Benden bu ay umit yok canim ama insallah senin yuzun guler bu ayIns dedign gibi olur cnm seninde benimde ins tutunmustr
Öyle deme canm bak inanki bende umitsizim ama bekliyorum iste ins ikimizde yarn birbirimize guzel haber veririz dua ediyorumBenden bu ay umit yok canim ama insallah senin yuzun guler bu ay
Yükselir canm stres yapma cok kafaya takma dahada yukselirAcil yardımcı olurmusunuz 12. Günümde 1.27 çıktı 15. Gün 5 çıktı sonuç yukselirmiki
Doktorumu aradım şimdi yok dedi adet olacaksın diyoYükselir canm stres yapma cok kafaya takma dahada yukselir
Yaaaaa uzuldum ama genelde yukselir ins sende de oyle olurDoktorumu aradım şimdi yok dedi adet olacaksın diyo
Hayirlisi canim benim sabah test yaptim bende adetim gelmeyince ama cok garip ikinci cizgi mesela yanlamasina olmasi gerekirken diklemesine cok silik cikti. Cok guldum testlerde bikti herhalde benden :)yarini bekliyorum bakalim ne olacakÖyle deme canm bak inanki bende umitsizim ama bekliyorum iste ins ikimizde yarn birbirimize guzel haber veririz dua ediyorum
Ikimizde ayni durumdayiz desene peki sancin falan varmi adet sancisi benm var ama ara araHayirlisi canim benim sabah test yaptim bende adetim gelmeyince ama cok garip ikinci cizgi mesela yanlamasina olmasi gerekirken diklemesine cok silik cikti. Cok guldum testlerde bikti herhalde benden :)yarini bekliyorum bakalim ne olacak
Benimde cok ara ara ama belim agriyor. Ay cildiracagim bugun gelmesi lazim normaldeIkimizde ayni durumdayiz desene peki sancin falan varmi adet sancisi benm var ama ara ara
Ins gelmez kirmizilar insallah yaa yarin ikimizde test yapalmmi artikBenimde cok ara ara ama belim agriyor. Ay cildiracagim bugun gelmesi lazim normalde
Benim gercekten umudum yok canim. Yatin kan tahlilim var zaten. Benim asilamadan sonra doktor adet gelsede yapio testi randevumu aldim. Ama gitmeden evde yaparim buyuk ihtimalle eger adet olmazsamIns gelmez kirmizilar insallah yaa yarin ikimizde test yapalmmi artik
Cok heyecanliyim ya benBenim gercekten umudum yok canim. Yatin kan tahlilim var zaten. Benim asilamadan sonra doktor adet gelsede yapio testi randevumu aldim. Ama gitmeden evde yaparim buyuk ihtimalle eger adet olmazsam
Canim sen rahat ol seninki tuttu ben oyle hissediyorum hem jikinci cizgiyide gordun.Cok heyecanliyim ya ben
Ya gördüm ama emin olamiyorum sanki heran hastalancakmisim gibi yaCanim sen rahat ol seninki tuttu ben oyle hissediyorum hem jikinci cizgiyide gordun.
Korkma canim hersey guzel olacak imsallah bebegin seninle insallahYa gördüm ama emin olamiyorum sanki heran hastalancakmisim gibi ya
Gecmis olsun canim. Vakti gelince tum engeller kalkar hic merak etme.Allah evladina guzel uzun omur versin. Uzulme bak en azindan tatmissin annelik duygusunu.Allah tatmayanlarada nasip etsin. Sanada ikinci yavrunu nasip etsinGeldi benimki hastalandım olmadı malesef ama doktorun hatası oldu benimki.vede vakti saati gelmemiş demekki. Bi oğlum var 5 yaşında oda ilk aşılama da tutmuştu.allah ona ömür versin insallah
Canim ne yaptin test yaptin mi ben yaptim negatif. Simdi kan testime gidiyorum bakalim onda da negatifi duyayimda tam emin olayimYa gördüm ama emin olamiyorum sanki heran hastalancakmisim gibi ya
Nasi ya ama adet olmadn dahaCanim ne yaptin test yaptin mi ben yaptim negatif. Simdi kan testime gidiyorum bakalim onda da negatifi duyayimda tam emin olayim
Ben daha yapmadm ya cesaret edemedmCanim ne yaptin test yaptin mi ben yaptim negatif. Simdi kan testime gidiyorum bakalim onda da negatifi duyayimda tam emin olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?