- 14 Şubat 2016
- 245
- 114
- 18
- 37
Merhaba kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin bende dün ilk aşılamamı oldum bende pko var ve yeni öğrendim bende kabızlık başladı hemen normal mi nolur yardımcı olun çevremde kimseyle paylaşmadığım için bir tek sizlerle paylaşabiliyorum
Evet canım normal. Aşılama olupta kabizlık ve gaz problemi yasamayan duymadim ☺Merhaba kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin bende dün ilk aşılamamı oldum bende pko var ve yeni öğrendim bende kabızlık başladı hemen normal mi nolur yardımcı olun çevremde kimseyle paylaşmadığım için bir tek sizlerle paylaşabiliyorum
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepsine razıyım:)Slm canim bende geçen cuma oldum aşılama normal bende de oldu hala oluyo çok akıntı geliyor bide
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepsine razıyım:)
Çok teşekkür ederim rahatladım duydum kabızlık ama herkes bir haftadan sonra falan başladı yazmış acemiyim ilk denemeEvet canım normal. Aşılama olupta kabizlık ve gaz problemi yasamayan duymadim ☺
Çok teşekkür ederim rahatladım duydum kabızlık ama herkes bir haftadan sonra falan başladı yazmış acemiyim ilk deneme
Amin inşallah hep okuyordum ama ilk defa yazdım burası iyi geliyor samimi geliyor bundan sonra dualarım da sizler de varsınız Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımı kucağımıza almamızı nasip etsinInsalh canim amin hepimize hayırlı olsun insalh allah nasip etsin o güzel duyguyu
Amin inşallah hep okuyordum ama ilk defa yazdım burası iyi geliyor samimi geliyor bundan sonra dualarım da sizler de varsınız Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımı kucağımıza almamızı nasip etsin
Aynenn bende öyle :) aşılama dan önce Nasıl korkuyordum ama herkes çok kötü çok acıyor falan yazmıştı girdim bittiğini bile anlamadım bir daha okumıcam yorumları dedim ama duramıyorum işte olumlu yorumlar umut oluyor ve aynı sorunları paylaşan insanlar birbirini daha iyi anlıyorBenimde ilk denemem ben hep internet ten arastiriyorum sürekli burdaki arkadaslardan takip ediyorum bilgi ediniyorum
Aynenn bende öyle :) aşılama dan önce Nasıl korkuyordum ama herkes çok kötü çok acıyor falan yazmıştı girdim bittiğini bile anlamadım bir daha okumıcam yorumları dedim ama duramıyorum işte olumlu yorumlar umut oluyor ve aynı sorunları paylaşan insanlar birbirini daha iyi anlıyor
Bende dinleniyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sıra dua ederek beklemek gerisi Allah'ın takdiri inşallah güzel haberler veririz 2 hafta sonra burdaHaklisin canim benimde acıma di hemen çıktım zaten 15 dakika yattım dinlendim Evde de hep yatıyorum zaten burası banada iyi geliyo insan teselli buluyo sanki burda
Bende dinleniyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sıra dua ederek beklemek gerisi Allah'ın takdiri inşallah güzel haberler veririz 2 hafta sonra burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?