- 14 Şubat 2016
- 245
- 114
- 18
- 37
Çok teşekkürler :) bende korktum zorlamadım kendimi çok afedersiniz baya tuvalette kaldım canım yandıKabizlik yasayan arkadaslar ola lavaboda zorlanmayin rahatlaticak seyler icin ve limon gibi kani cok sulandrcak seyler yemeyin
Inanin hep dua ediyorum hamile kalmama rağmen bu siteden cikmak istemedm en azindan umut olsn dye yaziyorum arkadaslara ins hepiniz guzel haberler verirsnz bizeÇok teşekkürler :) bende korktum zorlamadım kendimi çok afedersiniz baya tuvalette kaldım canım yandısizin de okudum yazınızı hayırlı olsun darısı başımıza bizim için dua edin
Inanin hep dua ediyorum hamile kalmama rağmen bu siteden cikmak istemedm en azindan umut olsn dye yaziyorum arkadaslara ins hepiniz guzel haberler verirsnz bize
ayyyy bana umut oldunnnn.. ilk aşılamam bu.. cumartesi yapılcak...ne kadar yattın sen.. ben çalışıyorum.. rapor alayım diyorum..Kızlar merhaba benim 2 . Aşılamamdı ve yaşadığım belirtileri gün gün telefonuma yazdım. Belki faydası olur sizede belirtiler için..
Aşılamanın
1.günü: pzrtesi çatlatma iğnesi vuruldu ve çarşamba günü aşılamam oldu. Göğüslerim şiş ve ağrılı, kasıklarımda ağrı var.
2.günü: evde yatarak geçti sadece göğüs ağrısı uykum huzursuz.
3.günü: göğüs agrısı halsizlik ve gece bel ağrısı başladı.ateş 36.8
4. Günü : koyu kıvamlı yapışkan olmayan beyaz akıntı oluştu.ateş :36.9 ağızdan :37.2
Hafif karın ağrısı ve yorgunluk
5.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş:36.8 ağızdan 36.9 bel ağrısı var
6.uykumdan tuvalet için uyandım. Karın ağrısı mevcut ateş :36.5 37.01 beyaz akıntı devam ediyor.
7.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş 36.5 gün içinde hafif kasık ağrısı rahimde kramp batma
8.günü: uyku huzursuzluğu rüyalar , sıcak basması uyurken eğildiğimde kasıkta ağrı sabah ishal .sağ kasıkta batma.gün içerisinde aksam otururken kasıkta ağrı bacaklara vurması. Gece saatlerinde sağ sol kasık sızlamaları.
9.gün ateş:37 karın ağrısı ile uyandım.gün içerisinde gece saatlerinde karın ağrısı sızlama ve ani hareketlerde kasık batması,acı.adet olcakmış gibi gaz ve agrı. Agızda kuruluk.gaz.bacak ağrısı
10.günü sabah çişe uyandım sıkışıktım. Öğlen karnın ağrısı ile tuvalete .ateş 36:9 , öğleden sonra uyku hali esneme halsizlik .mide yanması , idrara sıkışma. Midede gaz. Ellerim üşüyor ama yüzüm yanıyor.mide yanmasından uyuyamıyorum
11.günü ateş sabah 11 de 36.6 karın ağrısı wc.göğüsler acımıyor . Kalktıgım da bel ağrısı , beyaz akıntı , damağımda yara oluşmus.kasık batması sağ sol. Saat başı idrara cıkma.gece aşırı gaz.ateş 36.8 gece 2 de.
12.gün:sabh 11 ateş:36.7 karın ağrısı kasık ağrısı gece boyu devam etti .Uyandıgımdada halen vardı.sağ kaburgamın altında karnıma doğru bir ağrı oluştu. Açım ve hafif bir miğde bulantısı yaşıyorum.göğüs ağrısı var, karnım şiş ve hassas.sağ kasıkta ağrı.karnımda kütle var gibi.sağ kaburga altında ağrı tüm gün
13.gün: ateş sabah 36.5 öğlen 36.9 mide bulantısı hafif ve karın ağrısı devam etmekte.umarım hamileyimdir bugün doktora gidiyoruz..
Sonuç 122.1 hamileyim
İnşallah aşılama yapılana kadar çok ağladım çok umutsuz karamsardım eşim şekilden şekilde giriyordu moralimi yükseltmek için ama aşılama günü çok pozitif uyandım dün oldu zaten ve dünden beri huzurlu hissediyorum sürekli dua ediyorum isteyen herkese ve içinde kendime olmazsa da Allah'ın takdiri devam inşallah pes etmek yok Allah tamamına erdirsin inşallah ne Mutlu size doya doya yaşayınInanin hep dua ediyorum hamile kalmama rağmen bu siteden cikmak istemedm en azindan umut olsn dye yaziyorum arkadaslara ins hepiniz guzel haberler verirsnz bize
Merhaba bende rapor aldım dinlenmek için aşılamam dün oldu dünden beri uzanıyorum evde dolanıyorum bir de iş stresi olmasın diye rapor aldım :)ayyyy bana umut oldunnnn.. ilk aşılamam bu.. cumartesi yapılcak...ne kadar yattın sen.. ben çalışıyorum.. rapor alayım diyorum..
Hiç belirtilerin var mı Nasıl geçiyor merak ediyorum :)Amin canım insalh allah herkese nasip etsin çok heyecanlı bi bekleyiş çok tuhaf ilk aşılamam benim umarım tutar bugün 6. Günüm hayırlısı nasip
Canim akıntı var kasiklarda sancı ve halsizlik var 2 gundur var öncesinde yoktu iştah açıldı bukadar başka bi belirti yok daha ama çokta umutlanmak istemiyorumHiç belirtilerin var mı Nasıl geçiyor merak ediyorum :)
Hayırlısı inşallah iyi düşünelim iyi olsun zaten herkesin yapısı farklı herkeste farklı tepkiler veriyorCanim akıntı var kasiklarda sancı ve halsizlik var 2 gundur var öncesinde yoktu iştah açıldı bukadar başka bi belirti yok daha ama çokta umutlanmak istemiyorum
Aynen canim haklisin ınsalh hayırlısı bakalımHayırlısı inşallah iyi düşünelim iyi olsun zaten herkesin yapısı farklı herkeste farklı tepkiler veriyor
evet cnm ben de almayı düşünüyorum...Merhaba bende rapor aldım dinlenmek için aşılamam dün oldu dünden beri uzanıyorum evde dolanıyorum bir de iş stresi olmasın diye rapor aldım :)
Kızlar merhaba benim 2 . Aşılamamdı ve yaşadığım belirtileri gün gün telefonuma yazdım. Belki faydası olur sizede belirtiler için..
Aşılamanın
1.günü: pzrtesi çatlatma iğnesi vuruldu ve çarşamba günü aşılamam oldu. Göğüslerim şiş ve ağrılı, kasıklarımda ağrı var.
2.günü: evde yatarak geçti sadece göğüs ağrısı uykum huzursuz.
3.günü: göğüs agrısı halsizlik ve gece bel ağrısı başladı.ateş 36.8
4. Günü : koyu kıvamlı yapışkan olmayan beyaz akıntı oluştu.ateş :36.9 ağızdan :37.2
Hafif karın ağrısı ve yorgunluk
5.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş:36.8 ağızdan 36.9 bel ağrısı var
6.uykumdan tuvalet için uyandım. Karın ağrısı mevcut ateş :36.5 37.01 beyaz akıntı devam ediyor.
7.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş 36.5 gün içinde hafif kasık ağrısı rahimde kramp batma
8.günü: uyku huzursuzluğu rüyalar , sıcak basması uyurken eğildiğimde kasıkta ağrı sabah ishal .sağ kasıkta batma.gün içerisinde aksam otururken kasıkta ağrı bacaklara vurması. Gece saatlerinde sağ sol kasık sızlamaları.
9.gün ateş:37 karın ağrısı ile uyandım.gün içerisinde gece saatlerinde karın ağrısı sızlama ve ani hareketlerde kasık batması,acı.adet olcakmış gibi gaz ve agrı. Agızda kuruluk.gaz.bacak ağrısı
10.günü sabah çişe uyandım sıkışıktım. Öğlen karnın ağrısı ile tuvalete .ateş 36:9 , öğleden sonra uyku hali esneme halsizlik .mide yanması , idrara sıkışma. Midede gaz. Ellerim üşüyor ama yüzüm yanıyor.mide yanmasından uyuyamıyorum
11.günü ateş sabah 11 de 36.6 karın ağrısı wc.göğüsler acımıyor . Kalktıgım da bel ağrısı , beyaz akıntı , damağımda yara oluşmus.kasık batması sağ sol. Saat başı idrara cıkma.gece aşırı gaz.ateş 36.8 gece 2 de.
12.gün:sabh 11 ateş:36.7 karın ağrısı kasık ağrısı gece boyu devam etti .Uyandıgımdada halen vardı.sağ kaburgamın altında karnıma doğru bir ağrı oluştu. Açım ve hafif bir miğde bulantısı yaşıyorum.göğüs ağrısı var, karnım şiş ve hassas.sağ kasıkta ağrı.karnımda kütle var gibi.sağ kaburga altında ağrı tüm gün
13.gün: ateş sabah 36.5 öğlen 36.9 mide bulantısı hafif ve karın ağrısı devam etmekte.umarım hamileyimdir bugün doktora gidiyoruz..
Sonuç 122.1 hamileyim
Yoktu canım sadece gebe kalamıyordum nedeni belirsizdi.Tebrikler cnm ne guzel gunluk gbi tutmussun.sende pko falan warmiydi peki cnm?
Canım rapor aldım 1 hafta işe gitmedim . Yattım hiç bir iş yapmadım.çamasır bile atmadım makineyeayyyy bana umut oldunnnn.. ilk aşılamam bu.. cumartesi yapılcak...ne kadar yattın sen.. ben çalışıyorum.. rapor alayım diyorum..
çok teşekkür ederim cnm... çok pozitiftim ben iki haftadır ama şu ara çok kasık ağrım var.. biraz modum düştü..ben dede 4-5 tane var peşpeşe gelen.. doktor çarşamba perşembe ilişki cumartesi aşılama dedi..Canım rapor aldım 1 hafta işe gitmedim . Yattım hiç bir iş yapmadım.çamasır bile atmadım makineye4 yumurtam büyümüştü . Bu kez şansım yüksektir diye cok dikkat ettim. İnsan hissediyor iyi düşünün olumlu düşünün ve hamileymiş gibi davranın aşılamadan sonra. Ben öyle yaptım belirti aramadım sadece gercekten hissettiklerimi yazdım anlık olarak. İnşallah Rabbim hepinize nasip eder bir an önce ..
Amin Allah razı olsun ne güzel gebeliğiniz olmuş ikinci için uğraşıyorsunuz inaşşlah Allah onu da nasip eder ben Ankara'da yaptırdım burda yaşıyorum o yüzden bilemicem Allah hepimize yardım etsinSlm arkadaslar 15 aydır ikinci Bebek iicn uğraşısıyoruz oglum 3.5 yasına yaklaştı ona 7. Ayda kendi kendine hamile kaldım fkt bu bir turlu gelmedi benim butun testlerim rahim filmim temiz yumurta rezervim herşeyim yolunda
Fkt sorun esimde ml de 6 milyon total de 35 milyon sperm cikti iki aydır tedavi oluyor quanzim Q10- evicap- proxseed - her akşam havuç suyu yapiyorum cumartesi tekrar test verecek esimin sperm duusklugunu kronik bir rahatsızlığı icin kullandığı ilaca bağladı dr yan etkisi geçici kısırlıkmış onu iki aydır bıraktı kullanmıyor Suan da bata iki gun var bu ayda olmadıysa asilama düşünüyorum sizler nerelerde yaptırınız istanbul Anadolu yakasındayım sizce aşılamada şansımız nedir ? Artık bir an once olsun istiyorimne olur cevap yazarsanız cok cok memnun olurum .. Rabb'im tedavilerinizin sonucunda hayırlısıyla evlat sahibi yapsın sizi insaallah arkadaslar :)
Sagolasin CNm amiiiiin :)Amin Allah razı olsun ne güzel gebeliğiniz olmuş ikinci için uğraşıyorsunuz inaşşlah Allah onu da nasip eder ben Ankara'da yaptırdım burda yaşıyorum o yüzden bilemicem Allah hepimize yardım etsin
hayırlısı olsun canım inşallah tutunurlarçok teşekkür ederim cnm... çok pozitiftim ben iki haftadır ama şu ara çok kasık ağrım var.. biraz modum düştü..ben dede 4-5 tane var peşpeşe gelen.. doktor çarşamba perşembe ilişki cumartesi aşılama dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?