Moralim biraz bozuldu acikcasi, sans %40 dedi, esimin spermiyogramindan cok umitli degil,benim rezerv azalmis vs vs. acikcasi buraya gelmeden evvel daha moralliydim, umarim neticeyi etkilemez bu durumTamam cnm bnm moralini hep yüksek tut Hakkı'mızda hayırlısı senden hbr bekliyorum tatlım gecmiş olsun
canim benim hic mi hic moralini bozma lutfen. Esinden sadece bir tane sperme ihtiyac var. Senden de ne kadar yumurta toplanirsa o kadar iyi. Sadece moralini yuksek tut cunku hormonlar herseyden etkileniyor masallah. Tabiki sana tum riskleri anlaticak doktor cunku olmayinca hani doktora guvensizlik olmamasi icin. Yani sadece elbette %100 demicekler cidden bunda sans maalesef en iyi durumda bile %50. Sen tedavine basla umudunu yukselt. Sonucta bu kadar etkili bir yontem olmasa kac yillardir uygulamazlardi. ama isin icin de riskler var zaten. Ay bizim doktora kalsa anam hersey komplikasyon su ilacta boyle olur bu ilacta boyle olur. Eee hersey de var o risk maalesef. San lutfen icini ferah tut cok guzel haberlerini alicaz yummycim. Sen hepimize umut olucaksin. Ama tek hedefin olabildigince cok yumurta toplanmasi olsun :) gerisi hallolur inan :) sana kocaman kocaman kalpler sarilmalar yolluyorum canim benim <3Moralim biraz bozuldu acikcasi, sans %40 dedi, esimin spermiyogramindan cok umitli degil,benim rezerv azalmis vs vs. acikcasi buraya gelmeden evvel daha moralliydim, umarim neticeyi etkilemez bu durum
Merhaba ben 20 Kasım da aşılama yaptırdım aşılama anında kasigimda iğne batması gibi bişe oldu ve devam etti bi kaç gün ara ara şuanda 10 gunumdeyim çoğu zaman hafif ağrım oluyor 2 gün önce şeffaf bi akınti geldi bugün ise beyaz geldi test yapsam mi acaba ya negatif görüp üzülmek istemiyorum aralık 7 yi beklesem mi bilmiyorum ya öf acaba belirtisi akıntı mi
Etkilemez sen merak etme cnm... Rabbim şifamızı verecek cnm, olacak inanıyorum sende sıkma canını..Moralim biraz bozuldu acikcasi, sans %40 dedi, esimin spermiyogramindan cok umitli degil,benim rezerv azalmis vs vs. acikcasi buraya gelmeden evvel daha moralliydim, umarim neticeyi etkilemez bu durum
Cnm 14. Günü bekle, direk kan testi yaptır bence... Bende olumsuz 2 aşılama geçirdim çok iyi anlıyorum seni... Belirsizlik korku endişe... Rabbim şifanı versin cnmSlm arkadaşlar yeni üyeyim ama uzun süredir paylastiklarinizi takip ediyorum.23 kasımda 2. Asilamayi oldum.karnimin içi agriyormu biseylermi batıyor anlayamadım. Nolur bana akıl verin test yapmalimiyim 12 yıldır bekliyoruz
Canim benimmm moral oldun cok sagol valla. Bakalim bugun ilk ignemi vuruldum, hicbir yan etkisi olmadi simdilik cok sukur. İnsallah boyle devam eder, yalniz igneler cok pahaliymis tatlim ya, sigorta karsiladigi halde tanesine 90 tl odedim, 10 tane verdi ustelik. Demekki maksimum 10 gun surecek tedavi. Sen nasilsin canim? Bir gelisme var mi? Regl oldun mu? Bu arada dogum gunun ne zamandi canim ya?kacirdik mi yoksa bu telasta?canim benim hic mi hic moralini bozma lutfen. Esinden sadece bir tane sperme ihtiyac var. Senden de ne kadar yumurta toplanirsa o kadar iyi. Sadece moralini yuksek tut cunku hormonlar herseyden etkileniyor masallah. Tabiki sana tum riskleri anlaticak doktor cunku olmayinca hani doktora guvensizlik olmamasi icin. Yani sadece elbette %100 demicekler cidden bunda sans maalesef en iyi durumda bile %50. Sen tedavine basla umudunu yukselt. Sonucta bu kadar etkili bir yontem olmasa kac yillardir uygulamazlardi. ama isin icin de riskler var zaten. Ay bizim doktora kalsa anam hersey komplikasyon su ilacta boyle olur bu ilacta boyle olur. Eee hersey de var o risk maalesef. San lutfen icini ferah tut cok guzel haberlerini alicaz yummycim. Sen hepimize umut olucaksin. Ama tek hedefin olabildigince cok yumurta toplanmasi olsun :) gerisi hallolur inan :) sana kocaman kocaman kalpler sarilmalar yolluyorum canim benim <3
Bugun ilk ignemi yaptirdim canim, 300luk gonal f verdi, kendim yapicam bundan sonra, basit bir islem zaten. Sali gunu kontrole cagirdi, bakalim insallah ise yarar igneler de sali guzel sonuclar aliriz.10 tane yazmis igneyi canim. Muhtemelen 10 gun surecek tedavi, senin surec ne zaman baslayacak peki?Etkilemez sen merak etme cnm... Rabbim şifamızı verecek cnm, olacak inanıyorum sende sıkma canını..
Nasıl devam ediyor tedavin nzmn gideceksin bidaha dr A?
Valla tatlim iste ultrasonla bakti,oyle soyledi. Toplamda 9 folikul gordu, artik normal rezerv sahibi olanlarin 15-20 mi oluyor bilmiyorum ki. 9 yumurtadan 5-6 tane saglam yumurta toplamayi planliyorum dedi, bakalim hayirlisibir de yumurta rezervin azalmisi neye dayanarak soyledi hormon degerlerine mi?
Cnm bende Pzrtesi gidecem randevumu aldım ama regli olamadım söktürücü ile başlar büyük ihtimalle... Gonal f kullandım ben, onunla yumurtam gelişip aşılama yaptırmıştım... İnşaşlah Banada gonal f verir elimde hazır var çünkü... Hadi hayırlısı dozajın kac 150 ile mi başladın?Bugun ilk ignemi yaptirdim canim, 300luk gonal f verdi, kendim yapicam bundan sonra, basit bir islem zaten. Sali gunu kontrole cagirdi, bakalim insallah ise yarar igneler de sali guzel sonuclar aliriz.10 tane yazmis igneyi canim. Muhtemelen 10 gun surecek tedavi, senin surec ne zaman baslayacak peki?
Yok ya 300 verdi, benden cok umitsiz sanki drCnm bende Pzrtesi gidecem randevumu aldım ama regli olamadım söktürücü ile başlar büyük ihtimalle... Gonal f kullandım ben, onunla yumurtam gelişip aşılama yaptırmıştım... İnşaşlah Banada gonal f verir elimde hazır var çünkü... Hadi hayırlısı dozajın kac 150 ile mi başladın?
Yooo öle düşünme, aşılama yapan dr im bana demişti ki tüp bebekte dozajı fazla verecez daha çok yumurta oluşması için demişti... Bence fark yok yanıYok ya 300 verdi, benden cok umitsiz sanki dr
Ayy hadi bakalim o zaman hayirlisi diyelim canim. Buyusunler de yeterki kasik agrisina katlanirim dert degil o:) insallah canim pozitif olur da sonuc, senin de haberini hemen ardimdan alirizYooo öle düşünme, aşılama yapan dr im bana demişti ki tüp bebekte dozajı fazla verecez daha çok yumurta oluşması için demişti... Bence fark yok yanıyumuşlar büyümeye başlayınca kasık Ağrıların olacak cnm sakın ilaç alma biraz dayanacaksın okadar,gör bak bu ay bebişin gelecek
Amın cnm bnmmm... Hbrdar et benide bende senden destek alıyorumAyy hadi bakalim o zaman hayirlisi diyelim canim. Buyusunler de yeterki kasik agrisina katlanirim dert degil o:) insallah canim pozitif olur da sonuc, senin de haberini hemen ardimdan aliriz
Günaydın cnm, evet bende kısmetse bu ay başlayacam, dün negatif çıktı kan testim ama adet olamadım Pzrtesi ya bismillah deyip yeni dr umla görüşmeye gidecem... Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm..Y Yummy33 canim ya :) dogum gunum gecen haftaydi ama kutlamis kadar oldun hic merak etme hem gec kutlanmasi daha iyi o zaman dogum haftasi oluyor :) ben adet oldum hatta yeniden yumurtlama donemine geciyorum :) yarini izin aldik minik bir kacamak yapicaz esimle bana dogum gunu hediyesi aman kafamiz dagilsin biraz. Is mis cok bunalmistim bu aralar bazen lazim oyle. Ay ignelere basladin mi? ya ondan korkuyorum ben isteaciyor mu? ya ben kan verirken bile 5 kisi tutardi beni sonra ne zaman yurt disina ciktim malum naz yapacak kimse yok, kuzu kuzu gidip kan veriyorum ama onda bile ay dusununce bile canim aciyor. Yani Allah baska dert vermesin tabiki :) ya bak ne guzel tedaviye baslicaksin 10 gun sonra insallah transfer ve sonrasinda bize guzel haberleri vericeksin. bu arada doktor bize ilaclar 4000 dolar civarinda tutar dedi sen dusun artik. O yuzden insallah insallah ilkinde tutar ya da olabildigince cok yumurtamiz olurda dondurulcak yumurtalarimiz da olur sonrasi icin :) sali gunu kontrolun var di mi? Insallah guzel haberlerini alicaz. Bir de igne icin belli saatte mi yapman lazim yoksa gun icinde istedigin zaman yapabiliyor musun?
Kartanesi_26 canim senin de mi bu ay tup bebek tedavin var? Insallah senin de guzel haberlerini alicaz. bana umut olucaksiniz :)
Canim o zaman simdi kutlayalim bizde, dogum gunun kutlu mutlu olsun, insallah yeni yasinda kucagina bebisini alabilmen dilegiyle canim benim:) ignelerden korkma, bende yapi olarak cok nazli ve korkak bir tipimdir, ona ragmen hic acimadi, kucucuk bir igne, gobegine batiriyosun ama hic aci hissetmiyosun bile, belli bi saati var canim,bana oglen 2-3 arasi yapacaksin dedi. Yalniz dun oldum ya igneyi goguslerim falan simdiden sisti,adet oncesi vucut su toplar sisersin ya hani, bugun ayni oyleyim, memelerim elim ayagim her yerim sisti. Onun disinda bir sey yok, her sey yolunda gidecek insallah. Bana biraz dozu yuksek vermis yalniz, belki de ondandir,kime sorsam benden dusuk dozuY Yummy33 canim ya :) dogum gunum gecen haftaydi ama kutlamis kadar oldun hic merak etme hem gec kutlanmasi daha iyi o zaman dogum haftasi oluyor :) ben adet oldum hatta yeniden yumurtlama donemine geciyorum :) yarini izin aldik minik bir kacamak yapicaz esimle bana dogum gunu hediyesi aman kafamiz dagilsin biraz. Is mis cok bunalmistim bu aralar bazen lazim oyle. Ay ignelere basladin mi? ya ondan korkuyorum ben isteaciyor mu? ya ben kan verirken bile 5 kisi tutardi beni sonra ne zaman yurt disina ciktim malum naz yapacak kimse yok, kuzu kuzu gidip kan veriyorum ama onda bile ay dusununce bile canim aciyor. Yani Allah baska dert vermesin tabiki :) ya bak ne guzel tedaviye baslicaksin 10 gun sonra insallah transfer ve sonrasinda bize guzel haberleri vericeksin. bu arada doktor bize ilaclar 4000 dolar civarinda tutar dedi sen dusun artik. O yuzden insallah insallah ilkinde tutar ya da olabildigince cok yumurtamiz olurda dondurulcak yumurtalarimiz da olur sonrasi icin :) sali gunu kontrolun var di mi? Insallah guzel haberlerini alicaz. Bir de igne icin belli saatte mi yapman lazim yoksa gun icinde istedigin zaman yapabiliyor musun?
Kartanesi_26 canim senin de mi bu ay tup bebek tedavin var? Insallah senin de guzel haberlerini alicaz. bana umut olucaksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?