aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaslar ben daha öncede yazmıştım Kasım ayının 20 sinde aşılma yaptırdık bugün 16. Günüm ve 7sinde mens oluyorum bugün ayin 6 si ve idrar testi yaptım 2 çizgi ama silik bi şekilde çıktı ardından kan testi için hastaneye gittik ve beta 234 cikti yüksek değilmi daha 16.günüm ama yinede çok mutluyum

ay hadi bakalim. Insallah yarin doktorla gorusmen iyi gecer canim. Bilgilendirirsin bizi uzun mu kisa mi tedavi uygulayacaklar diye.

canim onun umitle umitsizlikle alakasi yok hepsi bunye isi. yani senin bunyene o lazimmis hic baskalarini bakip kendi moralini bozma cunku her insanda ayri. insallah hic bir yan etkin olmadan atlatirsin. Ben rahmimden minik bir kist aldirmistim 201o da o zaman simdi hatirlamiyorum ama bi hormon vermisti bana hap olarak!!! ama yani alt ust etmisti beni o kadar hassaslasmistim ki. biri merhaba dese aliniyodum demese aliniyodum dengem sasmisti ya. o yuzden umarin hic bir yan etkisi olmadan atlatiriz herseyi en basta da sen :) ama iste bunlar hep bunye meselesi :) sali gunu gidicektin degil mi doktora

ay ne guzel haber bu. masallah. Hayirli ugurlu olsun insallah sagliklica alirsiniz kucaginiza :)

ay ne guzel masallah. Hayirli ugurlu olsun insallah sagliklica kucagina alirsin :)

Canim valla ilk gun sislik oldu ama sonra normale dondum:) su an hicbir yan etki yok, ruh halim normal, sislik indi, tartida her zamanki gibiyim, arkadasimdayim ya surekli bebek seviyorum.hatta su an nobetteyim, besik salliyorum:) valla her sey yolunda simdilik, bakalim sali gunu dr ne diyecek, umarim benim folikuller yuzumu kara cikarmaz da buyumus olurlar

Ay ne guzel canim. Yok yok masallah cok iyi gecicek senin eminim. Ya benim bu sene disimden cok cektim. Simdi de 20 lik disim sanirim baski yapiyor siniri sikistiriyor. Ay yuzum
Gozum kulagim agzim nasil zonkluyor nasil bir agri anlatamam kac tane ilac aldim gecmiyor ya. Insallah yarin doktor bakar yoksa boyle cekilcek
Sey degil yani offf

Canim cok gecmis olsun, ceken bilir onu da valla. Fena agrisi, acil sifalar diliyorum. Haberlesiriz canim yine, cok gecmis olsun

Ayy Allah im herkese merhabalar arkadaşlar..cumartesi günü ilk aşılamami yaptırdım. Belirtileri neler ilk günler de bulantısı olan var mı ya da kasik ve bel ağrısı Rabbim inşallah isteyen herkese içinde de bana bu ay bebeğimiz nasip etsin çok umutluyum içim kıpır kıpır dua ediyorum hep inşallah olumludur

Y Yummy33 Kartanesi_26 kizlar nasil gecti doktor gorusmeleriniz?
Canim bana fena degil dedi. Takip edecek, yarin da gidiyorum dr.a, 6 yumurtam gelisiyor gibi gozukuyor bakalim insallah devam eder. Gerci dun arkadasimdan ablama gectim, bebis bana cok moral oluyodu orada kalirken, kotu seyler dusunmuyodum. Simdi 2 gundur aklim hep kotuye gidiyor, ya simdi gelismesi durduysa ya buyumezse vs gibi seyler dusunerek icimi sıktıgımı farkettim. Bir de her seye sinirleniyorum acaba ilaclar mi sebep oldu bilmiyorum sma. İnsallah olumsuz etkilemez bu durum yumurtalarimi

ay hadi bakalim. Istanbulda miydin canim sen? Valla biz listeye yazilmayi bekliyoruz. Ondan sonra mayisi bulur diyorlar ki bence hazirani bile bulucak cunku devlet odemeye aralikta baslicak diyolardi ama hala ses yok bence ocakta falan baslicak haliyle birkac ay aticak. Bu arada denemelere devam tabiki hazirana kadar bos durmayalim :) ama benim disim cokfena ya. ay bir bitmedi su dis derdimyani Allah baska dert vermesinde.Neyse pazartesi dis doktoruna gidicem orda artik ne yapicaksa yapsin ya

ay bu cok guzel haber canim. sen moralini yuksek tut sonucta 1 iyidir, 2 1 den iyidir, 3 2 den iyidir zihniyetiyle yaklasicaz olaya :) hormonlarin etkisi de olabilir canim.Oylesi durumlarda kendini kotu hissedince hemen de ay bunlar hormonlardan diye kendini mutlu edicek seyler yap ne bilim tv de ac sacma sapan bir sey izle sirf beynin baska birseye odaklansin diye. Ama eminim cok normal yani sonucta hormonlar degisiyor ya adet olurken bile oncesinde ayri sonrasinda ayri duygularda oluyoruz ya ahhh iste hep bu hormonlar. ama guzel olucak canim. guzel haberlerini bekliyorum doktordan sonra <3

Valla canim kayinvalidemle ciktik gezdik bugun, sinemaya falan gittik. Hava degisimi oldu, simdi de dedigin gibi yabanci komedi dizilerimden birini patlatirim, keyfime bakarim:) dusunmemeye calisiyorum.sonucta iyi bir seyler olacak sonunda insallah degil mi?:) insallah canim senin de bir an evvel islerin yoluna girer,bu arada tupu beklerken acaba asilama mi deneseniz bu arada? Sonucta esinin sperm sayisi asilama icin ideal.

ay ne guzel bir gun gecIrmissin kiskadim :) saka saka daha guzelleri olsun insallah :) ya asilamadan doktor hic bahsetmedi o yuzden hic girmekte istemedim acikcasi. hayirlisi ya once sizin guzel haberlerinizi alalim da bana da moral olsun :) tarih olarak ne zaman dusunuyorlar transferi.1 tane mi 2 tane mi yumurta transfer edilicekmis?

Canim hicbir sey belli degil daha,yumurta toplandiktan sonra belli olacakmis. Pzt sali gibi yumurta toplama islemi olacak sanirim. Bugun yine gittim dr.a, yumurtanin catlamasini engelleyici igneyi de ekledi tedaviye, bugun ilk kez onu da vurdum ama alerji yapti canim ya,gobegim sisti kizardi,telefon actim dr.un hastasi varmis cagri merkezi donus yapti olabilir alerjik reaksiyon yapiyor zaman zaman diye, dr donus yapmadi ama acikcasi onun bi arayip icimi rahatlatmasini beklerdim,sonucta bu igneyi yarin da yapicam

ay canim gecmis olsun ya. aman iste o kadar yogunlar ki biz de sekreter ve hemsire disinda kimseyle gorusmuyosun valla. o ilaclarda falan da hep hemsireler yardimci olucak herhalde. ay umarim canin acimiyodur gecmis olsun tekrardan

ay canim gecmis olsun ya. aman iste o kadar yogunlar ki biz de sekreter ve hemsire disinda kimseyle gorusmuyosun valla. o ilaclarda falan da hep hemsireler yardimci olucak herhalde. ay umarim canin acimiyodur gecmis olsun tekrardan
Yok canim ya,normalde acimiyor hele bugunku igneyi hemsire tarif etti,ben eve gelip vurdum. O kismi dert degil de alerjik reaksiyon kismi biraz can sıkıcı. Yarin da vurucam igne bir de, daha kotu olursa diye endise ediyorum ama yine bir ararim igneyi vurmadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…