aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim

Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim

Canimmmm beniimm gozun aydiinnn Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin sen gonlunu ferah tut nazar degmesiin masallahhhh cok sevindiimm

Hayirlisi olsun ya çok sevindim inşallah bebis sıkı sıkı tutunmustur.allah kucağına almayi da nasip etsin insallah

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Çok sevindim canım. İsteyen herkese de nasip etsin yüce Rabbim.

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözün aydın

Herkes ne alemde .aşılama yapanlar sonucu bekleyenler var mı. Allah herkese gönlündekini verir insallah

Selam kızlar bende pazartesi günü asilama yaptırdım..inşallah tutar..şimdi beklemedeyim ..

Kızlar asilama yapıldıktan sonra vajinal jel kullanıyorum bugün asilamam da 3. günüm deyim göğüsum de bir acı hassasiyet oluştu jel in etkisi mi dir???

Ben ilk asilamamda progestan kullanmistm tutmadı malesef ama ikincide yine progestan verdi ben bu bu defa kullanmadm sıkıntı da yasamadm sukurler olsnki rabbim sizlerinde gonlune göre versin

mrb.arkadaşlar bende 15 ocak da ilk aşılamamı yaptırdım 27 ocakta test yaptırmam gerek fakat beklemek çok zor sürekli bi şeyler okuyorum kafam karıştı

Asilama yapanlar lutfen kafaya takmayin unutmaya calisn cok zor biliyorum ama gun saymayin inanin daha iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…