Ayy ne mutlu Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Ben antalyada yaptrdm izmiri bilemicem ama asilama once ilac tedavi ile ilk asilama yapiliyo tabi yumurtaliklar yeterli buyukluge geldiginde ama benm ilk asilamam tutmamisti ikinci asilama ise igne ile tadavi oldktan sonra asilama yapildi cok sukurki oldu bu sefer rabbim herkesi sevindrsnAyy ne mutlu Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende serophene yumurtlama için kullanıyorum ayrıca ovulasyon tutuyorum dün kıpkırmızıydı akşamını değerlendirdik bugün boş geçip yarınıda değerlendircez inşallah doğru yapıyoruz dur.
Hsg çekilcem bu ay da olmazsa aşılama nasıl yapılıyor acaba ? Hsg için izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı?
Merhaba Ceylan Hanım.Antalya da nereye gittiniz acaba.ben de Antalya dayım da ve geçtiğimiz cuma ilk aşılamamı oldum.şuan bekliyoruz bakalım.size de hayırlı olsun.Ben antalyada yaptrdm izmiri bilemicem ama asilama once ilac tedavi ile ilk asilama yapiliyo tabi yumurtaliklar yeterli buyukluge geldiginde ama benm ilk asilamam tutmamisti ikinci asilama ise igne ile tadavi oldktan sonra asilama yapildi cok sukurki oldu bu sefer rabbim herkesi sevindrsn
Egitim arastirmada baris hoca ya gttim ama tek kelime ile mukemmel bi doktor dyebilirmMerhaba Ceylan Hanım.Antalya da nereye gittiniz acaba.ben de Antalya dayım da ve geçtiğimiz cuma ilk aşılamamı oldum.şuan bekliyoruz bakalım.size de hayırlı olsun.
Kizlar mutlulugumu paylasmak istedim ikinci asilamam tuttu 3 haftalik hamileyim onumuzdeki haftada bebegimi gorcem ins ultrasondan darisi tum isteyenlerin basina benm yol arkadaslarim bu mutlulugu sizde yasarsiniz umarim
Ewet canm igne kullandm ama bende pko faln yoktu adetim gayet düzenliydi ilkinci olmamisti ama ikinci asilama sukur tuttu ins seninde tutar canımCnm tebrikler.bende ikinci asilamami olucam nasipse.ins seninki gbi olur.igne mi kullandiniz yumoslari buyutmek icin?birde pko falan warmiydi?surecini paylasirsan svinirim
Ewet canm igne kullandm ama bende pko faln yoktu adetim gayet düzenliydi ilkinci olmamisti ama ikinci asilama sukur tuttu ins seninde tutar canım
Gonal-f kullandm canmIns cnm benim ins Rabbim ol der ve olur.hangi igneyi kullandin cnm sen ?
Gonal-f kullandm canm
Canm adt blrtin vrmiydi bacagima agri giriyor bmm snciyo adt gbi bgun 11. Gnum 2. Asilamami oldm pko vr snin adinada ck svndm hyrli olsn cnmSadece mide yanmasi dyebilirim senin için ins iyi sonuc olur
Saol cnm ben adet bile oldum iki gun ama sancim adet sancisi degildi sadece kasiklarim agriyordu o kadarCanm adt blrtin vrmiydi bacagima agri giriyor bmm snciyo adt gbi bgun 11. Gnum 2. Asilamami oldm pko vr snin adinada ck svndm hyrli olsn cnm
Ya bnm adt blirtilerm var sninki yerlesme kanamasi bnm kan yk yarin 12. Gnum ins adt olamm ya vok korkuyrmSaol cnm ben adet bile oldum iki gun ama sancim adet sancisi degildi sadece kasiklarim agriyordu o kadar
Ben yerleşme kanamasini 17 inci gun gordm ve iki gun sürdü ins senin de bebisin karnindadr cnmYa bnm adt blirtilerm var sninki yerlesme kanamasi bnm kan yk yarin 12. Gnum ins adt olamm ya vok korkuyrm
Bde hic kendini dinleme unutmaya bak ben oyle yaptgm anda tuttu tabi Rabbimn izni ileYa bnm adt blirtilerm var sninki yerlesme kanamasi bnm kan yk yarin 12. Gnum ins adt olamm ya vok korkuyrm
Ins karnimdadir ya ins ins ins ne olr dua et bana yalvaryorm ya unutamiyrmki olmuyr elde olmuyorBen yerleşme kanamasini 17 inci gun gordm ve iki gun sürdü ins senin de bebisin karnindadr cnm
Kacinci gun test yptrdn cnmSaol cnm ben adet bile oldum iki gun ama sancim adet sancisi degildi sadece kasiklarim agriyordu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?