Benimde ilk asilamam benim ilk gün hafif şişkinlik sonra batma sonra kaşık da doluluk gaz falan diye gitti bugün 11. Günüm bitti. Herkes de farklı oluyormuşMerhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 2 gün oldu hiç bi değişiklik yok bende normal mi ki ilk aşılama bu hem heyecanlı hem endiseliyim
Benim de çok ümitli olduğum söylenemez hani. Insallah tutar ikimizinkideİşallah hayirlisiyla olur bende şişkinlik falan da yok ya çok umitsizim
Benim de çok ümitli olduğum söylenemez hani. Insallah tutar ikimizinkide
Bence erkenden yaptırma. Bekliyoruz artık nasip. Haber ederimBen dayanamazdim 10.gun kan testi yapmayı düşünüyorum haber ver mutlaka ogrenince
Evet jeli ni kullanıyorum ben.Gulcinyaman sen pregeston kullanıyormusun
Yok kendin kullanma sakin. Benim doktora sormuştum ne için diye bide bi kaç yerde okudum bebeğin tutulmasına yardimciymis. Doktorun gerek görseydi verirdi bence mutlakaYa bana ne hap ne jel yazmadi normal mi ki kendim alsammi acaba
Kızlar bugün 4 gün oldu bende hala hiç bi değişiklik yok gün geçtikçe umutsuzluğa kapiliyorum aranızda test yapıp güzel sonuç alan varmı kimse yorum yazmıyor
Evet canım bugün 13. Günüm. Değer 31.14 çıktı. Allahım dileyip isteyen herkes e versin15 gün olmadan test yaptın sanırım çok Sevindim senin adına hamislerin duası kabul olur dua et bende sana aynı haberi verebileyim ilk aşılama da mı tuttu
gozun aydin canim :)Evet canım bugün 13. Günüm. Değer 31.14 çıktı. Allahım dileyip isteyen herkes e versin
ay arkadasin adina cok sevindim ya. cokmutlu oluyorum cidden boylesi haberlere. Ben de hala ne gelen var ne giden. Yarin sabah test yapicam ama negatif cikicak biliyorum cunku 1 tane bile belirtim yok. Adet sivilvem de cikti ay hayir adet olsam da rahatlasam. Synthroid diye bir hap kullaniyorum tiroid icin o adet gecikmesi yapiyormus. Benim ki herhalde ondan. Yarin test yapip sonra doktoru aricam. Ay saat gibi duzenim alt ust olduBelli olmaz tatlim,burada tup bebek oncesi ameliyat olmasi gereken bir arkadasin gebelik haberini aldim 3-4 gun once, ki onun imkansizdi hem tup bebek yaptirmasi gerekiyordu,ondan oncede rahim yapisi bozuktu onunla ilgili de ameliyat gecirecekti,imkansiz demis doktorlar normal yolla hamile kalmasi. Ama allahin isi iste hamile kaldi. O yuzden belli olmaz, testlere devam et belki daha yeni gebelik olusmustur testte cikmiyordurhatta kanda baktir birkac gun daha olmazsan ki sizin normal yolla ihtimal de var canim, esinin sayisi belki daha da yukseldi belli mi olur
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :) sıkma canını hiç belli olmaz sonucu alınca haber et bize deay arkadasin adina cok sevindim ya. cokmutlu oluyorum cidden boylesi haberlere. Ben de hala ne gelen var ne giden. Yarin sabah test yapicam ama negatif cikicak biliyorum cunku 1 tane bile belirtim yok. Adet sivilvem de cikti ay hayir adet olsam da rahatlasam. Synthroid diye bir hap kullaniyorum tiroid icin o adet gecikmesi yapiyormus. Benim ki herhalde ondan. Yarin test yapip sonra doktoru aricam. Ay saat gibi duzenim alt ust oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?