aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merhaba arkadaşlar,benim de 22 Ocak günü aşılamam yapıldı.şuan crinone jel kullanıyorum..şimdilik belim çok ağrıyor,göğüslerim çok şiş ve kasıklarımda ağrılar var..beklemek çok zor..herkesin ve benim güzel haberlerini bekliyorum

Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Ayy ne mutlu Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende serophene yumurtlama için kullanıyorum ayrıca ovulasyon tutuyorum dün kıpkırmızıydı akşamını değerlendirdik bugün boş geçip yarınıda değerlendircez inşallah doğru yapıyoruz dur.
Hsg çekilcem bu ay da olmazsa aşılama nasıl yapılıyor acaba ? Hsg için izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Ben antalyada yaptrdm izmiri bilemicem ama asilama once ilac tedavi ile ilk asilama yapiliyo tabi yumurtaliklar yeterli buyukluge geldiginde ama benm ilk asilamam tutmamisti ikinci asilama ise igne ile tadavi oldktan sonra asilama yapildi cok sukurki oldu bu sefer rabbim herkesi sevindrsn

Merhaba Ceylan Hanım.Antalya da nereye gittiniz acaba.ben de Antalya dayım da ve geçtiğimiz cuma ilk aşılamamı oldum.şuan bekliyoruz bakalım.size de hayırlı olsun.

Meraba bende 16 ocakda yaptırdım aşılamayı çok ağrım oldu sonrasında doktorum ilaç verdi şuan daha iyiyim merakla sonucu bekliyorum inşeAllah pozitif olur :)

Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim

Cnm tebrikler.bende ikinci asilamami olucam nasipse.ins seninki gbi olur.igne mi kullandiniz yumoslari buyutmek icin?birde pko falan warmiydi?surecini paylasirsan svinirim

Arkadaslar merabalar.bende 2. asilamami olcam nasipse reglimi beklioruz.pko war bende.puregon ignelerle buyutcez bu sefer.ve adetlerimde sorunlu.yani ilac almasam gelmez nrdeyse;(benim gibi olup asilamasi pozitif olanlar nolurrr yazinnn umut olunnnnn

Cnm tebrikler.bende ikinci asilamami olucam nasipse.ins seninki gbi olur.igne mi kullandiniz yumoslari buyutmek icin?birde pko falan warmiydi?surecini paylasirsan svinirim
Ewet canm igne kullandm ama bende pko faln yoktu adetim gayet düzenliydi ilkinci olmamisti ama ikinci asilama sukur tuttu ins seninde tutar canım

Kızlar merhaba benim 2 . Aşılamamdı ve yaşadığım belirtileri gün gün telefonuma yazdım. Belki faydası olur sizede belirtiler için..
Aşılamanın
1.günü: pzrtesi çatlatma iğnesi vuruldu ve çarşamba günü aşılamam oldu. Göğüslerim şiş ve ağrılı, kasıklarımda ağrı var.
2.günü: evde yatarak geçti sadece göğüs ağrısı uykum huzursuz.
3.günü: göğüs agrısı halsizlik ve gece bel ağrısı başladı.ateş 36.8
4. Günü : koyu kıvamlı yapışkan olmayan beyaz akıntı oluştu.ateş :36.9 ağızdan :37.2
Hafif karın ağrısı ve yorgunluk
5.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş:36.8 ağızdan 36.9 bel ağrısı var
6.uykumdan tuvalet için uyandım. Karın ağrısı mevcut ateş :36.5 37.01 beyaz akıntı devam ediyor.
7.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş 36.5 gün içinde hafif kasık ağrısı rahimde kramp batma
8.günü: uyku huzursuzluğu rüyalar , sıcak basması uyurken eğildiğimde kasıkta ağrı sabah ishal .sağ kasıkta batma.gün içerisinde aksam otururken kasıkta ağrı bacaklara vurması. Gece saatlerinde sağ sol kasık sızlamaları.
9.gün ateş:37 karın ağrısı ile uyandım.gün içerisinde gece saatlerinde karın ağrısı sızlama ve ani hareketlerde kasık batması,acı.adet olcakmış gibi gaz ve agrı. Agızda kuruluk.gaz.bacak ağrısı
10.günü sabah çişe uyandım sıkışıktım. Öğlen karnın ağrısı ile tuvalete .ateş 36:9 , öğleden sonra uyku hali esneme halsizlik .mide yanması , idrara sıkışma. Midede gaz. Ellerim üşüyor ama yüzüm yanıyor.mide yanmasından uyuyamıyorum
11.günü ateş sabah 11 de 36.6 karın ağrısı wc.göğüsler acımıyor . Kalktıgım da bel ağrısı , beyaz akıntı , damağımda yara oluşmus.kasık batması sağ sol. Saat başı idrara cıkma.gece aşırı gaz.ateş 36.8 gece 2 de.
12.gün:sabh 11 ateş:36.7 karın ağrısı kasık ağrısı gece boyu devam etti .Uyandıgımdada halen vardı.sağ kaburgamın altında karnıma doğru bir ağrı oluştu. Açım ve hafif bir miğde bulantısı yaşıyorum.göğüs ağrısı var, karnım şiş ve hassas.sağ kasıkta ağrı.karnımda kütle var gibi.sağ kaburga altında ağrı tüm gün
13.gün: ateş sabah 36.5 öğlen 36.9 mide bulantısı hafif ve karın ağrısı devam etmekte.umarım hamileyimdir bugün doktora gidiyoruz..
Sonuç 122.1 hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…