende pko var maalesef. Kan testim var bugun. Insallah hamileyizdir canim insallah

Evet adet basliyor ve kan testini simdi veriyorum bosu bosuna kizlar bu ay benden bu kadar diger aya kaldi umitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…