- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
Ins bu sefer olcaktr inaniyorum yeni yil bize mutluluk getrsinAh canim bizim yine ayni zamana denk gelmis asilamalar hemen hemen. Bende yarin sabah yaptiriyorum ucuncu asilamami. Hadi hakkimizda hayirlisi
Amin canim amin duamdasin. Haber et bana aradaIns bu sefer olcaktr inaniyorum yeni yil bize mutluluk getrsin
Asilaman yapildi miAmin canim amin duamdasin. Haber et bana arada
Evet canim Turkiye saatiyle oglen 3 sularinda yapildi bi saat kadar dinlendik gelsik birazda evde yattim. Bi kac gun bi is yapmayip yatmayi planliyorumAsilaman yapildi mi
Ah insallah canim insallah. Her namazdan sonra tek duam bu sefer tutmasi. Isteyen herkesin yuzunu guldursun Rabbim sevdigi kullari yuzu suyu hurmetineCok saol cnm ins olcak ikimizde guzel haberler veririz birbirimize
Ben ilk asilamamda cok agri cektm sanirim progestan inda etkisi coktu ama bu ikinci asilamamda yani hic agrim yok progestan verdiler ama kullanmadm baklm hayirlisi 7 ocakta test gunum ins tutmustr hepimiznde .Merhabalar
Ben de aşilama yaptırip sonuc bekleyenlerdenim. 9 ocakta test yapıcam. Yalnız surekli adet sancisına benzer sancım oluyor. Daha once de hamile kaldîm düsükle sonuclandi. Asilama sonrasi sürekli kasık agrisi ceken var mı?sanki adet olacakmışim gibi
Hayırlısı olsun hepimiz için. Allah isteyen herkese versin insallah. Hep böyle dua ediyorumBen ilk asilamamda cok agri cektm sanirim progestan inda etkisi coktu ama bu ikinci asilamamda yani hic agrim yok progestan verdiler ama kullanmadm baklm hayirlisi 7 ocakta test gunum ins tutmustr hepimiznde .
Amin canm aminHayırlısı olsun hepimiz için. Allah isteyen herkese versin insallah. Hep böyle dua ediyorum
Canim benimde ucuncu asilamam ilk ikide hic agrim olmadi asilamadan iki gun sonra bitti agri falan. Ama bu sefer sanci hala devam ediyor bende 11inde ogrenecegim sonucu. Bu ay ben progesteron aliyorum belkide ondandir bu ay ki sancilarMerhabalar
Ben de aşilama yaptırip sonuc bekleyenlerdenim. 9 ocakta test yapıcam. Yalnız surekli adet sancisına benzer sancım oluyor. Daha once de hamile kaldîm düsükle sonuclandi. Asilama sonrasi sürekli kasık agrisi ceken var mı?sanki adet olacakmışim gibi
Canim cok cok gecmis olsun. Uzme canini ne olur Allah saglik versin daha onumuzde bir omur var saglikli olalim yine deneriz ucunda olum yok. Hemen diger denemelerin hazirligina basla oraya odaklan. Uzme canini ne olurBende kan testi veremeden regl oldum cok uzgunum
Biliyor musun ben hamile oldugum ay da böyle sanci cekmistim. Hep adet olcam kasıklarım agriyo diyordum. Iste o ara hamileymisim. Ama aşilamayi yapan doktoruma msj attım bu agrilar cikolata kistim dolayisiyla olabilirmis. Allahtan ümit kesilmez. Umarım seninkiler de hamilelik ağrısıdirCanim benimde ucuncu asilamam ilk ikide hic agrim olmadi asilamadan iki gun sonra bitti agri falan. Ama bu sefer sanci hala devam ediyor bende 11inde ogrenecegim sonucu. Bu ay ben progesteron aliyorum belkide ondandir bu ay ki sancilar
Canim anlamadigim sey su ilk hamileliginizde mi belirtin oyleydi. Simdi ikinciye mi ugrasiyorsun?ama beni bi an olsun mutlu etti yazdigin Allah da seni mutlu etsin insallah hepimiz hamileyizdir ya. Benim daha asilamanin altinci gunu bugun o yuzden pek umutlanmak istemiyorumBiliyor musun ben hamile oldugum ay da böyle sanci cekmistim. Hep adet olcam kasıklarım agriyo diyordum. Iste o ara hamileymisim. Ama aşilamayi yapan doktoruma msj attım bu agrilar cikolata kistim dolayisiyla olabilirmis. Allahtan ümit kesilmez. Umarım seninkiler de hamilelik ağrısıdir
Canim benim 7inci gun bugun yani gecen pazar olmustum asilamayi. Kasiklarimda dolgunluk devam ediyor. Bu gecede goguslerimin ucu hassaslasmisti. Bir de su gibi biraz akintum var.Senin az kalmis haberi almana hadi guzel haberler verirsin insallahKizlar kacinci gununuz asilamada ve belirtiler nelerdr benn 11.ci gun bi belirti yok
Evet canım ilk hamileligimde bu belirtiler vardı. Ama 9 haftalıkken düşuk yaptım. Simdi ikinci icin ugrasıyorum.insallah hayırlısi olur hepimiz için. Mutlu ettigim icin mutlu oldumCanim anlamadigim sey su ilk hamileliginizde mi belirtin oyleydi. Simdi ikinciye mi ugrasiyorsun?ama beni bi an olsun mutlu etti yazdigin Allah da seni mutlu etsin insallah hepimiz hamileyizdir ya. Benim daha asilamanin altinci gunu bugun o yuzden pek umutlanmak istemiyorum
Merhabalar benim de 8. günüm. Belirtilerin benimkilerle aynı. Sinirlerim pek bozuk degil. Ama kasık agrisi cok sık idrar ve göguslerde hassasiyet aynı.hakkımızda hayırlısı olsunİyi günler arkadaşlar. Ben yeni üye oldum 23 aralıkta aşılama oldum.bugun 11.günüm günlerdir su gibi akintim var kasık ağrısı ve meme uçlarında hassasiyet var.çok sık idrara çıkıyorum ve sinirlerim bozuk bunlar normal mi ilaçların etkisi olabilir mi.yada hamilelik belirtileri olabilir mi.asilamayla hamile kalanlar yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?