aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Acil yardımcı olurmusunuz 12. Günümde 1.27 çıktı 15. Gün 5 çıktı sonuç yukselirmiki

Öyle deme canm bak inanki bende umitsizim ama bekliyorum iste ins ikimizde yarn birbirimize guzel haber veririz dua ediyorum
Hayirlisi canim benim sabah test yaptim bende adetim gelmeyince ama cok garip ikinci cizgi mesela yanlamasina olmasi gerekirken diklemesine cok silik cikti. Cok guldum testlerde bikti herhalde benden :)yarini bekliyorum bakalim ne olacak

Hayirlisi canim benim sabah test yaptim bende adetim gelmeyince ama cok garip ikinci cizgi mesela yanlamasina olmasi gerekirken diklemesine cok silik cikti. Cok guldum testlerde bikti herhalde benden :)yarini bekliyorum bakalim ne olacak
Ikimizde ayni durumdayiz desene peki sancin falan varmi adet sancisi benm var ama ara ara

Geldi benimki hastalandım olmadı malesef ama doktorun hatası oldu benimki.vede vakti saati gelmemiş demekki. Bi oğlum var 5 yaşında oda ilk aşılama da tutmuştu.allah ona ömür versin insallah

Geldi benimki hastalandım olmadı malesef ama doktorun hatası oldu benimki.vede vakti saati gelmemiş demekki. Bi oğlum var 5 yaşında oda ilk aşılama da tutmuştu.allah ona ömür versin insallah
Gecmis olsun canim. Vakti gelince tum engeller kalkar hic merak etme.Allah evladina guzel uzun omur versin. Uzulme bak en azindan tatmissin annelik duygusunu.Allah tatmayanlarada nasip etsin. Sanada ikinci yavrunu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…