canim ne yaptin vurdun mu igneyi insallah allerjik reaksiyonun azalmistir. haftasonu bol bol dinlenirsin esin ne zaman gelicek?Yok canim ya,normalde acimiyor hele bugunku igneyi hemsire tarif etti,ben eve gelip vurdum. O kismi dert degil de alerjik reaksiyon kismi biraz can sıkıcı. Yarin da vurucam igne bir de, daha kotu olursa diye endise ediyorum ama yine bir ararim igneyi vurmadan once
Canim kendi dr.uma danistim yine, bir sey olmaz dedi. Bu arada benim esim de dr, surekli sikistiriyor beni sakin kendin vurma git hastanede vurdur anaflaktik sok gelisebilir diye. beni korkuttu sakinlestirecegine,dogal olarak biraz gerildim acikcasi vuramadim kendim, saglik ocagina gittim,oradaki dr da ben vuramam alerjik reaksiyon gelismis simdi de gelismeyecegi garanti degil, gidin tam tesekkullu hastanede vurdurun dedi. Sinirim tepeme cikti,oradan da ciktim hastaneye gittim vurdurdum. Biraz saati gecti ama riske atmamis oldum en azindan. Bu arada gobegim yine sisti, kizardi. Bolgesel alerjiniz var dedi hastanedeki dr, esim de bu gece geliyor sukurler olsun. 1 hafta da izin aldi, neyseki yumurta toplama ve transferde yanimda olacak:) sen napiyosun canim? Var mi gelisme? Yumurtalama donemini gecirdin sanirim degil mi?canim ne yaptin vurdun mu igneyi insallah allerjik reaksiyonun azalmistir. haftasonu bol bol dinlenirsin esin ne zaman gelicek?
aslinda iyi olmus hastane de vurulman canim en azindan aklinda soru isareti kalmamistir. Yumurtlama donemim gecti canim 18 aralikta adet olmam lazim. gerci tutturduk mu onu da bilmiyorum cunku bu ay ovulasyon testi yapmadik. Sadece diger aylarda ki ovulasyon testine gore 4 aralikta yumurtlamam lazimdi. Sabahina birlikte olduk aksamina sulu asiri bir akintim geldi dedim herhalde yumurtam catladi. o yuzden ona guveniyorum. Bu arada asiri sivi akintim dun gece de geldi kacirmadim tabiki ama sanirim o akinti geldiginde artik yumurta catlamis oluyor degil mi? Ay aman zaten olacagi varsa olur :) bakalim hala sekreterin aramasini bekliyoruz sanirim devlet kapsamasi ocakta baslicak. Boylece insallah mayisa bize sira gelmis olur. Ay sizin de kavusmaniza cok sevindim. Insallah 2 kisi geldiniz 3 kisi donuceksiniz :)Canim kendi dr.uma danistim yine, bir sey olmaz dedi. Bu arada benim esim de dr, surekli sikistiriyor beni sakin kendin vurma git hastanede vurdur anaflaktik sok gelisebilir diye. beni korkuttu sakinlestirecegine,dogal olarak biraz gerildim acikcasi vuramadim kendim, saglik ocagina gittim,oradaki dr da ben vuramam alerjik reaksiyon gelismis simdi de gelismeyecegi garanti degil, gidin tam tesekkullu hastanede vurdurun dedi. Sinirim tepeme cikti,oradan da ciktim hastaneye gittim vurdurdum. Biraz saati gecti ama riske atmamis oldum en azindan. Bu arada gobegim yine sisti, kizardi. Bolgesel alerjiniz var dedi hastanedeki dr, esim de bu gece geliyor sukurler olsun. 1 hafta da izin aldi, neyseki yumurta toplama ve transferde yanimda olacak:) sen napiyosun canim? Var mi gelisme? Yumurtalama donemini gecirdin sanirim degil mi?
Canim ya simdi sen oyle dedin de ben panikledim, bu sabah su gibi akintim geldi, hic olmamisti daha once. Aklima da gelmedi degil hani folikul mu catladi acaba diye ama olabilir mi ki ya? Eger oyleyse butun emekler heba oluraslinda iyi olmus hastane de vurulman canim en azindan aklinda soru isareti kalmamistir. Yumurtlama donemim gecti canim 18 aralikta adet olmam lazim. gerci tutturduk mu onu da bilmiyorum cunku bu ay ovulasyon testi yapmadik. Sadece diger aylarda ki ovulasyon testine gore 4 aralikta yumurtlamam lazimdi. Sabahina birlikte olduk aksamina sulu asiri bir akintim geldi dedim herhalde yumurtam catladi. o yuzden ona guveniyorum. Bu arada asiri sivi akintim dun gece de geldi kacirmadim tabiki ama sanirim o akinti geldiginde artik yumurta catlamis oluyor degil mi? Ay aman zaten olacagi varsa olur :) bakalim hala sekreterin aramasini bekliyoruz sanirim devlet kapsamasi ocakta baslicak. Boylece insallah mayisa bize sira gelmis olur. Ay sizin de kavusmaniza cok sevindim. Insallah 2 kisi geldiniz 3 kisi donuceksiniz :)
Ay yok canim hic zannetmiyorum o kadar ilac nasil baskiliyodur. Normalde kacinci gununde yumurtluyorsun bugun kacinci gun? Doktor emin ol riski gorurdu oyle birse olsa. Lutfen icini rahat tut hersey cok guzel olucak insallah. Sonucta belki bir hormonun etkisinden oyle akinti gelmis olabilirCanim ya simdi sen oyle dedin de ben panikledim, bu sabah su gibi akintim geldi, hic olmamisti daha once. Aklima da gelmedi degil hani folikul mu catladi acaba diye ama olabilir mi ki ya? Eger oyleyse butun emekler heba olur
Ay yok canim hic zannetmiyorum o kadar ilac nasil baskiliyodur. Normalde kacinci gununde yumurtluyorsun bugun kacinci gun? Doktor emin ol riski gorurdu oyle birse olsa. Lutfen icini rahat tut hersey cok guzel olucak insallah. Sonucta belki bir hormonun etkisinden oyle akinti gelmis olabilir
Evet canim, ayni dedigin gibiymis. Verdigimiz hormonlardan dolayi akinti olur dedi, yumurtalar hala 15 mm.lerde, 2 gun daha kullanicam igneleri. Pzt kontrol, ama normalmis sikintili endiselenecek bir durum yok dedi. neyse canim, durumlar boyle gelismelerden haberdar ederimAy yok canim hic zannetmiyorum o kadar ilac nasil baskiliyodur. Normalde kacinci gununde yumurtluyorsun bugun kacinci gun? Doktor emin ol riski gorurdu oyle birse olsa. Lutfen icini rahat tut hersey cok guzel olucak insallah. Sonucta belki bir hormonun etkisinden oyle akinti gelmis olabilir
Ya ruyamda o kadar guzel bir cift cizgi cikmisti ki inanamazsin :) ay zaten ancak ruyalarda goruyorumEvet canim, ayni dedigin gibiymis. Verdigimiz hormonlardan dolayi akinti olur dedi, yumurtalar hala 15 mm.lerde, 2 gun daha kullanicam igneleri. Pzt kontrol, ama normalmis sikintili endiselenecek bir durum yok dedi. neyse canim, durumlar boyle gelismelerden haberdar ederiminsallah sende guzel haberler ver bize canim
Belli olmaz canim ya, her an gercek olabilir ruyalarin:) mayisa sartlama kendini, daha oncesi de olabilir, pozitif dusun hep, sansiniz var bence,hatta asilamada kesin olurdu gibi geliyor bana ama iste baska ulkede zor tabi bu isler.bu arada mantar hep sorun canim ya, antibiyotik kullandigim an bende de oluyor, ama neyseki cabuk geciyor, kolay tedavisi, bu arada benimde bugun kontrolum vardi, 8-9 folikul gelismis, bu gece catlatma ignesi vuracagim, crs sabah da yumurta toplama islemi yapilacak. Dr gayet iyi gordu durumumu, bakalim 8-9 folikulde kac tane iyi kalite yumurta cikacak crs belli olacak canim. En cok da ignelerin bitmesine seviniyorum:) bu gece son igne oleeey:)) gelismelerden haberdar ederim canim benim.Ya ruyamda o kadar guzel bir cift cizgi cikmisti ki inanamazsin :) ay zaten ancak ruyalarda goruyorumbenim adet kesin geliyor cunku o kadar hassaslastim ki dokunsalar agliyorum simdi discime geldim. Ay o da bana yuksek dozda antibiyotik verdi ve antibiyotik haliyle tum iyi bakterileri de oldurdugu icin mantar oldum ya bir de onunla ugras neyse bugun mantarin son fitili var bakalim artik bende malum cok fazla bir gelisme olmayacak mayisa kadar artik sizin guzel haberleriniz umut olucak bana :)
ay canim cok tesekkur ederim moralimi o kadar yukselttin ki :) insallah. ohh be bitiyor ignelerin ve insallah bu son ignendir. tum dualarim seninle olucak insallah 2016 ya cok guzel haberlerle gireceksiniz :) guzel haberlerini bekliyorum :)Belli olmaz canim ya, her an gercek olabilir ruyalarin:) mayisa sartlama kendini, daha oncesi de olabilir, pozitif dusun hep, sansiniz var bence,hatta asilamada kesin olurdu gibi geliyor bana ama iste baska ulkede zor tabi bu isler.bu arada mantar hep sorun canim ya, antibiyotik kullandigim an bende de oluyor, ama neyseki cabuk geciyor, kolay tedavisi, bu arada benimde bugun kontrolum vardi, 8-9 folikul gelismis, bu gece catlatma ignesi vuracagim, crs sabah da yumurta toplama islemi yapilacak. Dr gayet iyi gordu durumumu, bakalim 8-9 folikulde kac tane iyi kalite yumurta cikacak crs belli olacak canim. En cok da ignelerin bitmesine seviniyorum:) bu gece son igne oleeey:)) gelismelerden haberdar ederim canim benim.
Insallah canim benim ya!2016 bizim yilimiz olsun. Basinda ben, ardimdan da sen gel hemen guzel haberlerle:) haberleselim yine. opuyorum cok.ay canim cok tesekkur ederim moralimi o kadar yukselttin ki :) insallah. ohh be bitiyor ignelerin ve insallah bu son ignendir. tum dualarim seninle olucak insallah 2016 ya cok guzel haberlerle gireceksiniz :) guzel haberlerini bekliyorum :)
2 gün var aramızda bende 8 aralık da aşılama oldum. :) allah hakkımızda hayırlı olanı versinmerhaba ben yeni katıldım aranıza izmir de irenbe tüp bebek merkezinde 10 aralıkta aşılama yaptırdım doktorum refik bey bugun 6.gunum sorunumuz eşimin sperm hareketinin az olması varıkosel amelıyatı olduk once 6.gun ve göğüs sızısından başka belırtım yok bugun progestan 100 kullanıyorum ve folık asit Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah canım2 gün var aramızda bende 8 aralık da aşılama oldum. :) allah hakkımızda hayırlı olanı versin
Canim hamile kalanlar hiç bida dönüp yazmıyor.kızlar belirti hiç yaşamayıp hamile kalan var mıı
cok haklisin canim. Surda asilama icin bir bolumdaha var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/asilama-yontemleri-ve-tecrubelerimiz.490/Canim hamile kalanlar hiç bida dönüp yazmıyor.
Benim 22 23unde test zamanı.cok haklisin canim. Surda asilama icin bir bolumdaha var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/asilama-yontemleri-ve-tecrubelerimiz.490/
Belch orda daha cok konu hakkinda bilgi paylasiliyordur. Ben hic asilama yaptirmadigim ici forum yapamiyorum maalesefbu arada senin test gunun ne zaman?
ay hadi bakalim az kalmis insallah guzel haberlerini duyariz :)Benim 22 23unde test zamanı.
Inşallah canım benim. Ama ben az önce bi halt yedimay hadi bakalim az kalmis insallah guzel haberlerini duyariz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?