aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bnde de hiç belirti yok senin kaç gün oldu aşılama yaptıralı canım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :) sıkma canını hiç belli olmaz sonucu alınca haber et b

Kan testi verseydin bi hemen ümitsizliğe kapılma allah büyük bende 4 gün oldu hala benimde belirtim yok

Canim icime hamileymissin gibi doguyor nedense ya, beni de haberdar et sonuctan

Canim icime hamileymissin gibi doguyor nedense ya, beni de haberdar et sonuctan
ay canim benim. icin iyi ya ondan iyisi doguyordur :) ama yok dun adet oldum. zaten adet sivilcemin cikmasindan belliydi.Son birkac aydir yuzumde kocaman dinazor yumurtasi gibi sivilce cikiyor. Bodyshoptan cay agaci yagi aldim biraz kurutsun diye. ergenlikte cikmayan sivilce simdi cikiyor :) gerci doktorun sekreterini arayip sordum bakalim insallah ararlar bugun. Bu ay kesin yumurtlama testi yapicam ki bileyim ne zaman yumurtluyorum :) sen nasilsin transferin ne zaman olucak? insallah hersey yolundadir.

Canim ben beklemedeyim simdi, adet olduktan sonra bir hap verdi onu kullanicam bi 10 gun,sonra insallah bebislerimiz yasarsa transfer olacak. Adetim de yilbasinda, daha cok zaman var anlayacagin:) bende bahaneyle biraz kilo veririm,spor yaparim,saglikli beslenirim bu sure icinde diyorum. Dondum zaten artik evime, bakalim hayirlisi canim ya hepimiz icin

Slm arkadaşlar.. Aşılama ücreti ne kadar aşağı yukarı bilgi verir misiniz

ay hadi insallah canim ya guzel haberlerini bekliyorum dort gozle :) bizde yarin noel tatili basliyor ohh be isbitiyor :) ama sali gene is basi sonra cuma tekrar tatil :)

ay hadi insallah canim ya guzel haberlerini bekliyorum dort gozle :) bizde yarin noel tatili basliyor ohh be isbitiyor :) ama sali gene is basi sonra cuma tekrar tatil :)
Ohh super tatilin tadini cikar tatlim. Bosver bu sure icinde dusunup dusunup stres yapmayalim. Ben oyle yapacagim valla:) tam kafa dinlemelik bir 20 gun hayal ediyorum:) insallah guzel olur da her sey,bu kadar bekledigimize deger be canim

Ohh super tatilin tadini cikar tatlim. Bosver bu sure icinde dusunup dusunup stres yapmayalim. Ben oyle yapacagim valla:) tam kafa dinlemelik bir 20 gun hayal ediyorum:) insallah guzel olur da her sey,bu kadar bekledigimize deger be canim
ay aynen canim cok dogru soyledin. Kafa dinlemek lazim cidden. 20 hem kisa hem uzun ama ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. Hem bence yenilik iyidir. Gor bak yeni yil tum dileklerimizi gerceklestiricek insallah. 2016 bizlerin yili olucak

Mrb cnm benim aşılama 450 tl yi buldu
Slm arkadaşlar.. Aşılama ücreti ne kadar aşağı yukarı bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…