aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Cok uzuldm ya inan ki kendim olmuşum gibi yikildim ben testi dun yaptktan sonra attm ya ama ben hic ilac kullanmadm verdi ama almadm bilmiyorum ya durumun beni cok etkiledi
Ben artik biraktim asilama isini falan canim. Doktorada dedim artik gelmeyecegim diye. Cok morelim bozuk kac saat agladim dusundukcede agliyorum

Yapma boyle pes etme sakn sonuna kadar mücadele et ben olmasa bile mucadeleyi birakmicam sende oyle yap lutfen
Doktora gitmeyecegim bir sure canim ben kesin kararliyim cunku ilaclardan cok kilo aldim ve cok yoruldum. Biraz ari sutu falan deneyecegim hem vucudumu temizler. Spora baslayacagim tekrar. Biraz kafami dagitmam lazim kisacasi. Senin tutmustur canim Allahin izniyle. Sen benim gibi olma insallah bu ay mutlu haberi al bir an once

Peki canm ins bu ay kendinden olur senin bende bi kac gun gecikmeyi beklicem carsamba randevu aldm

Peki canm ins bu ay kendinden olur senin bende bi kac gun gecikmeyi beklicem carsamba randevu aldm
Hayirlisi canim hakkimda. Bisey soracagim ozel olmazsa siz asilamadan sonraki gunleri kendinizde degerlendirdiniz mi yoksa asilamadan sonra bi kac gun beklediniz mi? Bide ben unuttum senin sorun neydi neden asilama olmustun

Hayirlisi canim hakkimda. Bisey soracagim ozel olmazsa siz asilamadan sonraki gunleri kendinizde degerlendirdiniz mi yoksa asilamadan sonra bi kac gun beklediniz mi? Bide ben unuttum senin sorun neydi neden asilama olmustun
Asilama gunu haric dger gunleri gun asiri degerlendrdik iki defa benm sorunm yumurtaliklar buyumuyo catlamiyo sadece bunlar gozukuyo sorun olarak ama bu sefer tutmazsa doktor rahim filmi cekcez dedi ve tutmazsa doktora ayrica soracagim bi hesabim var catlatma ignemi asilamadan 5 dakika sonra vurdu neden dedim ben boyle yapiyorum dedi ama kime sordysam sacmalamis dedi

Vallahi bende cok sasirdim bak simdi. Bence sen kendin tutturmussun helal olsun. Benim esim asilamadan sonra denemiyor biraz sorunda bu bence. Ama bide sunu diyecegim benim doktorumda igneden sonra erken yapmaktan yanaydi 36 saatten once yapmak istiyorum diyodu demek ki var bir bildikleri

Asilama esnasinda hic kafama takmadm telefonumdan muzik dinliyodm o sirada ama dua mi da yaptm tabi sonra sinda catlatmayi vurdu yarm saatten sonra ewe gdince bi kac saat dinlendm ve normal hayatima dondum sonrasindada unuttum yani ona odaklanmadm hatta dugune gdp bayada oynadm progestanida almadm cunku cok agri yapiyodu artik gerisi rabbime kalmis belki olmustr belkide sadece bi gecikmedir

Olmustur canim Allahin izniyle merak etme sen cift cizgiyide gordun sonucta. Dua et bana da tek istegim senden duan

canim naptin nasil gecti doktorla gorusmen? Benim adet basliyor bugun. Bu arada benim yumurtlama bu ay erken olmustu o yuzden de ona gore erken oldum adeti. neyse hayirlisi. bu arada tiroid icin doktordan randevu aldim. 2 subatta gorusucez o zaman asilama isini sorucam bakalim ne diyecek.

Canim ya her sey yolundaymis,rahim transfere hazirmis ama tabi bu arada yine bir ton ilac verdi,cmt transfer olacak o gune kadar kullanmam gereken tam 7 cesit ilac var, cok yan etkisi oldu ilaclarin. Midem kotulesti, carpintim var, ates basmasi yasiyorum,sanki kafamda yangin var ama napalim bebeklerim yasasin da yeterki saglikla konsun da karnima raziyim her seye. Su an tek derdim bugun cozduler sanirim bidiklarimi, yasayacaklar mi stresiyle yasiyorum,bol dua ediyorum.insallah her sey yolunda gider

Canim benim insallah guzel haberlerini alicaz. Cidden Allah yardimcin olsun insallah emeklerine degicek. Hep diyorum ya once senin guzel haberini alicaz bana da moral olucak :) en azindan yalniz degilsin ailen yaninda ve iki kisi gelip uc kisi donuceksiniz (belki de 4) hep dualarimdasin. Cok cok opuyorum :)

zeliha75 slm canm ben test yaptrdm simdi sonucunu aldm sonuc POZITIF cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsn dua edin bana nolur dis gebelik falan olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…