- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
yarın aşılamam var sen çoktan kucağına almışsındır bebişini.. okuyunca doldu gözlerim.. umarım allah bana da ilk aşılamada kısmet eder...Idrar testlerinde hep negatif cikmisti biliyosun. Sabah ilk idrarla yapilan test daha net cikar dedi eczaci. son bir kez daha test yaptim gene negatif... atmamistim ama testi. Çöpe atmadan evvel cikariip bir daha bakayim dedim birde ne goreyim 2. Çizgi silik. Ve silik olanlarinda hep pozitif demek oldugunu bildigimden tam bir sok ani yasadim. Inanilmazdi titreme aglama haliyle mahvoldum. Sonra kan tahlili icin hastaneye kostum ve sonuc bu kez kocaman bir pozitif... O kadar enteresan bir hastaligim varken aşilamayi vücudumun nasil tepki vereceğini gormek icin yapmisken doktorum Allahim bunu bize ilk denemede bahşetmei inanilmaz ... basladigi gibi devam etsin herseyiyle saglikli olsun insallah... şoktayim ben hala...))
Ayy çok sevindim allahım bizede yaşatsin ınsalh bende haftaya yapxam testi bugün tam 1 hafta oldu aşılama olalı ilk aşılamam benimdeyarın aşılamam var sen çoktan kucağına almışsındır bebişini.. okuyunca doldu gözlerim.. umarım allah bana da ilk aşılamada kısmet eder...
Amin inşallah bende Çarşamba yaptırdım inşallah hayırlı olur olumlu sonuçlar alırız hepimiz bizde paylaşırız şimdiden Allah yardımcın olsunyarın aşılamam var sen çoktan kucağına almışsındır bebişini.. okuyunca doldu gözlerim.. umarım allah bana da ilk aşılamada kısmet eder...
Amin canım insalh hayırlı sonuçlar alırız allah herkese nasip etsin insalh sende suan ne gibi şikayetler var bende arada ateş oluyo gaz kasiklarimda sancılar bel ağrısı arada midem yaniyo bulanıyo arada halsizlik de oluyo aradaAmin inşallah bende Çarşamba yaptırdım inşallah hayırlı olur olumlu sonuçlar alırız hepimiz bizde paylaşırız şimdiden Allah yardımcın olsun
Vallahi bende daha bişey yok kabızlık gaz arada hafif bel ağrısı birde bugün kasıklarımda çok kısa batma oldu geçti hemenAmin canım insalh hayırlı sonuçlar alırız allah herkese nasip etsin insalh sende suan ne gibi şikayetler var bende arada ateş oluyo gaz kasiklarimda sancılar bel ağrısı arada midem yaniyo bulanıyo arada halsizlik de oluyo arada
Jel kullanmaya bugün başladım croni jel sende mi onu kullanıyorsun birde sendeki sorun ne bende pko varmış yeni öğrendim adetleri hep düzensizdi zaten sol yumurtalığımda tembellik varAmin canım insalh hayırlı sonuçlar alırız allah herkese nasip etsin insalh sende suan ne gibi şikayetler var bende arada ateş oluyo gaz kasiklarimda sancılar bel ağrısı arada midem yaniyo bulanıyo arada halsizlik de oluyo arada
Evet bende kullanıyorum o jeli bende bi sorun yok eşimle de sorun yok ama olmuyordu sebepsiz di yani 1 yil tedavi gördüm ilaçla Klomen kullandım en sonunda aşılama oldumJel kullanmaya bugün başladım croni jel sende mi onu kullanıyorsun birde sendeki sorun ne bende pko varmış yeni öğrendim adetleri hep düzensizdi zaten sol yumurtalığımda tembellik var
Sebepsiz olması da değişik bir durum ama hepsi Allah'ın takdiri İnşşşalh tutar aşılamalarımız seninki benden önce belli olucak güzel haberlerini bekliyorum dua edelim birbirimize:) kaç yıllık evlisin peki ve yaşın kaç :)Evet bende kullanıyorum o jeli bende bi sorun yok eşimle de sorun yok ama olmuyordu sebepsiz di yani 1 yil tedavi gördüm ilaçla Klomen kullandım en sonunda aşılama oldum
5 yıl oldu canim evet hemen sana burdan haber veririm ınsalh hayırlı olur 30 yaşındayım izmirde oturuyom senSebepsiz olması da değişik bir durum ama hepsi Allah'ın takdiri İnşşşalh tutar aşılamalarımız seninki benden önce belli olucak güzel haberlerini bekliyorum dua edelim birbirimize:) kaç yıllık evlisin peki ve yaşın kaç :)
İnşallah kendim kadar sevinirim 27 yaşındayım bende Ankaradayım 1,5yıldır evliyiz hiç korunmadık ama olmadı bir kere klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi ve iki gun sonra aşılama yaptı doktor bugün ikinci günüm kendimi dinliyorum sürekli ne olumlu ne olumsuz hissediyorum5 yıl oldu canim evet hemen sana burdan haber veririm ınsalh hayırlı olur 30 yaşındayım izmirde oturuyom sen
Hep olumlu düşün canim is yapma hep dinlen kendini rahat bırak kötü düşünme ınsalh olumlu sonuç alırsın inan bende çok sevinirim senin için hep dua edrim canim bana da haber ver sonucu burdanİnşallah kendim kadar sevinirim 27 yaşındayım bende Ankaradayım 1,5yıldır evliyiz hiç korunmadık ama olmadı bir kere klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi ve iki gun sonra aşılama yaptı doktor bugün ikinci günüm kendimi dinliyorum sürekli ne olumlu ne olumsuz hissediyorum
İnşallah :) yapmıyorum iş falan zaten saldım iyice:) olmazsa da hayırlısı pes etmek yokkkHep olumlu düşün canim is yapma hep dinlen kendini rahat bırak kötü düşünme ınsalh olumlu sonuç alırsın inan bende çok sevinirim senin için hep dua edrim canim bana da haber ver sonucu burdan
Slm canim bende geçen cuma oldum aşılama normal bende de oldu hala oluyo çok akıntı geliyor bide
Aynen canim pes etmek yok allah yardimcimiz olsun insalh herseyin hayirlisiİnşallah :) yapmıyorum iş falan zaten saldım iyice:) olmazsa da hayırlısı pes etmek yokkk
Slm evet aynı gün aşılama yapılmış sanırım ikimize evet karın ve kasık ağrısı oluyo goguslerim de sisme ve sancı var midem yaniyo arada halsizlik akıntı gibi şeyler olmaya başladı son iki gündür sende varmi bi belirtiSelam sultan hanim ben yeni uyeyim sizin msji gorunce kendimi tutamadim cvb vermek istedim bende gecen hafta cuma gunu asilama yaptim suan beklemedeyim sonucu cok merak ediyorum. Sizde bi deyisiklik varmi belirti yada deyisiklik varmi
Pes etmek yok evet hayırlısı hakkımızda canimİnşallah :) yapmıyorum iş falan zaten saldım iyice:) olmazsa da hayırlısı pes etmek yokkk
Duş aldın mı ilk birkaç gün ben ne olur ne olmaz yapmadım bugündeAynen canim pes etmek yok allah yardimcimiz olsun insalh herseyin hayirlisi
Yok canım almadım bende 5. Günü aldım bekledim bikacgun nolur nolmaz diyeDuş aldın mı ilk birkaç gün ben ne olur ne olmaz yapmadım bugünde
Hoşgeldinizzz:) bende buralarda yeniyim hayırlı olur inşallah sizden de güzel Haberler bekliyoruz o vakit :)Selam sultan hanim ben yeni uyeyim sizin msji gorunce kendimi tutamadim cvb vermek istedim bende gecen hafta cuma gunu asilama yaptim suan beklemedeyim sonucu cok merak ediyorum. Sizde bi deyisiklik varmi belirti yada deyisiklik varmi
Öyle mi beklemekle iyi yapmışım o Zaman iki gün daha bekleyim bende :)Yok canım almadım bende 5. Günü aldım bekledim bikacgun nolur nolmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?