Yok canim benim pazar gunu q4uncu gun pazartesi test yapilacak. Daha on gun oldu.Sen ne yaptinCnm nasilsn gitcekmisin yarin teste
Gtmicem teste üzülürüm diye korkuyorum yarin sabh orda olmam lazm ama istemiyorum yaYok canim benim pazar gunu q4uncu gun pazartesi test yapilacak. Daha on gun oldu.Sen ne yaptin
Yapma canim git belki mutlu olacaksin hic belli olmazGtmicem teste üzülürüm diye korkuyorum yarin sabh orda olmam lazm ama istemiyorum ya
güzel haberlerini bekliyoruz :)İnşallah canım ya.bu söylediğin bana umit oldu.inşallah dediğin gibi olur.allah inşallah herkesin gönlünden geçeni versin.
Yaptrmadm testi ama şuan yoldayim ist dogru adet gunume 3 gun kaldi olursam zaten belli olur korkuyorum yaptrmaya ne guzel aramizda hamile kalanlar var allah hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin bizide kucagi bos birakmasn insceylan89ridvan89 ne yaptin canim ciktin mi yola? test yaptin mi
canim gozun aydin.Allah saglikli dogurmayida nasip etsin. bende 27 aralikta 3uncu asilamami oldum bana bi umut oldun biraz. sizin sorun neydi neden asilama yapmistinizArkadaslar iyi geceler. Sevinçten duramadim sizlerle paylaşmak istedim 24 aralıkta 2.Asilamayi oldum ve sonucu bu akşam öğrendim pozitif allah herkeze yasatsin bu sevinci.
Hayirli olsn cnm ins dua et bize deArkadaslar iyi geceler. Sevinçten duramadim sizlerle paylaşmak istedim 24 aralıkta 2.Asilamayi oldum ve sonucu bu akşam öğrendim pozitif allah herkeze yasatsin bu sevinci.
Allah yol acikligi versin canim. ende haklisin sabret bakalim o zaman senin adet gununle ayni benim gunum. ben hemen 14uncu gun adet oluyorum asilamadan sonra. bu sefer test 15inci guna kaldi bakalim ne olacak buyuk ihtimalle hastalanmis olurum test gunuYaptrmadm testi ama şuan yoldayim ist dogru adet gunume 3 gun kaldi olursam zaten belli olur korkuyorum yaptrmaya ne guzel aramizda hamile kalanlar var allah hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin bizide kucagi bos birakmasn ins
Oyle deme ins bebegin karnindadr adet olmassn yani olmayiz insAllah yol acikligi versin canim. ende haklisin sabret bakalim o zaman senin adet gununle ayni benim gunum. ben hemen 14uncu gun adet oluyorum asilamadan sonra. bu sefer test 15inci guna kaldi bakalim ne olacak buyuk ihtimalle hastalanmis olurum test gunu
insallahh canim ama ben zaten bu sefer cok umutsuz yaptirdim. baska bir doktor buldum kendimi ona odakladim. tutmazsa bir kac ay bekleyip kendimi toplayip ona gidecegim bu sefer. onda da bi asilama dener tupe geceriz diye dusunuyoruz esimleOyle deme ins bebegin karnindadr adet olmassn yani olmayiz ins
yok canim bir kac dakika suruyor islem. spektekulum takip spermleri yumurtaya yakin yere birakiyor doktor islem bitiyor. biraz dinlenip cikiyosun. ihtimali sorarsan ben artik inanmiyorum asilamada basariya. keske direk tup bebek deneseydik diyorum hem zaman kaybi hem morelman yikimaşılama nası oluyo kızlar zormu bide çokmu yüksek gebelik şansı
daha hiç yaptırmadım ilaç tedavisi fayda vermezse heralde sıra aşılamaya gelecek bakalımyok canim bir kac dakika suruyor islem. spektekulum takip spermleri yumurtaya yakin yere birakiyor doktor islem bitiyor. biraz dinlenip cikiyosun. ihtimali sorarsan ben artik inanmiyorum asilamada basariya. keske direk tup bebek deneseydik diyorum hem zaman kaybi hem morelman yikim
eger durumun el verirse tupe gec hemen asilamada cok ucuz degil sonucta 3 kere asilamaya para dokecegine bi kere tupe dok parani. sorun ne canim sizde e tedavisi aliyorsundaha hiç yaptırmadım ilaç tedavisi fayda vermezse heralde sıra aşılamaya gelecek bakalım
turkiyedeki fiyatlari hic bilmiyrum canim. ben yurt disindayim. banada doktor acele etme normal yumurta takibiyle deneyin dedi ama esim calismaktan beni gormedi. bende asilamaya gecmek istedim bir an once keske tupe gecseydim. doktorlara kalsa bekle acele etme hersey yolunda diyip duruyorlar. bana ilk asilamamda da ikincidede doktor kesin tutacak dedi hep doktor ama sonuc husran simdi ucuncu husranimin sonucunu bekliyorum. artik umidim kalmadi inan. insallah hic bunlari denemeden hamile kalirsinaşılama ne kadar yumurta tembelliği galiba önemli bir sorun yok doktorlar iyi diyo bide psikolojik streste etkiliyo
inşallah cnm Rabbim hepimize nasip etsin senin sorunun neyditurkiyedeki fiyatlari hic bilmiyrum canim. ben yurt disindayim. banada doktor acele etme normal yumurta takibiyle deneyin dedi ama esim calismaktan beni gormedi. bende asilamaya gecmek istedim bir an once keske tupe gecseydim. doktorlara kalsa bekle acele etme hersey yolunda diyip duruyorlar. bana ilk asilamamda da ikincidede doktor kesin tutacak dedi hep doktor ama sonuc husran simdi ucuncu husranimin sonucunu bekliyorum. artik umidim kalmadi inan. insallah hic bunlari denemeden hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?