aşılama sonrası gebelik belirtileri...

ilk asilamaniz miydi sizin canim? Ya iste yapsak bir dert yapmasak bir dert. Asilama yaptirmanizin sebebi neydi? Biz de esimin morfolojisi cok dusuk, hareket ve sayi da sinirda. Kanada'da yasiyoruz biz. Burda devlet tup bebegi karsilamaya basladi o yuzden siraya girdik buyuk ihtimalle mayis ayinda direkt tup bebege baslicaz biz. Bakalim artik hayirlisi siz en azindan deniyorsunuz oyle dusun biz mayisa kadar beklicez bir de :)

Evet canım ilk aşılamam. Benim 1 tane oğlum var 7 yaşında. Grcen sene de 1 dusugum oldu bids olmadi.Eşim de Dr bende de sorun yok ama olmuyor. Sebepsiz infertilite yani bizimkisi.

Evet canım ilk aşılamam. Benim 1 tane oğlum var 7 yaşında. Grcen sene de 1 dusugum oldu bids olmadi.Eşim de Dr bende de sorun yok ama olmuyor. Sebepsiz infertilite yani bizimkisi.
anladim canim cok gecmis olsun. Insallah oglusuna bir kardes gelir en kisa zaman da. :) ikinci asilama ne zaman olucaksinizya da olucak misin?

yok hiç belirti kendimce belki çok az hislerim o da kendimi dinlediğimden oluyor belirti gibi cok erken 9.gün kafanı bunaltırsın sadece canım ama hayırlısı diyorum ya

BeBende belirti falan öyle belli değil sadece goguslerim sis ki o uzun aşılamanın 4. Gününden beri var. Hafif batma şişkinlik ama çok belirgin degil
sen de de belirti yok mu ins bana umut olursun ıkımızde güzel haberler veririz hayırlısı ile ben perşembe yaparım testi

gülçinyaman akıntı var mı yada hıc akıntın oldu mu benım yok
Benim baya var canım. Ama progesteron jel kullanıyorum ondandir bence. Benim bugün 10. Günüm. Kasiklarim çok dolu hissediyorum sadece.sende hiç bi şey yok mu. Bide ben asla haşlanmış yumurta yemezdim. 5 gündür her sabah yiyiyorum ve rafadan bide.

iyimiş belirtilerin progestan hap seklınde olandan kullanıyorum ben canım beyaz top gibi kasık ağrımda yok benim 8.gün canım

iyimiş belirtilerin progestan hap seklınde olandan kullanıyorum ben canım beyaz top gibi kasık ağrımda yok benim 8.gün canım
Bana jeli mi verdi. Daha önce bikaç yerde de okudum jel daha etkili diyorlar. Tabi ne derece dogrudur bilmiyorum. Sen kaçıncı günde test yapacaksın. Ben saliyi zor bekleyeceğim gibi geliyor

Y Yummy33 canim aklim hep sen de nasilsin umarim hersey yolundadir :)
Canim bilmiyorum yolunda mi yaa 7 yumurta topladilar, 6sinin kalitesi cok iyi cikti ama sadece ikisi dollendi. Bu arada benim progesteronum yuksek ciktigi icin tedaviyi ertelediler. 2 embriyoyu da dondurdular, acikcasi hic 5.gunu falan da beklemediler, bugun 2.gunuydu hemen dondurmuslar dr oyle istedi diye bizim daha yeni haberimiz oldu, benim okudugum kaynaklarda hep 5.gun dondurmanin iyi oldugu yaziyordu, simdi bir ay boyunca acaba cozduklerinde 5.gune kadar yasayacaklar mi stresi olacak. Ustelik sadece 2 tane yaa o kadar igne, o kadar hormon, yumurta toplama zaten bildigin ameliyat gibi, hicbir aci agri duymadim ama eve geldikten sonra 2 gun boyunca sanki ic organlarimi sokup parcalamislar gibi hareket ederken aci cektim,bugun hala aciyor ama azaldi sukur. Simdi de zaten moralim cok iyi degildi, bu habere de ayri bir uzuldum. Cunku su an dondurmayip bekleselerdi 5.gune kadar yasarlarsa yasarlardi,yasamazlarsa da kabullenirdik. Ama simdi onumuzdeki ay yine hormon haplari alip vucudumu hazirlayacagim o esnada yasamazlarsa o hormon takviyeleriyle ve bunca sıkıntı da cabasiyken her sey heba olacak ve cok buyuk hayal kirikligi yaratacak pozitif olmaya calissam da isler hic umdugum gibi gitmedi ustelik ikisini de cozecekler, atiyorum ikisi de 5.gune saglikli cikarsa da biri artik cozuldugu icin cope gidecek bunda da biraz klinigi sucluyorum, bize haber vermis olsalardi ayri ayri dondurun derdim, en azindan ilk ay tutmazsa digerini de 2.ay denerdik neyse canim ya cok iyi degilim acikcasi. Yanlis bir yer mi sectim diye de dusunmuyor degilim, kafam karisik ve pozitif olmaya calissam da uzgunum,hayal ettigim gibi olmadi hicbir sey bir daha ayni tedavi surecinden gecmek de istemiyorum

Ya canim ne desem bilemedim cidden ama en azindan iki yumurtan var suan icin. Biliyorum demesi kolay ama transfer icin moralini yuksek tut. Onun disinda hersey de cok haklisin cidden. Ya ben de carsamba adet olmam gerek olmadim. Ama ne gogus hassasiyeti, ne adet sivilcem ne siskinlik hic birsey yok. Ay acaba hamile miyim diye dusundum ama sonra aklima geldi ya o kadar antibiyotik kullandim, sonra mantar ilaci vs. sonra okudum cidden antibiyotik geciktiriyomus. Aman dedim oyle kafam da kuracagina test yapayim bari. Ve tabiki negatif. Ay o kadar negatif ki testte ki cizginin golgesi bile yok. Ustelik 4 gun gecikti ve benim adetim saat gibidir. Ya eczane dolabina dondum yemin ederim. Bir de bekle ki simdi ne zaman adet olucam. Yani isyan etmicem ama bazen Allahin gucune gitmesin de neden ya diye sormuyor degilim. Ay valla keske yakinlarda olsaydikta birbirimize bir sarilip destek olsaydik

Belli olmaz tatlim,burada tup bebek oncesi ameliyat olmasi gereken bir arkadasin gebelik haberini aldim 3-4 gun once, ki onun imkansizdi hem tup bebek yaptirmasi gerekiyordu,ondan oncede rahim yapisi bozuktu onunla ilgili de ameliyat gecirecekti,imkansiz demis doktorlar normal yolla hamile kalmasi. Ama allahin isi iste hamile kaldi. O yuzden belli olmaz, testlere devam et belki daha yeni gebelik olusmustur testte cikmiyordur hatta kanda baktir birkac gun daha olmazsan ki sizin normal yolla ihtimal de var canim, esinin sayisi belki daha da yukseldi belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…