aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 2 gün oldu hiç bi değişiklik yok bende normal mi ki ilk aşılama bu hem heyecanlı hem endiseliyim

Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 2 gün oldu hiç bi değişiklik yok bende normal mi ki ilk aşılama bu hem heyecanlı hem endiseliyim
Benimde ilk asilamam benim ilk gün hafif şişkinlik sonra batma sonra kaşık da doluluk gaz falan diye gitti bugün 11. Günüm bitti. Herkes de farklı oluyormuş

Kızlar bugün 4 gün oldu bende hala hiç bi değişiklik yok gün geçtikçe umutsuzluğa kapiliyorum aranızda test yapıp güzel sonuç alan varmı kimse yorum yazmıyor

15 gün olmadan test yaptın sanırım çok Sevindim senin adına hamislerin duası kabul olur dua et bende sana aynı haberi verebileyim ilk aşılama da mı tuttu

ay arkadasin adina cok sevindim ya. cokmutlu oluyorum cidden boylesi haberlere. Ben de hala ne gelen var ne giden. Yarin sabah test yapicam ama negatif cikicak biliyorum cunku 1 tane bile belirtim yok. Adet sivilvem de cikti ay hayir adet olsam da rahatlasam. Synthroid diye bir hap kullaniyorum tiroid icin o adet gecikmesi yapiyormus. Benim ki herhalde ondan. Yarin test yapip sonra doktoru aricam. Ay saat gibi duzenim alt ust oldu

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :) sıkma canını hiç belli olmaz sonucu alınca haber et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…