- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
canimmm cok sevindim. Allah insallah kucagina da almayi nasip etsin canim benim. duamdasin. sende duanda unutma bak hamislerin duasi kabul olur :)zeliha75 slm canm ben test yaptrdm simdi sonucunu aldm sonuc POZITIF cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsn dua edin bana nolur dis gebelik falan olmasin
Inanki bugun hep dua ettim size hepinize ins bu duyguyu sizde yasarsinizcanimmm cok sevindim. Allah insallah kucagina da almayi nasip etsin canim benim. duamdasin. sende duanda unutma bak hamislerin duasi kabul olur :)
Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Çok sevindim canım. İsteyen herkese de nasip etsin yüce Rabbim.Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Allah razi olsun canim. Sana da sag salim yavrunu kucagina almayi nasip etsinInanki bugun hep dua ettim size hepinize ins bu duyguyu sizde yasarsiniz
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydınKizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Saol cnm darisi isteyenlern basiniza insHayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydın
Canım belirtilerin nelerdi ? Bende yarın test yaptıracağım. . .Saol cnm darisi isteyenlern basiniza ins
Sadece mide yanmasi dyebilirim senin için ins iyi sonuc olurCanım belirtilerin nelerdi ? Bende yarın test yaptıracağım. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?