Pko var canim benim. Hakkimizdan hayirlisi olsun hepimizininşallah cnm Rabbim hepimize nasip etsin senin sorunun neydi
amin cnm kimse kalmamış herhalde burda bi sen bi benmiyiz nePko var canim benim. Hakkimizdan hayirlisi olsun hepimizin
Bende pko vardı. Bi kaç doktor degistirdim şimdi allaha şükürler olsun socanim gozun aydin.Allah saglikli dogurmayida nasip etsin. bende 27 aralikta 3uncu asilamami oldum bana bi umut oldun biraz. sizin sorun neydi neden asilama yapmistiniz
Hayirli olsn cnm ins
Dualarim sizinle allah herkeze nasip etsinHayirli olsn cnm ins dua et bize de
aynen bi sen bi ben kalmisiz herhalde buralarda. olsun yine gelir herkes yumurtlamadan bi hafta sonra :)amin cnm kimse kalmamış herhalde burda bi sen bi benmiyiz ne
Canim pzt tekrar gidiyorum istanbula, ayni gun kontrolum var, her sey yolundaysa transfer gunu belli olacak, tabi bebislerim yasarsa. Sen nasilsin? Her sey yolunda mi?
ay hadi canim insallah guzel haberlerini bekliyorum. Ne guzel bak tedaviye basladin sonuclanicak bile hayirlisiyla :) cok mutluyum senin adina. Biz de ayni canim. Ocaktan itibaren devlet karsilamaya baslamis. Biz de listeyiz bahar ayinda sizin ki olur dediler ama haliyle tam tarih vermiyorlar. Ama bahar ayi Mart, nisan, mayis. BEn kendimi mayisa gore ayarlim de mart nisan olursa supriz olsun :) gecen ay 1 hafta gecikmisti adetim. bu ayda erken yumurtladim. 10. gunde normalde 14-15. gunlerde yumurtluyorum. 14 ocak gibi adet olmam lazim. bakalim ya tutarsa diye her ay calismaya devam :) ama test falan yapmadigim icin kafam rahat :) adet geldiyse tutmamistir gozuyle bakiyorum :) hayirlisi diyelim. Pazartesi doktordan sonra haberdar et canim. Cok opuyorumCanim pzt tekrar gidiyorum istanbula, ayni gun kontrolum var, her sey yolundaysa transfer gunu belli olacak, tabi bebislerim yasarsa. Sen nasilsin? Her sey yolunda mi?
Hadi bakalim canim, hayirlisi olur insallah. Burada bir kadin dogumcu arkadasimla konustum dun, 6 milyon ve ustu sperm asilama siniriymis, normal yolla bile olasi bir ihtimalmis hareketlilik normalse. O yuzden denemeye devam, belki tupe gerek bile kalmaz canim ya. Normal yolla hamis olabilirsin nisan mayisa kadar belli mi olur:) haberdar ederim seni durumlardan. Cok cok opuyorumay hadi canim insallah guzel haberlerini bekliyorum. Ne guzel bak tedaviye basladin sonuclanicak bile hayirlisiyla :) cok mutluyum senin adina. Biz de ayni canim. Ocaktan itibaren devlet karsilamaya baslamis. Biz de listeyiz bahar ayinda sizin ki olur dediler ama haliyle tam tarih vermiyorlar. Ama bahar ayi Mart, nisan, mayis. BEn kendimi mayisa gore ayarlim de mart nisan olursa supriz olsun :) gecen ay 1 hafta gecikmisti adetim. bu ayda erken yumurtladim. 10. gunde normalde 14-15. gunlerde yumurtluyorum. 14 ocak gibi adet olmam lazim. bakalim ya tutarsa diye her ay calismaya devam :) ama test falan yapmadigim icin kafam rahat :) adet geldiyse tutmamistir gozuyle bakiyorum :) hayirlisi diyelim. Pazartesi doktordan sonra haberdar et canim. Cok opuyorum
Sagol canim :) ya asilamada da tup bebekte ki gibi igne kullaniliyo mu gobekten vs.? Ocak sonu doktorumla randevum var. o zaman aslinda konusucam adamla eger bize sira mayista falan gelicekse martta falan bir asilama deneyebilir miyiz diye. Ama bir yandan da ne kadar az ilac alirsam o kadar duzenim bozulmas diye dusunuyorum. Malum gecen ay geciktim bu ay erken yumurtladim bi kac aydir hic gogus hassasiyetim olmuyo ay dedim hormonlari bozdum mu acabaHadi bakalim canim, hayirlisi olur insallah. Burada bir kadin dogumcu arkadasimla konustum dun, 6 milyon ve ustu sperm asilama siniriymis, normal yolla bile olasi bir ihtimalmis hareketlilik normalse. O yuzden denemeye devam, belki tupe gerek bile kalmaz canim ya. Normal yolla hamis olabilirsin nisan mayisa kadar belli mi olur:) haberdar ederim seni durumlardan. Cok cok opuyorum
Canim ya bende senin gibi cok takiliyodum bu ilac olayina ama bizim bu kullandigimiz ilaclari cok uzun yillar kullanirsan sikinti yaratirmis, doktorumla konustum, bir iki ay ilac kullanmaktan hicbir sey olmaz endiselenme dedi. Ayrica asilamada da cok yumurta gelissin diye ilac kullaniliyor ama ben kullanmadim,kendi kendine gelisen tek yumurtamla denemistim asilamayi. Sor bi bakalim doktora, sorun sadece esindeyse asilamada sans yukselir heleki sperm sayisi 5 milyon ustuyse, bizde ikimizde de sorun vardi canim, benim rezervlerim de azalmis o yuzden asilama falan imkansizmis zaten bize, bosa denemisiz yani. Dedigim gibi sende sıkıntı yoksa normal yolla bile olur gibi geliyor banaSagol canim :) ya asilamada da tup bebekte ki gibi igne kullaniliyo mu gobekten vs.? Ocak sonu doktorumla randevum var. o zaman aslinda konusucam adamla eger bize sira mayista falan gelicekse martta falan bir asilama deneyebilir miyiz diye. Ama bir yandan da ne kadar az ilac alirsam o kadar duzenim bozulmas diye dusunuyorum. Malum gecen ay geciktim bu ay erken yumurtladim bi kac aydir hic gogus hassasiyetim olmuyo ay dedim hormonlari bozdum mu acaba
Selam canim tabiki adete hazirlik yapiyorum yarin gelecek kendisi canim. Sen ne yaptin?zeliha75 slm cnm napiyosn nasilsn
Benmde yarn adet gunum bsey sorcam bu idrar testinde ikinci cizgi hemenmi cikiyo yoksa iki dakika sonramiSelam canim tabiki adete hazirlik yapiyorum yarin gelecek kendisi canim. Sen ne yaptin?
2 3 dakika sonra canim. Gordun mu yoksa ikinci cizgiyi :)Benmde yarn adet gunum bsey sorcam bu idrar testinde ikinci cizgi hemenmi cikiyo yoksa iki dakika sonrami
Gordum ama emin olamiyorum tam nette degil cok silikte degildi daha cok celiskiye dustum yarn belli olcak artk2 3 dakika sonra canim. Gordun mu yoksa ikinci cizgiyi :)
Canim gozun aydin simdiden. Emin ol tutmustur. Rabbim kan sonucunuda guzelce almayi nasip etsinGordum ama emin olamiyorum tam nette degil cok silikte degildi daha cok celiskiye dustum yarn belli olcak artk
Ins dedign gibi olur cnm seninde benimde ins tutunmustrCanim gozun aydin simdiden. Emin ol tutmustur. Rabbim kan sonucunuda guzelce almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?