aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ya bu belirtiler psikolojik mi yoksa gerçek mi insan anlayamiyorhayırlısı olur inşallah.11.gün test için erken mi sizce

Canim benim 7inci gun bugun yani gecen pazar olmustum asilamayi. Kasiklarimda dolgunluk devam ediyor. Bu gecede goguslerimin ucu hassaslasmisti. Bir de su gibi biraz akintum var.Senin az kalmis haberi almana hadi guzel haberler verirsin insallah
İns canm ben ilac kullanmiyorum belki ondan agri falan yoktr

Ya bu belirtiler psikolojik mi yoksa gerçek mi insan anlayamiyorhayırlısı olur inşallah.11.gün test için erken mi sizce
Bence erken yapma cikmayinca uzuluyo insan bekle gununu benimde bugun 11 bityi ama adetimi beklicem 1haftam var ins olmam ama test yapmicam

canim nasilsin nasil gidiyor. ben senden heyecanliyim :) kendi gunumu de senin gununude sayiyorum. namazimda hep aklimdasin inan ki. Allah daha fazla bekletmesin bizi insallah canim
Inan bende o sekildeyim herkese cok cok dua ediyorum aynn bende seni cok merak ediyorum nolcak dye bende hic belirti yok ya sadece hafif karin agrisi var o kadar ins uzulmeyizz yaaaa

Inan bende o sekildeyim herkese cok cok dua ediyorum aynn bende seni cok merak ediyorum nolcak dye bende hic belirti yok ya sadece hafif karin agrisi var o kadar ins uzulmeyizz yaaaa
Canim benim karin agrim falan kalmadi. Gece yatmadan once belim biraz agriyor o kadar. Ilk gunler cok umitliydim ama simdi pek umidim yok. Bugun progesteron testi yaptirdim. Bi sorun varsa arariz deiler aramadilar onda bi sorun yokmus demek ki darisi haftaya pazartesi guzel haberler almaya. Sen ne gunu test yapacaksin 2 gun kaldi sanirim senin

Ayn iki gun kaldi ama yapmicam adet tarihini beklicem belli olur zaten istemiyorum test yaptrip uzulmeyi bu arada moralini yuksek tut uzulme sakn etkilemesin seni hem zaten adetime 5 gun kaldi

Hem neden progesteron testi yaptrdnki ilac kullaniyomusn sen

Bugün aşılamam in 13.günü ve test yaptirdim hcg 1.20 çıktı sizce bu değer değişir mi

a
Ayn iki gun kaldi ama yapmicam adet tarihini beklicem belli olur zaten istemiyorum test yaptrip uzulmeyi bu arada moralini yuksek tut uzulme sakn etkilemesin seni hem zaten adetime 5 gun kaldi
aslinda pek umitlenmek istemiyorum o yuzden artik belirti falan beklemiyorum. hayirlisi olsun hakkimizda. duamdasin

a

aslinda pek umitlenmek istemiyorum o yuzden artik belirti falan beklemiyorum. hayirlisi olsun hakkimizda. duamdasin
Bende pek umitli değilim bi kac gun sonra ist gitcem bide koca kari ilaclarini denicem bi sure.ablamda oyle hamile kalmisti belki bende de olur dye ümit ediyorum

Bende pek umitli değilim bi kac gun sonra ist gitcem bide koca kari ilaclarini denicem bi sure.ablamda oyle hamile kalmisti belki bende de olur dye ümit ediyorum
Iyi yolculuklar canim sonucunu almadan yola cikma sakin. Ne olur ne olmaz. Ne tur koca kari ilaci deneyeceksin bana da tarif et bende uygulayayim bu ay tutmazsa. Ki tutmadi bence cunku hastalanacakmisim gibi belirtilerim var ve midem agriyor benim hep adetten once midem agrir

Yarin test gunum ama teste gtmeyi düşünmüyorum uzulmek istemiyorm..ist gidince bi baktrcam bakalm neyim varmis bide o kadnlar baksnlar bakalm kaybetcek neyim varki bende sen gibiyim umutsuzm kasik agrisndan baska agri hissetmiyorum ama ins ikimiznde bebegi tutunmustr dua ediyorum

İnşallah canım ya.bu söylediğin bana umit oldu.inşallah dediğin gibi olur.allah inşallah herkesin gönlünden geçeni versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…